• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden

Overnatning: Costa Rica

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne, som vi bruger under vores rundrejser til Costa Rica. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Hoteller som er inkluderet i vores rundrejser

Finca Maresia

Drake Bay

Midt i den frodige regnskov ved Drake Bay finder du det fredfyldte hotel Finca Maresia, blot 1-2 kilometer fra stranden og byen. Med sin beliggenhed midt i naturen er stedet som en skøn lille oase efter en dag fyldt med spændende oplevelser.

Hotellets 8 fine bungalows ligger på små høje midt i hotellets bakkede landskab og kan hver især rumme op til 4 personer. Alle er indrettet med loftvifte, værdiboks, myggenet over sengene og privat badeværelse med hårtørrer og toiletartikler. Til hver bungalow hører også en veranda med et par hængekøjer, hvor du kan slappe af efter en oplevelsesrig dag og nyde de naturskønne omgivelser. Du kan måske endda være heldig at se papegøjer, tukaner, kolibrier eller andre eksotiske fugle flyve forbi.

Du kan også nyde omgivelserne fra loungeområdet og restauranten på den store overdækkede veranda, hvor morgenmaden (inkluderet), frokosten og aftensmaden serveres. Aftensmaden er en oplevelse i sig selv, for her står menuen på flere retter, som spises sammen med de andre gæster om et stort bord med rig mulighed for at udveksle dagens oplevelser med hinanden. Bemærk, at aftensmaden reserveres under morgenmaden og ikke er inkluderet.

Der er gratis wi-fi på hotellet.


Hotel Lomas del Volcan

La Fortuna

Lodgen ligger i naturskønne omgivelser med flere stier rundt i området. Alle værelser har udsigt til Arenal vulkanen og direkte adgang til den fantastiske have, hvor det er muligt at se forskellige dyr som f.eks. aber, fugle og leguaner.

Den hyggelige restaurant tilbyder alle måltider, og morgenmad er inkluderet i prisen. Både restaurant og swimmingpool har flot udsigt til vulkanen. Alle 47 værelser er udstyret med aircondition, safetyboks, hårtørrer og wi-fi. Ønsker du at komme ind til centrum af byen, tager det ca. 5 minutter i taxa.


Hotel Monte Real

La Fortuna

Monte Real har en skøn udsigt til den majestætiske vulkan Arenal og en fantastisk beliggenhed ved Burio floden og en lille skov, hvor du kan opleve leguaner, egern, dovendyr, frøer, farvestrålende fugle og smukke sommerfugle. 200 meter fra hotellet ligger La Fortuna centrum med butikker og restauranter.

Værelserne er udstyret med TV, kaffefaciliteter, aircondition, Wi-Fi, køleskab, sikkerhedsboks, privatbadeværelse med hårtørrer samt terrasse eller balkon med udsigt til haven.

Hotellet har et lækkert poolområde med solvogne, hvor du kan slappe af, nyde de frodige omgivelser og lytte til skovens mange lyde.


Hotel Costa Verde

Manuel Antonio

Hotel Costa Verde er et tropisk costaricansk paradis beliggende på en bakke i frodige, grønne omgivelser tæt på den verdensberømte Manuel Antonio Nationalpark. Fra hotellet er der en storslået udsigt over Stillehavet og den frodige regnskov.

Hotel Costa Verde byder på 70 rummelige værelser med privat balkon, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt til Stillehavet og de frodige omgivelser, hvor der bl.a. bor aber. Alle værelserne er udstyret med aircondition, kabel-tv, wi-fi, sikkerhedsboks, køleskab, kaffemaskine, tekøkken med mikroovn og privat badeværelse med hårtørrer.

På hotellet findes der 3 swimmingpools, så uanset hvor dit værelse er placeret, skal du ikke gå langt for at tage en forfriskende dukkert eller bare slænge dig ved poolen.

Hotellet har desuden hele 4 restauranter og barer, hvor du kan nyde lækre costaricanske og internationale retter samt farverige cocktails. Husk endelig at slå et smut forbi restaurant og bar El Avión. Her er et ægte fly af modellen Fairchild C-123, der engang har tilhørt CIA, blevet forvandlet til en bar og restaurant, som du kan få en drink eller spise i!

Bemærk, at hotellet ligger på en bakketop i et kuperet terræn, og der vil derfor være en del trapper mellem værelserne og restauranterne samt ned til stranden (ca. 700 meter) og indgangen til Manuel Antonio Nationalpark (ca. 2 km). Der kører en bus flere gange i timen til/fra Manuel Antonio, hvis ikke du ønsker at gå. Turen koster ca. 1 USD.


Tabulia Tree Hotel & Villas

Manuel Antonio

Det charmerende Tabulia Tree Hotel & Villas ligger midt i frodige grønne omgivelser ca. et kvarters kørsel fra den fantastiske Manuel Antonio Nationalpark og de smukke hvide sandstrande Playa Espadilla og Playa Manuel Antonio.

Hotellet har blot 25 værelser indrettet i en rustik costaricansk stil med varme farver. Alle værelser er udstyret med aircondition, loftvifte, fladskærms-tv, sikkerhedsboks, te/kaffefaciliteter og privat badeværelse med hårtørrer og toiletartikler. Der er desuden en fælles veranda uden for værelserne, hvor du kan læne dig tilbage og nyde de regnskovsagtige omgivelser. Måske du er heldig at se aber i træerne eller andre af skovens beboere passere forbi.

Hotellets restaurant og bar Bambu Jam har en hyggelig junglestemning med træsøjler og -møbler, stråtækt tag og udsigt til de frodige omgivelser. Det er også her, din inkluderede morgenmad serveres. Om eftermiddagen og aftenen kan du bestille både lokale og internationale retter. I barområdet kan du spille billard eller bare slappe af, mens du nyder en kold øl, en frisk smoothie, en lækker cocktail eller den costaricanske nationaldrik, Guaro.

Hotellet har en dejlig swimmingpool, hvor du kan slappe af eller tage dig en forfriskende dukkert.
Ca. en gang i timen kører en shuttlebus forbi hotellet, som kan tage dig ned til Manuel Antonio by, nationalparken og de smukke strande, hvis du hellere vil bade i havet. Det er nemt og billigt at komme frem og tilbage.

Der er gratis wi-fi i hotellets restaurant og ved swimmingpoolen.


Hotel Poco a Poco

Monteverde

Et moderne hotel med en god beliggenhed i forhold til Santa Elena, som er et område med mange butikker og restauranter.

Tågeregnskoven er også kun 15 minutter væk. Der er en stor overdækket opvarmet swimmingpool, poolbar, sauna, fitness rum, spa & wellness samt en meget god restaurant.

Hotellets 32 standardværelser er alle udstyret med telefon, TV, kaffemaskine, hårtørre og safety box.


Monteverde Country Lodge

Monteverde

Den charmerende Monteverde Country Lodge ligger i frodige grønne omgivelser i den lille landsby Santa Elena i Monteverde-området, der er bedst kendt for sin tågeregnskov. Lodgen er i gåafstand til mange lokale restauranter og forskellige spændende centre for sommerfugle, insekter og slanger.

Alle lodgens 60 værelser er inspireret af den oprindelige stil, som de første bjerghytter i Monteverde havde, og indrettet med træmøbler og varme farver. De er udstyret med kabel-tv, telefon, sikkerhedsboks, kaffemaskine og eget toilet og bad. Uden for værelserne er en fælles veranda, hvor du kan sætte dig i en af stolene og slappe af.

Lodgens restaurant serverer både traditionelle costaricanske retter og retter fra det internationale køkken. Det er også her, din inkluderede morgenmad serveres. Her kan du desuden være heldig at opleve livemusik med lokale kunstnere, mens du spiser eller får dig et glas vin. Om eftermiddagen kan du slappe af med en kop kaffe og en god bog i lodgens loungeområde eller i den hyggelige gårdhave med springvand, bænke og mange grønne planter.

I lodgens fællesområder er der gratis wi-fi.


Hotel Giada

Playa Samara

Dette hyggelige lille hotel er det perfekte udgangspunkt for både afslapning på stranden og udforskning af de omkringliggende områder. Her er man kun få minutters gang fra den smukke strand, ligesom man er meget tæt på både restauranter og butikker i den lille by, Samara.

Værelserne er rustikt indrettet, og er alle udstyret med TV, loftvifte/aircondition, sikkerhedsboks og hårtørrer. Alle værelser har desuden egen balkon eller terrasse.

Hotellet har to swimmingpools, restaurant og bar og den frodige have får jævnligt besøg af aber og farverige fugle.


Ara Ambigua Lodge

Puerto Viejo de Sarapiqui

Idyllisk beliggende i tropisk regnskov finder du Ara Ambigua Lodge.

Hotellet har 45 værelser alle med aircondition, WIFI, tv og egen terrasse.

Nyd din mad i hotellets rustikke restaurant i tropiske omgivelser til lyden af fugle i baggrunden. Her serveres både lokale og internationale retter.

I den hyggelige have kan du slappe af på en solseng ved hotellets swimmingpool. Der er også en børnepool til de mindste.


La Quinta

Puerto Viejo de Sarapiqui

La Quinta er et øko-lodge bygget i harmoni med de frodige omgivelser. Lodgen er fra 1993 og er oprindelig en gammel farm. Da man overtog stedet, var de fleste grønne området ryddet. Man genplantede derfor træer og etablerede levesteder for sommerfugle, frøer, små pattedyr og fugle.

Lodgen har 28 værelser, som er udstyret med aircondition og hårtørrer. Alle værelser har desuden veranda med hængekøje og gyngestole, hvor du kan nyde de tropiske haver og skovens mange lyde.

Restauranten serverer internationale retter. Frugter og grøntsager er fra egen have.

Lodgen har pool, og der er mulighed for en afslappende massage i spaen, som ligger ved floden.


Azania Bungalows

Puerto Viejo de Talamanca

Blot et stenkast fra den smukke strand Playa Cocles og få kilometer fra Puerto Viejo de Talamanca finder du den fredfyldte lodge Azania Bungalows i fuldstændig harmoni med sine frodige caribiske omgivelser.

Lodgens 10 charmerende traditionelle bungalows er omgivet af frodige planter og træer, som skaber en afslappende tropisk stemning. Hver bungalow kan huse op til 4 personer og har højt til loftet for naturlig luftcirkulation. Alle lodgens bungalows er indrettet med fladskærms-tv, mini-køleskab, værdiboks, loftvifte, myggenet over sengene og privat badeværelse med hårtørrer. Hver bungalow har også en privat veranda med en hængekøje, hvor du rigtigt kan slænge dig og bare nyde omgivelserne.

Den hyggelige stråtækte restaurant og bar byder på tropisk morgenmad, forfriskende drinks og retter fra det argentinske køkken kombineret med costaricanske ingredienser og smagsoplevelser.

Ved siden af restauranten ligger lodgens swimmingpool med jacuzzi midt i de tropiske haver. Her kan du køle af efter en dag fuld af aktiviteter eller bare slappe af og solbade. Du kan også gå ned til Playa Cocles og slappe af i sandet, mens du betragter surfere på det skønne caribiske hav, eller du kan leje en cykel på lodgen og udforske området.

Der er gratis wi-fi på lodgen.


Cañón de la Vieja Lodge

Rincon de la Viéja

Lodgen ligger i skønne, grønne og rolige omgivelser. De 50 værelser er bygget i naturlige materialer og har alle privat bad/toilet og aircondition. Desuden er der en veranda ud mod haven.

Lodgen har også spa med mulighed for et mudderbad i floden, swimmingpool og jacuzzi, samt bar og restaurant. I restauranten er der udsigt til en lille kløft med hængebroer. Til de eventyrlystne er der mulighed for køb af ekstra turer: zip-lining, rappelling, klatring, rafting m.m.


Hotel Hacienda Guachipelin

Rincon de la Vieja

Dette hyggelige øko-turist hotel ligger tæt ved selve nationalparken Rincon de la Vieja. Hotellet er omgivet af en smuk have med eksotiske blomster og træer som tiltrækker mange forskellige fuglearter. Der er et udsigtspunkt fra hotellet, hvor man har en fantastisk udsigt til vulkanerne Rincon de la Vieja og Santa Maria og på en klar dag Stillehavskysten.

Der er en swimmingpool fyldt med naturligt kildevand fra vulkanen. Der er 54 værelser, som alle har en lille veranda hvor man kan nyde udsigten til vulkanerne og haciendaen.  På værelset er der aircondition, saftety box og TV.

 


Sueños del Bosque Lodge

San Gerardo de Dota

Beliggende midt i de frodige omgivelser i udkanten af Los Quetzales Nationalpark finder du den herlige Sueños del Bosque Lodge, blot et stenkast fra Savegre-floden. Lodgen er således det perfekte sted at gå på opdagelse i naturen eller bare slappe af.

Lodgens 10 bungalows er bygget af træ og indrettet i varme farver med fine træpaneler på væggene, og med to dobbeltsenge kan de rumme op til 4 personer. Derudover er de udstyret med wi-fi, kabel-tv, køleskab, eget badeværelse med toiletartikler og hårtørrer samt et lille sofaområde, hvor du kan sidde og slappe af. Hver bungalow har også en veranda, hvor du kan sidde og nyde de frodige omgivelser.

I restauranten kan du bestille både traditionelle costaricanske retter samt europæiske retter tilberedt af lokale ingredienser, mens du nyder udsigten til den frodige natur omkring lodgen. Det er også her, din inkluderede morgenmad serveres.

Omkring lodgen er der vandrestier, hvor du enten selv kan gå på opdagelse eller tilkøbe en guidet tur og lære mere om floraen og faunaen i området. Du kan også gå en tur på den 80 meter lange hængebro blot 75 meter fra restauranten, sejle på den lille sø ved lodgen eller tage på en ridetur på lodgens grund.


Holiday Inn San José-Aurola

San José

Holiday Inn San José-Aurola finder du i San Josés historiske kvarter, tæt på området Barrio Amón med gamle koloniale palæer, der nu fungerer som gallerier. Du er i gåafstand til nationalmuseet, jademuseet samt Mercado Central, hvor du kan shoppe og spise på små lokale restauranter.

Alle hotellets 195 elegante værelser er indrettet i varme farver med komfortable senge og et stort vinduesparti, hvorfra du har udsigt over San José og bjergene i horisonten. Alle værelserne har aircondition, gratis wi-fi, fladskærms-tv, sikkerhedsboks, kaffemaskine, minibar og eget badeværelse med hårtørrer samt toiletartikler.

På hotellet er der to restauranter. Tropicana er en buffetrestaurant, der serverer både internationale og lokale retter. Det er her, din inkluderede morgenmad serveres. Den elegante restaurant El Mirador på 17. etage serverer lidt finere internationale retter, som du kan nyde med en fantastisk udsigt over byen. Du kan også sætte dig i loungestolene og drikke en cocktail i hotellets egen bar, La Palma Bar. Det er desuden muligt at bestille roomservice på værelset.

Hotellet har desuden en indendørs swimmingpool, hvor du kan tage dig en dukkert eller bare slappe af i loungestolene. Ved swimmingpoolen er der også mulighed for at bestille mad og drikke. Derudover er der et fitnesscenter med et fint udvalg af træningsudstyr.


Hotel Sleep Inn

San José

I hjertet af San José og i gåafstand til Plaza de la Democracía, Nationalmuseet, supermarkeder og et godt udvalg af restauranter ligger Hotel Sleep Inn.

Værelserne er smagfuldt indrettet i afdæmpede farver og er alle udstyret med aircondition, TV, mikrobølgeovn, køleskab og mulighed for at lave te/kaffe. Alle værelser har eget badeværelse. Der er gratis Wi-Fi på hotellet, og i restauranten tilbydes gratis morgenmadsbuffet.

Selv med den centrale beliggenhed ligger Sleep Inn kun 20 minutters kørsel fra den internationale lufthavn i San José, og hotellet byder i øvrigt på gode parkeringsmuligheder.


Laguna Lodge

Tortuguero

Laguna Lodge ligger midt i den frodige jungle ved Tortuguero Nationalparken. Lokaliseret på et smalt stykke land med Tortugueros største kanal på den ene side og Det Caribiske Hav på den anden, giver lodgen en helt unik beliggenhed.

Lodgen har 106 rustikke værelser, som er simpelt indrettede, men alle med eget toilet/bad, loftsvifte, værdiboks og lille terrasse med udsigt til den frodige have.

Tortuguero byder på fantastiske kanaler, floder og vådområder, som er hjem for mange spændende dyrearter og eksotiske planter. Når ikke du er på udflugt, kan du slappe af i de smukke omgivelser på lodgen, hoppe en tur i swimmingpoolen, vandre på én af de små stier i området eller på stranden, besøge frø-dammen eller blot slappe af og nyde en drink i baren.
Alle måltider bliver serveret i lodgens hyggelig restaurant med udsigt over kanalen.

Der er wi-fi i lodgens lobby og restaurant.


Mawamba Lodge

Tortuguero

Lodgen ligger i en stor tropisk have tæt på kanalerne, Det Caribiske hav samt den lille by Tortuguero.

Der er en restaurant ved swimmingpoolen, bar, cafeteria hvor der er WI-FI adgang, swimmingpools, afmærkede vandrestier, fri adgang til sommerfugle-, frø- og iguana (langhalet firben) park. De 54 hyggelige værelser har alle en veranda, hvor der er udsigt til haven. Der er loftsvifte, safety box og selvfølgelig bad/toilet på værelset.


Guayabo Lodge

Turrialba

Knap 30 minutters kørsel fra Guayabo Nationalmonument finder du den charmerende Guayabo Lodge i skønne omgivelser med udsigt til bjerge, dale, floder og den aktive vulkan Turrialba. Med sin beliggenhed 1.500 meter over havet har lodgen ikke bare en fantastisk udsigt over området, men også behagelige kølige temperaturer. Det kan derfor også være en god idé at medbringe en varm trøje til de kølige aftener.

Lodgens 28 værelser er indrettet med hver deres farvetema og udsmykket med folkekunst, der fint harmonerer med naturen omkring lodgen. Hvert værelse har eget badeværelse med hårtørrer, toiletartikler og bruser med varmt vand. Fra alle værelserne er der udsigt til enten Turrialba-vulkanen eller -dalen.

I lodgens restaurant og bar kan du nyde costaricanske retter og lækre cocktails, mens du nyder den skønne udsigt. Det er også her, din inkluderede morgenmad serveres.

Om eftermiddagen kan du enten gå på opdagelse i området omkring lodgen eller slappe af i loungeområdet med en god bog. Du kan også tilkøbe et madlavningskursus i lodgens egen kokkeskole, hvor du lærer at tilberede en 3-retters menu efter costaricansk manér, som du slutteligt kan nyde med et glas vin til.

Der er gratis wi-fi i lodgens fællesområder.

Opgraderingsmuligheder til andre hoteller

Hotel Arenal Springs

La Fortuna

Dette hotel er ifølge CNN et af 7 resort hoteller i verden med den mest spektakulære udsigt. Hotellet er beliggende på en bjergside kun 6 km fra vulkanen Arenal, og har derfor en fantastisk udsigt til vulkanen, den skovklædte dal og de små landsbyer.  Resortet har hele 18 større eller mindre pools med forskellige vandtemperaturer. Der er forskellige restauranter med hver deres speciale, bl.a. en lækker sushi restaurant.

Der er et stort spa og fitness område. Alle værelser har egen privat terrasse med udsigt til vulkanen, hængekøjer, aircondition, fladskærms TV, adgang til Wi-FI, telefon, minibar/køleskab. Et resort man bare ikke har lyst til at forlade.


Arenas del Mar Beachfront & Rainforest Resort

Manuel Antonio

Det eksklusive Arenas del Mar Beachfront & Rainforest Resort ligger i frodige grønne omgivelser lige ned til de skønne strande Playa Playitas og Playa Espadilla og har en enestående udsigt til det krystalklare hav og den storslåede Manuel Antonio Nationalpark.

Resortet har blot 38 værelser, som er indrettet i minimalistisk costaricansk stil og udstyret med aircondition, loftsvifte, wi-fi, tv, sikkerhedsboks, kaffefaciliteter og eget badeværelse med toiletartikler. Til hvert værelse hører også en hyggelig lille udendørs balkon.

I resortets to restauranter er der noget for både gastronomer og sultne eventyrere. Her kombinerer kokken lokale og bæredygtige ingredienser med den costaricanske ”Pura Vida”-ånd. Din inkluderede a la carte-morgenmad serveres i restauranten på selve resortet, hvor du også kan nyde din aftensmad med udsigt til nationalparken. Den anden restaurant finder du i resortets private del af Playa Playitas-stranden. Her serveres både frokost og aftensmad i tropiske omgivelser.

Hvis den står på ren afslapning, har resortet to dejlige swimmingpools; én på selve resortet og én på den private del af Playa Playitas. Når dagen går på hæld, kan du sætte dig til rette med en mojito ved swimmingpoolen på resortet eller gå ned til resortets gynge på stranden og nyde den fantastiske solnedgang over Stillehavet.

På resortet kan du også lære at lave tortillas efter costaricansk manér, prøve kræfter med yoga eller forkæle dig selv med at tilkøbe spabehandlinger i resortets wellnesscenter Las Brisas.


Sí Como No Resort

Manuel Antonio

Sí Como No Resort ligger på en frodig bakketop midt i Manuel Antonios naturskønne omgivelser. Fra resortets tropisk indrammede swimmingpools og terrasser har du således en pragtfuld udsigt over den spektakulære Manuel Antonio Nationalpark og det glitrende turkisblå hav.

Resortet har i alt 58 værelser, hvor design og komfort smelter sammen med de tropiske omgivelser og essensen af den costaricanske ånd og danner en dejligt afslappende atmosfære. De er alle udstyret med minibar, aircondition, loftvifte, sikkerhedsboks, telefon og eget badeværelse. Hvert værelse har desuden privat balkon, hvor du kan sidde og nyde udsigten til den frodige regnskov.

På resortet er der to restauranter, som hver især giver en ægte costaricansk oplevelse. I den afslappede Rico Tico Jungle Grill kan du få autentiske costaricanske retter, og i den mere elegante Claro Que Seafood Grill serveres alt godt fra havet tilberedt efter ægte costaricansk manér. Begge restauranter har udsigt ned over den skønne regnskov og Stillehavet.

Resortet har to swimmingpools, hvor du kan få dig en forfriskende dukkert. Den ene pool er udstyret med en vandrutsjebane og en lille poolbar, hvor du kan svømme hen og få en forfriskning. Den anden pool er mere rolig og for dem, der gerne vil slappe af med en bog og nyde de smukke omgivelser.

Hvis du trænger til lidt ekstra forkælelse, kan du tilkøbe massage og andre wellnessoplevelser i resortets spa. Resortet har også en lille souvenirbutik, hvor du kan købe lokalt håndværk og andre souvenirs.

Der er gratis wi-fi i resortets fællesområder.


Nammbú Beachfront Bungalows

Playa Carrillo

Det familieejede hotel Nammbú Beachfront Bungalows ligger på en lille bakke, blot nogle få hundrede meter fra den smukke strand Playa Carrillo. Herfra har du en fantastisk udsigt ned over Carrillo-bugten med den hvide uforstyrrede sandstrand med turkist vand og frodige grønne omgivelser som baggrund.

Hotellet består af stråtækte bungalows i jordnære farver, der gemmer på 63 rummelige værelser. Alle værelserne er indrettet med behagelige senge, sofa, skrivebord, minibar og -køleskab, sikkerhedsboks, aircondition, fladskærms-tv, telefon, kaffemaskine og et privat badeværelse med hårtørrer. Der hører desuden en balkon eller terrasse til hvert værelse. Her kan du sidde og slappe af, mens du nyder de afslappende omgivelser.

I hotellets restaurant kan du nyde din inkluderede morgenmad enten indenfor eller ude på den overdækkede terrasse med en storslået udsigt. I restauranten kan du desuden smage på både lokale costaricanske retter og retter inspireret af det vestlige køkken. Får du lyst til en eksotisk cocktail, kan den bestilles i hotellets lille bar, der ligger ved siden af swimmingpoolen.

Hvis dagen står på ren afslapning, kan du flyde i swimmingpoolen eller bare hvile dig i liggestolene, mens du nyder udsigten til stranden. Du kan også sætte dig indenfor i loungen med en god bog eller tage et håndklæde under armen og lægge dig under en svajende palme på den skønne strand.
Trænger du til at være aktiv, kan du leje en cykel samt booke surfinglektioner eller udendørs yogatimer på hotellet.

Der er gratis wi-fi i hotellets fællesområder.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige over jul og nytår samt i påsken. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Pris for opgradering:
Standard værelse, 2 nætter Pr. person:  1.020 kr.
Standard værelse, 3 nætter Pr. person:  1.530 kr.
Standard værelse, ekstra overnatning Pr. person:  850 kr.

Villas Playa Samara

Playa Samara

Villas Playa Samara ligger ud til Stillehavet på Costa Ricas nordvestlige kyst ned til den 7 km lange sandstrand Samara, som er en af mest uberørte strande i Costa Rica.

Resortet har i alt 124 rummelige, lyse og komfortable værelser og villaer, som er udstyret med aircondition, Wi-Fi, sikkerhedsboks, minibar, kaffe/te faciliteter samt badeværelse med hårtørrer. Fra terrassen er der udsigt til de frodige haver, hvor du kan være heldig at opleve dyreliv.

I restauranten serveres internationale retter og i baren kan du nyde farverige cocktails.

Er du til afslapning kan du tage en dukkert i poolen, slappe af i jacuzzien, forkæle dig selv i spaafdelingen eller læse en god bog under en svajende palme.

Der er også mulighed for at være aktiv både på land og til vands med fitness rum, cykeludlejning, ridning, snorkling og kajakroning. Du kan også komme på bådtur, delfinsafari og solnedgangsture.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige over jul og nytår samt i påsken. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Pris for opgradering, 2 nætter:
Deluxe værelse med all-inclusive Pr. person:  1.550 kr.
Junior suite beachfront med all-inclusive Pr. person:  2.565 kr.
Pris for opgradering, 3 nætter:
Deluxe værelse med all-inclusive Pr. person:  2.325 kr.
Junior suite beachfront med all-inclusive Pr. person:  3.850 kr.
Pris for ekstra nat:
Deluxe værelse Pr. person:  1.105 kr.
Junior suite beachfront Pr. person:  1.615 kr.

Borinquen Resort

Rincon de la Vieja

Resortet har en dejlig beliggenhed for foden af bjergene og tæt på nationalparken. Den naturskabte pool ligger flot omkranset af den tropiske skov.

Der er en mere formel restaurant, der mest bliver brugt til middage samt en restaurant/cafeteria, hvor man kan indtage frokosten. Man bor i en ”villa” med egen terrasse, hvorfra der er en god udsigt til at nyde solnedgangen. Der er tv, telefon, aircondition, kaffemaskine og safety box.


Hotel Grano de Oro

San José

Dette charmerende hotel ligger i det centrale San José.  Efter tidligere at have været et gammelt victoriansk palæ er hotellet nu ombygget og fremstår som et flot og hyggeligt hotel med moderne faciliteter.

Hotellets restaurant hører til en af de mest berømte i Costa Rica. Værelserne er fine med TV, telefon, aircondition, minibar, kaffemaskine, hårtørrer og safety box. Der er adgang til WI-FI på alle værelser og på hotellets fællesområder.

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.