Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til Syd- og MellemamerikaColombiaColombias højdepunkter
12 dage:

Colombias højdepunkter

Højdepunkter på denne rejse:

Colombias hovedstad Bogotá, Guldmuseet, Monserrate-bjerget, besøg på en kaffefarm i den frodige kafferegion, Medellín – byen med det evige forår og historiske Cartagena ved Colombias Caribiske kyst.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Bogotá og retur fra Cartagena med flyskift undervejs
 • 2 indenrigsflyvninger mellem Bogotá – Armenia (kafferegionen) og Medellín – Cartagena
 • Transfers fra og til lufthavnene (i mindre internationale grupper)
 • Bus mellem Armenia (kafferegionen) og Medellín
 • 10 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er mulighed for at forlænge turen med en badeferie ved Colombias Caribiske kyst

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Byrundtur i Bogotá bl.a. med besøg på Guldmuseet og tur til Monserrate-bjerget.
 • Besøg på en kaffeplantage
 • Byrundtur i Medellín med fokus på byens forvandling
 • Street food-tur i Cartagena
Tillæg for enkeltværelse 3.000 kr.
Vælg denne rejse fordi...

Tag med på en fantastisk rejse rundt i Colombia. Du kommer til at opleve landets kontraster og diversitet med et besøg i hovedstaden Bogotá, den grønne og frodige kafferegion, Medellín, byen med det evige forår og slutter rejsen af ved den caribiske kyst, hvor Cartagenas smukke historiske bydel venter dig.

Du har mulighed for at forlænge rejsen med badeferie ved den caribiske kyst.

Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til Bogotá
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til Bogotá

Ved ankomst til Bogotá vil du blive budt velkommen af vores lokale samarbejdspartner. Du bliver kørt til dit hotel i La Candelaria, som er den historiske bydel af Bogotá. Turen fra lufthavnen tager afhængig af trafikken ca. 30-45 min.

På hotellet får du udleveret lidt praktiske informationer om Colombia generelt og om din egen rejse, og guiden kan besvare de spørgsmål, du evt. måtte have.

Aftenen har du på egen hånd til at gå på opdagelse i La Candelaria-bydelen med de smukke kolonitidshuse. Husk at tage den med ro, Bogotá ligger i 2.600 meters højde.

Overnatning Hotel BH Bicentenario

Dag 2: Byrundtur i Bogotá
Dag 2: Byrundtur i Bogotá

Du har formiddagen på egen hånd. Du kan vælge at tilkøbe en cykeltur, som er en stor oplevelse, specielt om søndagen og på helligdage. Her bliver næsten 200 km hovedveje lukket af for biler i Bogotás midtby, der i tidsrummet fra kl. 7-14 er forbeholdt cyklister og andre motionister. Denne begivenhed kaldes Ciclovia, som oversat betyder cykelsti.

Om eftermiddagen skal du på en guidet gåtur rundt til bydelens store højdepunkter. Første stop er Guldmuseet, som har en imponerende samling af guld fra hele landet. Her får du et spændende indblik i Colombias oprindelige befolkning og deres møde med den nye kolonimagt, Spanien.

Du besøger også den imponerende plads, Plaza Bolívar og Boteros museum, som har en stor samling af Boteros egne værker, men også udenlandske værker. Fernando Botero er Colombias mest berømte kunstner.

Turen afsluttes med en fantastisk panoramaudsigt ud over Bogotá og byens over 8 mio. indbyggere fra toppen af Monserrate-bjerget (3.152 m).

Du kan vælge at tilkøbe følgende tur hjemmefra:

Overnatning Hotel BH Bicentenario

Dag 3: Bogotá på egen hånd
Dag 3: Bogotá på egen hånd

Du har dagen på egen hånd i Bogotá. Måske har du ikke fået nok af La Candelaria med de mange flotte huse og kirker. Du kan også tage hen til Paloquemao markedet, som er et af Bogotás ældste markeder. Her finder du eksotiske frugter, grøntsager, blomster og meget andet.

Du kan også tage en taxa ud til Simón Bolívar parken, som er et stort grønt område med søer, cykelstier og legepladser. Her tager de lokale ud og slapper af eller motionerer. Det er en fantastisk oase midt i storbyen. Vest for Simón Bolívar parken ligger botanisk have.

Du kan også vælge at tilkøbe følgende tur hjemmefra:

Overnatning Hotel BH Bicentenario

Dag 4: Fly fra Bogotá til Armenia i Kafferegionen – Besøg på en kaffefarm
Dag 4: Fly fra Bogotá til Armenia i Kafferegionen – Besøg på en kaffefarm

Det er blevet tid til at tage afsked med Bogotá, og du bliver hentet på dit hotel og kørt i lufthavnen, hvor turen går mod Armenia (ca. 1 times flyvning). At komme til Colombias kafferegion er som at komme til et helt andet land. Der er stor kontrast mellem den hektiske storby og det idylliske landliv i kafferegionen. Her er grønt og frodigt, og udover kaffe, som regionen er mest kendt for, dyrkes der alverdens frugter, f.eks. papaya, mango og ananas. Her er en rig flora og fauna, og du kan bl.a. opleve farverige papegøjer og kolibrier.

Du bliver hentet i lufthavnen og kørt ud til en traditionel kaffefarm. Her får du et spændende indblik i den omstændelige proces det er at producere god kaffe helt fra de håndplukkede bønner til det færdige produkt. Turen slutter selvfølgelig af med en prøvesmagning af den fantastiske kaffe, og der er også mulighed for at købe kaffe med hjem.

Efter rundvisningen bliver du kørt til dit overnatningssted. Du skal overnatte på en traditionel Finca, som betyder farm på spansk. Flere af disse Fincas er blevet renoveret og lavet om til små bed & breakfast.

Overnatning Hosteria mi Monaco

Dag 5: Kafferegionen på egen hånd
Dag 5: Kafferegionen på egen hånd

Du kan bruge dagen på den hyggelige Finca med en god bog og en gåtur i den tilhørende store have, hvor du kan gå på udkig efter papegøjer, kolibrier og andre interessante fugle.

Du kan også vælge at tilkøbe en udflugt og få set mere af denne skønne region.

Du kan vælge at tilkøbe følgende tur hjemmefra:

Overnatning Hosteria mi Monaco

Dag 6: Kafferegionen - Medellín
Dag 6: Kafferegionen - Medellín

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til busstationen i Armenia. Turen til Medellín tager ca. 7 timer, så læn dig tilbage i sædet og nyd de smukke bjergrige landskaber, der suser forbi dit vindue. På vejen gøres et frokost- og toilet stop.

Bemærk: I øjeblikket er vejen mellem Kafferegionen og Medellín ved at blive forbedret. Det kan i nogle perioder gøre turen med bus ekstra lang, og derfor forbeholder vi os ret til at udskifte busturen med fly i 2018+2019.

Medellín er den andenstørste by i Colombia, og den ligger smukt i en smal dal, hvor den pga. sin voksende størrelse breder sig op af bjergskråningerne på begge sider. Glæd dig til at opleve Medellín, som med sit milde klima året rundt har fået tilnavnet ”byen med det evige forår”.

Ved ankomst til Medellín bliver du hentet på busstationen og kørt til dit hotel, der ligger centralt i det populære område El Poblado. Dette område tiltrækker både lokale og turister pga. sit store udvalg af lækre restauranter, trendy cafeer og barer.

Overnatning Acqua Express

Dag 7: Byrundtur i Medellín
Dag 7: Byrundtur i Medellín

De fleste forbinder Medellín med narkokarteller og Pablo Escobar, og 80erne og 90erne var nogle voldelige år i Medellíns historie. Men siden 2002 har lokale politikere investeret i både infrastruktur og uddannelse, og det har haft et fantastisk resultat. Du vil blive positivt overrasket over mødet med Medellín. I 2013 blev byen kåret til den mest innovative by i verden. Det er en moderne storby, og den har bl.a., som den eneste by i Colombia, en metro der går fra nord til syd. Der er også bygget både rulletrapper og kabelbaner ud til de forskellige distrikter (kaldet comunas), så alle folk, rige som fattige, har nem og billig adgang til byen og dermed arbejde.

I dag skal du på en byrundtur, der netop har fokus på byens transformation fra et af de farligste steder i verden til en af de mest innovative. Du kommer til at besøge det område, der hedder Comuna 13. Området er et godt eksempel på, hvordan tingene har ændret sig. Din guide vil give dig et spændende indblik i byens historie. På rundturen vil du opleve mange flotte og farverige graffitivægge. Denne graffiti er de lokale kunstneres version af både Colombias, Medellíns og Comuna 13s historie.

Turen foregår med offentlige transportmidler, så du kan se og opleve byen som de lokale.

Overnatning Acqua Express

Dag 8: Fly fra Medellín til Cartagena – street food-tur
Dag 8: Fly fra Medellín til Cartagena – street food-tur

Du bliver hentet på hotellet og kørt i lufthavnen. Afhængig af trafikken tager turen ca. 1-1,5 time. Flyturen til Cartagena tager ca. 1 time.

Glæd dig til mødet med Cartagena! Byen vil helt sikkert tage pusten fra dig. Her er alt, hvad hjertet begærer; Fantastisk velbevaret spansk arkitektur bag den massive bymur i den UNESCO-listede gamle bydel, en kulturel smeltedigel af kulturer fra både Colombias oprindelige befolkning såvel som spanierne og afrikanerne. Her er lækre restauranter – og en gennemsnitstemperatur på 30 grader året rundt.

Efter ankomst til hotellet har du tid til at slappe lidt af, inden du skal på en 2 timers street food-tur. Din guide tager dig med rundt i byen og præsenterer dig for spændende lokale specialiteter som f.eks. arepas, hjemmelavet is og slik.

Overnatning Hotel Don Pedro de Heredia

Dag 9: Cartagena på egen hånd
Dag 9: Cartagena på egen hånd

Du har dagen på egen hånd i Cartagena. Du kan du vælge at lade dig fare vild i de hyggelige gader i den gamle bydel eller blot slappe af i skyggen på en bænk i Bolívar parken, med udsigt til den smukke Santa Catalina katedral.

Cartagena tager imod mange besøgende hvert år, og du kan være sikker på, at hvor end du befinder dig, vil der altid være en smilende colombianer klar til at sælge dig en tiltrængt solhat, et armbånd, frisk frugt eller en kølig flaske vand.

Du har også mulighed for at tage på besøg i den lille UNESCO-listede by Palenque de San Basilio, som er interessant, fordi det var den første by, der blev grundlagt af de slaver, som lykkedes med at flygte fra den spanske kolonimagt.

Om eftermiddagen kan du tage med på en guidet byrundtur og opleve endnu mere af Cartagena.

Du kan vælge at tilkøbe følgende ture hjemmefra:

Overnatning Hotel Don Pedro de Heredia

Dag 10: Cartagena på egen hånd
Dag 10: Cartagena på egen hånd

Også dagen i dag er på egen hånd. Har du ikke fået nok af smukke bygninger, så kan det anbefales at gå en tur i nabobydelen Getsemani. For 15-20 år siden var dette område af Cartagena den fattige del, der tiltrak ludere og lommetyve. I dag er Getsemani den hippe bydel med mange hostels, små hyggelige hoteller, trendy cafeer & barer og en fantastisk stemning på Plaza Trinidad.

Her har lokale kunstnere slået sig ned, og du kan både opleve en masse flotte graffititegninger på væggene og måske købe nogle smukke billeder.

Solnedgangen kan nydes med en kop kaffe eller en kold øl fra den vestlige side af bymuren. Når solen går ned, kommer der for alvor liv i den gamle bydel. Nyd din sidste aften i denne smukke by.

Du kan vælge at tilkøbe følgende ture hjemmefra:

Overnatning Hotel Don Pedro de Heredia

Dag 11: Afrejse fra Cartagena
Dag 11: Afrejse fra Cartagena

Det er blevet tid til at tage afsked med Cartagena og fantastiske Colombia. Hvis du mangler at købe et par souvenirs med hjem, er der rig mulighed for det her i byen.

Afhængig af tidspunktet for dit oversøiske fly, bliver du hentet på dit hotel og kørt i lufthavnen. Turen til lufthavnen tager ca. 30.min.

Dag 12: Ankomst til Danmark
Dag 12: Ankomst til Danmark

Ankomst til Danmark efter oplevelsesrig rejse rundt i Colombia.

Kombinationsmuligheder efter rundrejsen
Badeferieforlængelse til Barú 3 dage/2 nætter
Badeferieforlængelse til Barú 3 dage/2 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 3.575 kr.
Pr. barn u/12 år: + 1.775 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 2.875 kr.

Efter en rejse rundt i Colombia med mange nye spændende indtryk, kan vi anbefale at slutte af med en afslappende badeferie. Strandene udfor Cartagena er ikke specielt gode, men blot 1,5 times kørsel syd for Cartagena på halvøen Barú, kan du opleve lækre caribiske strande, hvor du kan slappe af og tage en dukkert i det lune turkise havvand.

Decameron er et lækkert all-inclusive resort med masser af aktiviteter for både børn og voksne. Resortet ligger for sig selv med privat strand og er omgivet af den uspolerede natur.

Det er muligt at tilkøbe ekstra nætter på resortet, hvis du ønsker flere dages afslapning.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige i perioden 26. december – 12. januar samt i påsken. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Overnatning Decameron Barú

Badeferieforlængelse til øen Mucura 4 dage/3 nætter
Badeferieforlængelse til øen Mucura 4 dage/3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 6.100 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.500 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 5.280 kr.

Ud for Colombias caribiske kyst ligger den lille idylliske koral-ø,  Mucura. Øen er en del af San Bernardo ø-gruppen, som i 1996 blev tilføjet til Rosario Islands Nationalparken, for at beskytte det unikke marineliv og koralerne i området. Det nye navn på nationalparken blev Rosario og San Bernardo Nationalparken og den dækker et areal på ca. 1.200 km2.

Det tager ca. 2 timer at sejle ud til øen fra Cartagena og du vil blive varmt modtaget af personalet på det lille hyggelige hotel Punta Faro.

Punta Faro er ikke helt som andre hoteller. Her er ingen nøgler til værelserne, og der er ingen musik og underholdning, blot lyden fra bølgerne og brisen.

Dette hotel er til dig der gerne vil slappe af og nyde de smukke omgivelser over og under vandet.

Det er muligt at tilkøbe ekstra nætter på hotellet, hvis du ønsker flere dages afslapning.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige i perioden 26. december – 15. januar samt i påsken. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Overnatning Punta Faro

INDHENT TILBUD
Yderligere oplysninger
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.