• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
14 dage

Rio, Iguazú og badeferie

Oplev verdens største vandfald Iguazú, den pulserende storby Rio de Janeiro, kolonitidshistorie i Paraty, og slut din rejse af med afslapning på den smukke ferieø, Ilha Grande.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Rio, Iguazú og badeferie Rio, Iguazú og badeferie
14 dage

Rio, Iguazú og badeferie

Oplev verdens største vandfald Iguazú, den pulserende storby Rio de Janeiro, kolonitidshistorie i Paraty, og slut din rejse af med afslapning på den smukke ferieø, Ilha Grande.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Foz do Iguaçu og hjem fra Rio de Janeiro med flyskift undervejs
 • 1 indenrigsflyvning: Foz do Iguaçu – Rio de Janeiro
 • Transfers fra lufthavnen i Foz do Iguaçu og Rio til dit hotel
 • Minibus (og båd) fra Rio de Janeiro – Paraty – Ilha Grande – lufthavnen i Rio
 • 11 overnatninger på gode hoteller med morgenmad
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke:

 • Iguazú-vandfaldene både fra den brasilianske og argentinske side
 • Byrundtur i Rio inkl. besøg til Sukkertoppen og Corcovado-bjerget med den berømte Kristusstatue
 • Byrundtur i Paraty
 • Entréer til nævnte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

På denne rejse oplever du Brasiliens unikke natur ved de betagende Iguazú-vandfald. Du besøger både den brasilianske og argentinske side af vandfaldene for at få den ultimative oplevelse.

En rejse til Brasilien er ikke fuldendt uden et besøg i den magiske by Rio de Janeiro! Om det er befolkningens smittende livsglæde, musikken og dansen, udendørslivet på Copacabana og de mange andre smukke strande eller udsigten fra toppen af Corcovado-bjerget, der giver denne bjergtagende stemning, må du selv bedømme.

Næste stop på rejsen er den hyggelige kolonitidsby, Paraty, hvor du får en spændende indsigt i Brasiliens historie. De brostensbelagte gader og hvidkalkede huse med farverige vindueskarme tager dig med på en rejse til en fordums tid.

Rejsen sluttes af med afslapning på øen Ilha Grande, der har én af Brasiliens smukkeste paradisstrande; Lopes Mendes.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Bliv blæst omkuld af Iguazú-vandfaldenes imponerende vandmasser både fra den brasilianske og den argentinske side
 • Mærk storbyens rytme og charme i sambaens hovedstad, Rio de Janeiro
 • Besøg den hyggelige og farverige by Paraty, og få en spændende indsigt i Brasiliens kolonitidshistorie
 • Slap af ved den smukke ø Ilha Grandes fantastiske uberørte strande

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark, og turen går mod Foz do Iguaçu i Brasilien med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Foz do Iguaçu – Iguazú-vandfaldene (Brasilien)

Foz do Iguaçu er udgangspunkt for ture til det fantastisk Iguazú-vandfald. Faktisk består Iguazú af 275 større og mindre vandfald, der breder sig over næsten 2,7 km og varierer mellem 60 og 82 meter i højden. Vandfaldene kom i 1984 med på UNESCOs verdensarvsliste. For at få den ultimative vandfaldsoplevelse besøger du vandfaldene både fra den brasilianske og argentinske side.

Ved ankomsten bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Der er tid til at slappe lidt af efter den lange flyvetur og måske tage en forfriskende svømmetur i poolen, inden du om eftermiddagen skal på tur til den brasilianske side af vandfaldene.

Det er fra den brasilianske side, at du får den flotteste panoramaudsigt over vandfaldene. Ad små stier går du ud til en udsigtsplatform, hvorfra dette naturlige vidunder vil bjergtage dig og dit kamera.
Vandfaldene ligger midt i en tropisk regnskov, og din guide vil fortælle dig om den unikke flora og fauna i området. Du kan heller ikke undgå at stifte bekendtskab med de nysgerrige næsebjørne, der altid er på jagt efter lidt madrester fra de mange besøgende.

Dag 3: Iguazú-vandfaldene (Argentina)

I dag skal du opleve vandfaldene fra den argentinske side. Du bliver hentet på dit hotel og krydser Tancredo Neves-broen over Iguazú-floden, som danner grænsen mellem Brasilien og Argentina.
Et tog kører dig ud til det største og mest kendte af vandfaldene, Garganta del Diablo, som betyder Djævelens Gab. Herfra går du ad gangbroer ud til den mest imponerende del af vandfaldene. Her er suset fra vandfaldet øredøvende, og vandstøvet kan godt gøre dig temmelig våd. Men det er en helt ubeskrivelig oplevelse at stå midt i naturens voldsomme kræfter.

OBS: Husk dit pas denne dag, da du krydser grænsen til Argentina.

Dag 4: Fly fra Foz do Iguaçu til Rio de Janeiro

Efter morgenmaden flyver du fra Foz do Iguaçu til Rio. I lufthavnen bliver du hentet af en engelsktalende guide, som kører dig til dit hotel, der ligger tæt ved den berømte Copacabana strand.

Resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning:
Dag 5: Byrundtur i Rio

Nyd en rolig morgen i Rio, for der er ikke planlagt nogle aktiviteter før om eftermiddagen.

Du kan slappe af på stranden, hoppe i bølgerne eller gå en tur langs den travle strandpromenade ved Copacabana- og Ipanema- strandene, hvor Rios indbyggere, kaldet cariocas, flittigt løber, cykler og laver andre former for motion.

Om eftermiddagen skal du opleve nogle af Rios højdepunkter på en spændende byrundtur. Turen går først mod de hyggelige kvarterer, Santa Teresa og Lapa, hvor især kunstnere har slået sig ned. I Lapa besøger du den smukke og farverige Selaron-trappe, som blev et livsværk for den ikoniske chilenske kunstner Jorge Selaron. Trappen er lavet af gammelt porcelæn og mosaik, som Selaron samlede i løbet af sit liv.

En af Rios største attraktioner er den 38 meter høje Kristusstatue, som fra toppen af Corcovado-bjerget står og vogter over byen. Statuen er udnævnt til én af verdens syv nye vidundere. Heroppefra får du en fantastisk panoramaudsigt over Tijuca Nationalparken, Guanabarabugten og Rios vidunderlige strande.

Turen slutter af med et besøg på det 396 meter høje bjerg, Pão de Açúcar, også kaldet for Sukkertoppen. Du kommer til toppen af bjerget med to svævebaner hen over Rios kyst. Også herfra får du en spektakulær udsigt over denne magiske by, imens solen lige så stille går ned bag bjergene.

Overnatning:
Dag 6: Rio de Janeiro på egen hånd

Dagen er på egen hånd i Rio, men du har også mulighed for at tilkøbe spændende udflugter hjemmefra. Du kan f.eks. komme bag kulissen til det store karneval, opleve byen fra en cykelsadel eller tage med ud og opleve det festlige natteliv med en guide.

Dag 7: Rio de Janeiro på egen hånd

Rio byder på et væld af udflugter og oplevelser. Denne dag er også på egen hånd i byen, eller du mulighed for at tilkøbe ekstra ture, hvor du kan opleve mindre kendte områder af byen. Eller måske du har lyst til at lære at danse samba?

Dag 8: Rio de Janeiro til Paraty – byrundtur i Paraty

Kontrasten er stor, når du kommer fra den travle storby Rio til den hyggelige kolonitidsby Paraty, hvor dagligdagen foregår i et roligt tempo. Du bliver hentet på dit hotel i Rio om morgenen, og turen til Paraty tager ca. 4-5 timer.

Om eftermiddagen tager en lokal guide dig med rundt i byens centrum og giver dig en spændende indsigt i byens historie. Paraty var i kolonitiden under portugisisk herredømme, og det var en vigtig havneby, hvor både guld, ædelstene, sukker, kaffe og slaver blev ind- og udskibet fra. At byen engang har været meget velhavende er tydelig at se på brostensbelagte gader og smukke bygninger og kirker.

Overnatning:
Dag 9: Paraty på egen hånd

Du har dagen på egen hånd i hyggelige Paraty. Måske er du ikke færdig med at lade dig fare vild i de brostensbelagte gader med mange små butikker og cafeer.

Du kan også vælge at tilkøbe en bådtur i Paratybugten og besøge smukke strande og bounty-øer eller tage med på en tur ud i Paratys omkringliggende regnskov, hvor du oplever smukke vandfald, lærer mere den berømte og berygtede ”gold trail” og får smagt på den brasilianske brændevin cachaça, der bruges i Brasiliens nationaldrink Caipirinha.

Dag 10: Paraty - øen Ilha Grande

Glæd dig til at slappe af de sidste dage på den frodige og smukke paradisø, Ilha Grande. Her finder du en fantastisk uspoleret natur og mere end 100 smukke strande. Den kuperede ø er 193km2, og det højeste punkt, Pico da Pedra D’Água, ligger 1.031 meter over havets overflade. Næsten 90% af øen er enten beskyttet reservat eller nationalpark for at bevare det unikke plante- og dyreliv, der findes her.

Efter morgenmaden bliver du kørt til havnebyen Angra Dos Reis, hvorfra du sejler over til øen, en sejltur på ca. 1,5 time. Ved ankomst til øens største by, Vila do Abraão, er der en lille gåtur på 10-15 min. til dit hotel. Der vil være en bærer fra hotellet til at tage imod dig og bære din bagage, samt vise vej hen til hotellet. Der er ingen veje på øen, og al transport foregår derfor enten til fods, med cykel eller båd.

Overnatning:
Dag 11: Øen Ilha Grande på egen hånd

Dagen er til fri disposition. Der er mange forskellige vandreruter rundt på øen, og du må ikke snyde dig selv for at gå på opdagelse på den frodige ø og opleve den betagende natur. Du kan være heldig at spotte eksotiske fugle, brøleaber og måske endda dovendyr.

En populær trekkingtur er til øens smukkeste og mest populære strand Lopes Mendes. Den hvide sandstrand med det azurblå vand er kåret til én af de smukkeste strande i Brasilien. Du kan kun komme dertil til fods eller med båd. Denne tur kan tilkøbes hjemmefra.

Dag 12: Øen Ilha Grande på egen hånd

Dagen i dag er også til fri disposition. Øen tilbyder mange former for vandsportsaktiviteter som f.eks. kajakture, dykning og snorkling.

Du kan hjemmefra tilkøbe en bådtur til den smukke blå lagune, hvor du kan bade og svømme med farverige fisk i det klare vand.

Dag 13: Øen Ilha Grande – Rio - hjemrejsen starter

Din rejse er kommet til sin vejs ende, og det er blevet tid til at tage afsked med denne vidunderlige ø. Du bliver sejlet tilbage til fastlandet og kører med minibus til lufthavnen i Rio, hvor din flyrejse hjem starter. Transporttiden er ca. 5 timer.

Dag 14: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en oplevelsesrig rejse rundt i Brasilien.

Tillæg for enkeltværelse (ved to eller flere rejsende) 4.600 kr.
Tillæg for enkeltværelse (ved en rejsende) 10.375 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.