Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til Syd- og MellemamerikaBrasilienRio, Iguazu og badeferie
14 dage:

Rio, Iguazu og badeferie

Højdepunkter på denne rejse:

Iguazu-vandfaldenes imponerende vandmasser, storbyen Rio med udflugt til både Corcovado-bjerget og Sukkertoppen, det historiske vingesus i kolonitidsbyen Paraty og afslapning på skønne strande på paradis-øen, Ilha Grande.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Foz do Iguaçu og hjem fra Rio de Janeiro med flyskift undervejs
 • 1 indenrigsflyvning: Foz do Iguaçu – Rio de Janeiro
 • Transfers fra lufthavnen i Foz do Iguaçu og Rio til dit hotel
 • Minibus (og båd) fra Rio de Janeiro – Paraty – Ilha Grande – lufthavnen i Rio
 • 11 overnatninger på gode hoteller med morgenmad
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Iguazu-vandfaldene både fra den brasilianske og argentinske side
 • Byrundtur i Rio inkl. besøg til Sukkertoppen og Corcovado-bjerget med den berømte Kristusstatue
 • Byrundtur i Paraty
 • Entréer til nævnte seværdigheder
Tillæg for enkeltværelse 4.000 kr.
Tillæg for enkeltværelse (ved en rejsende) 9.500 kr.
Vælg denne rejse fordi...

På denne rejse oplever du Brasiliens unikke natur ved de betagende Iguazu-vandfald. Du besøger både den brasilianske og argentinske side af vandfaldene for at få den ultimative oplevelse.

En rejse til Brasilien er ikke fuldendt uden et besøg i den magiske by Rio de Janeiro! Om det er befolkningens smittende livsglæde, musikken og dansen, udendørslivet på Copacabana og de mange andre smukke strande eller udsigten fra toppen af Corcovado-bjerget, der giver denne bjergtagende stemning, må du selv bedømme.

Næste stop på rejsen er den hyggelige kolonitidsby, Paraty, hvor du får en spændende indsigt i Brasiliens historie. De brostensbelagte gader og hvidkalkede huse med farverige vindueskarme tager dig med på en rejse til en fordums tid.

Rejsen sluttes af med afslapning på øen Ilha Grande, der har én af Brasiliens smukkeste paradisstrande; Lopes Mendes.

Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark, og turen går mod Foz do Iguaçu i Brasilien med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Foz do Iguaçu – Iguazu-vandfaldene (Brasilien)
Dag 2: Ankomst til Foz do Iguaçu – Iguazu-vandfaldene (Brasilien)

Foz do Iguaçu er udgangspunkt for ture til det fantastisk Iguazu-vandfald. Faktisk består Iguazu af 275 større og mindre vandfald, der breder sig over næsten 2,7 km og varierer mellem 60 og 82 meter i højden. Vandfaldene kom i 1984 med på UNESCOs verdensarvsliste. For at få den ultimative vandfaldsoplevelse besøger du vandfaldene både fra den brasilianske og argentinske side.

Ved ankomsten bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Der er tid til at slappe lidt af efter den lange flyvetur og måske tage en forfriskende svømmetur i poolen, inden du om eftermiddagen skal på tur til den brasilianske side af vandfaldene.

Det er fra den brasilianske side, at du får den flotteste panoramaudsigt over vandfaldene. Ad små stier går du ud til en udsigtsplatform, hvorfra dette naturlige vidunder vil bjergtage dig og dit kamera.
Vandfaldene ligger midt i en tropisk regnskov, og din guide vil fortælle dig om den unikke flora og fauna i området. Du kan heller ikke undgå at stifte bekendtskab med de nysgerrige næsebjørne, der altid er på jagt efter lidt madrester fra de mange besøgende.

Du kan vælge at tilkøbe følgende tur hjemmefra:

Overnatning Pietro Angelo Hotel

Dag 3: Iguazu-vandfaldene (Argentina)
Dag 3: Iguazu-vandfaldene (Argentina)

I dag skal du opleve vandfaldene fra den argentinske side. Du bliver hentet på dit hotel og krydser Tancredo Neves-broen over Iguazu-floden, som danner grænsen mellem Brasilien og Argentina.
Et tog kører dig ud til det største og mest kendte af vandfaldene, Garganta del Diablo, som betyder Djævelens Gab. Herfra går du ad gangbroer ud til den mest imponerende del af vandfaldene. Her er suset fra vandfaldet øredøvende, og vandstøvet kan godt gøre dig temmelig våd. Men det er en helt ubeskrivelig oplevelse at stå midt i naturens voldsomme kræfter.

OBS: Husk dit pas denne dag, da du krydser grænsen til Argentina.

Du kan vælge at tilkøbe følgende tur hjemmefra:

Overnatning Pietro Angelo Hotel

Dag 4: Fly fra Foz do Iguaçu til Rio de Janeiro
Dag 4: Fly fra Foz do Iguaçu til Rio de Janeiro

Efter morgenmaden flyver du fra Foz do Iguaçu til Rio. I lufthavnen bliver du hentet af en engelsktalende guide, som kører dig til dit hotel, der ligger tæt ved den berømte Copacabana strand.

Resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning Rio Design Hotel

Dag 5: Byrundtur i Rio
Dag 5: Byrundtur i Rio

Nyd en rolig morgen i Rio, for der er ikke planlagt nogle aktiviteter før om eftermiddagen.

Du kan slappe af på stranden, hoppe i bølgerne eller gå en tur langs den travle strandpromenade ved Copacabana- og Ipanema- strandene, hvor Rios indbyggere, kaldet cariocas, flittigt løber, cykler og laver andre former for motion.

Om eftermiddagen skal du opleve nogle af Rios højdepunkter på en spændende byrundtur. Turen går først mod de hyggelige kvarterer, Santa Teresa og Lapa, hvor især kunstnere har slået sig ned. I Lapa besøger du den smukke og farverige Selaron-trappe, som blev et livsværk for den ikoniske chilenske kunstner Jorge Selaron. Trappen er lavet af gammelt porcelæn og mosaik, som Selaron samlede i løbet af sit liv.

En af Rios største attraktioner er den 38 meter høje Kristusstatue, som fra toppen af Corcovado-bjerget står og vogter over byen. Statuen er udnævnt til én af verdens syv nye vidundere. Heroppefra får du en fantastisk panoramaudsigt over Tijuca Nationalparken, Guanabarabugten og Rios vidunderlige strande.

Turen slutter af med et besøg på det 396 meter høje bjerg, Pão de Açúcar, også kaldet for Sukkertoppen. Du kommer til toppen af bjerget med to svævebaner hen over Rios kyst. Også herfra får du en spektakulær udsigt over denne magiske by, imens solen lige så stille går ned bag bjergene.

Overnatning Rio Design Hotel

Dag 6: Rio de Janeiro på egen hånd
Dag 6: Rio de Janeiro på egen hånd

Dagen er på egen hånd i Rio, men du har også mulighed for at tilkøbe spændende udflugter hjemmefra. Du kan f.eks. komme bag kulissen til det store karneval, opleve byen fra en cykelsadel eller tage med ud og opleve det festlige natteliv med en guide.

Overnatning Rio Design Hotel

Dag 7: Rio de Janeiro på egen hånd
Dag 7: Rio de Janeiro på egen hånd

Rio byder på et væld af udflugter og oplevelser. Denne dag er også på egen hånd i byen, eller du mulighed for at tilkøbe ekstra ture, hvor du kan opleve mindre kendte områder af byen. Eller måske du har lyst til at lære at danse samba?

Følgende ture kan tilkøbes hjemmefra:

Overnatning Rio Design Hotel

Dag 8: Rio de Janeiro til Paraty – byrundtur i Paraty
Dag 8: Rio de Janeiro til Paraty – byrundtur i Paraty

Kontrasten er stor, når du kommer fra den travle storby Rio til den hyggelige kolonitidsby Paraty, hvor dagligdagen foregår i et roligt tempo. Du bliver hentet på dit hotel i Rio om morgenen, og turen til Paraty tager ca. 4-5 timer.

Om eftermiddagen tager en lokal guide dig med rundt i byens centrum og giver dig en spændende indsigt i byens historie. Paraty var i kolonitiden under portugisisk herredømme, og det var en vigtig havneby, hvor både guld, ædelstene, sukker, kaffe og slaver blev ind- og udskibet fra. At byen engang har været meget velhavende er tydelig at se på brostensbelagte gader og smukke bygninger og kirker.

Overnatning Pousada do Príncipe

Dag 9: Paraty på egen hånd
Dag 9: Paraty på egen hånd

Du har dagen på egen hånd i hyggelige Paraty. Måske er du ikke færdig med at lade dig fare vild i de brostensbelagte gader med mange små butikker og cafeer.

Du kan også vælge at tilkøbe en bådtur i Paratybugten og besøge smukke strande og bounty-øer eller tage med på en tur ud i Paratys omkringliggende regnskov, hvor du oplever smukke vandfald, lærer mere den berømte og berygtede ”gold trail” og får smagt på den brasilianske brændevin cachaça, der bruges i Brasiliens nationaldrink Caipirinha.

Følgende ture kan tilkøbes hjemmefra:

Overnatning Pousada do Príncipe

Dag 10: Paraty - øen Ilha Grande
Dag 10: Paraty - øen Ilha Grande

Glæd dig til at slappe af de sidste dage på den frodige og smukke paradisø, Ilha Grande. Her finder du en fantastisk uspoleret natur og mere end 100 smukke strande. Den kuperede ø er 193km2, og det højeste punkt, Pico da Pedra D’Água, ligger 1.031 meter over havets overflade. Næsten 90% af øen er enten beskyttet reservat eller nationalpark for at bevare det unikke plante- og dyreliv, der findes her.

Efter morgenmaden bliver du kørt til havnebyen Angra Dos Reis, hvorfra du sejler over til øen, en sejltur på ca. 1,5 time. Ved ankomst til øens største by Vila do Abraão bliver du fulgt hen til dit hotel, som ligger i gåafstand fra molen. Der er ingen veje på øen, og alt transport foregår enten til fods, med cykel eller båd.

Overnatning Pousada Naturalia

Dag 11: Øen Ilha Grande på egen hånd
Dag 11: Øen Ilha Grande på egen hånd

Dagen er til fri disposition. Der er mange forskellige vandreruter rundt på øen, og du må ikke snyde dig selv for at gå på opdagelse på den frodige ø og opleve den betagende natur. Du kan være heldig at spotte eksotiske fugle, brøleaber og måske endda dovendyr.

En populær trekkingtur er til øens smukkeste og mest populære strand Lopes Mendes. Den hvide sandstrand med det azurblå vand er kåret til én af de smukkeste strande i Brasilien. Du kan kun komme dertil til fods eller med båd. Denne tur kan tilkøbes hjemmefra.

Overnatning Pousada Naturalia

Dag 12: Øen Ilha Grande på egen hånd
Dag 12: Øen Ilha Grande på egen hånd

Dagen i dag er også til fri disposition. Øen tilbyder mange former for vandsportsaktiviteter som f.eks. kajakture, dykning og snorkling.

Du kan hjemmefra tilkøbe en bådtur til den smukke blå lagune, hvor du kan bade og svømme med farverige fisk i det klare vand.

Overnatning Pousada Naturalia

Dag 13: Øen Ilha Grande – Rio - hjemrejsen starter
Dag 13: Øen Ilha Grande – Rio - hjemrejsen starter

Din rejse er kommet til sin vejs ende, og det er blevet tid til at tage afsked med denne vidunderlige ø. Du bliver sejlet tilbage til fastlandet og kører med minibus til lufthavnen i Rio, hvor din flyrejse hjem starter.

Dag 14: Hjemkomst
Dag 14: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en oplevelsesrig rejse rundt i Brasilien.

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.