Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist | Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til Syd- og MellemamerikaBrasilienDet bedste af Brasilien
14 dage:

Det bedste af Brasilien

Højdepunkter på denne rejse:

Rio de Janeiro, Kristus-statuen, Sukkerbjerget, Den Botaniske Have, Iguazu vandfaldene, Amazonas regnskov, Salvador, sejltur på Allehelgensbugten.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Rio de Janeiro med flyskift undervejs
 • Fly fra Salvador til Danmark med flyskift undervejs
 • 3 indenrigsflyvninger: Rio de Janeiro – Foz do Iguaçu – Manaus – Salvador
 • Transfers fra og til lufthavne (foregår i mindre internationale grupper)
 • 8 overnatninger på gode hoteller
 • 3 overnatninger på Amazon Eco Park Lodge inkl. helpension
 • 11 x morgenmad (dag 3-13)
 • 2 x frokost (dag 8, 9)
 • 3 x middag (dag 7, 8, 9)
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er afgang dagligt

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Heldags-jeepudflugt i Rio de Janeiro med Kristus-statuen, Sukkerbjerget og Den Botaniske Have
 • Brasiliansk aften med sambamusik og dans
 • Udflugt til verdens største vandfald Iguazu
 • Guidede udflugteri Amazonas junglen
 • Halvdags-byrundtur i Salvador
 • Heldagssejltur til tropiske øer i Allehelgens Bugten
 • Entréer til nævnte seværdigheder
Tillæg for enkeltværelse 6.000 kr.
Rabat gives ved 6 personer eller mere
Vælg denne rejse fordi...

Brasilien er et kæmpeland, som sprudler af liv fra den tiltalende frodighed i Amazonas til de sanselige glæder i Rio og den brasilianske ægthed i Salvador. På denne rejse mærker du cariocaernes livsglæde i sambaens hovedstad Rio de Janeiro, som spreder sig op over de store frodige, grønne bjerge ned til de brede hvide sandstrande. Du oplever Brasiliens frodige natur med besøg til verdens største vandfald Iguazu og et ophold i verdens største regnskov Amazonas. Her vil du opleve regnskovens indfødte samt et fantastisk plante- og dyreliv bestående af aber, papegøjer og meget meget mere. Rejsen slutter i den festlige men også afslappede by Salvador, som er landets kulturelle identitet.

Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Fly til Brasilien
Dag 1: Fly til Brasilien

I dag er der afrejse fra Danmark og turen går til Brasilien med mellemlanding undervejs.

Dag 2: Ankomst i Rio de Janeiro
Dag 2: Ankomst i Rio de Janeiro

Du ankommer i Rio de Janeiros lufthavn, hvor du vil blive mødt af en chauffør, som vil bringe dig til dit hotel, som ligger tæt ved den berømte strand, Copacabana. Byen har en fantastisk beliggenhed ved bjergene langs Atlanterhavskysten.

Resten af dagen kan bruges til at kaste sig i Atlanterhavets blå bølger eller til at gå en tur langs den flotte strandpromenade med de berømte brede hvide sandstrande Copacabana og Ipanema.

Overnatning Hotel Copacabana Mar

Dag 3: Sukkerbjerget og Kristus-statuen
Dag 3: Sukkerbjerget og Kristus-statuen

I dag skal du på en heldagsudflugt, hvor du oplever det bedste af Rio de Janeiro i jeep.

Du bliver hentet på dit hotel og første stop er Corcovado bjerget midt i Tijuca Nationalpark, som er verdens største urbanskov. På toppen af bjerget står den kæmpemæssige Kristus-statuen, som siges at vogte over Rio fra sit højdepunkt 710 meter over havet. Figuren er med tiden blevet byens vartegn og er udnævnt som et af verdens syv nye vidundere. Fra toppen af bjerget belønnes du af en fantastisk udsigt over Tijuca Nationalpark, strandene Ipanema og Copacabana, Guanabara bugten, byen Niteroi, Rodrigo de Freitas lagunen samt Maracaña stationen som er et af verdens største. Efter dette storslået syn kører jeepen dig til foden af bjerget, hvor det er tid til frokost.

Du fortsætter herefter til det 396 meter høje bjerg Pão de Açúcar, også kaldet Sukkerbjerget, som er et andet af byens højdepunkter. En svævebane tager dig til toppen af bjerget Urca, hvorfra der er udsigt over kysten og områdets småøer. Fra Urca fører en anden svævebane dig det sidste stykke til toppen af Sukkerbjerget, som byder på en eventyrlig panoramaudsigt over de gyldne strande og den blomstrende metropol, som har givet Rio de Janeiro tilnavnet ”Verdens smukkeste by”.

Til sidst besøger du Den Botaniske Have, som blev stiftet i 1808 af den portugisiske konge Dom João. Her findes mere end 6000 forskellige planter og træer, heriblandt 900 palmearter og 600 orkidearter. Haven er også hjemsted for et væld af fugle, hvor af mange har vænnet sig til mennesker og er derfor lettere at spotte end i naturen. Rundt omkring i haven findes små stier og hyggelige områder med springvand, som er populære åndehuller for cariocaerne, som Rios indbyggere kaldes. I havens besøgscenter vises en film, der giver historien om haverne og det er også her der findes en gavebutik med håndværk og souvenirs, såsom skjorter lavet af bambus og skåle med præ-colombianske designs lavet af bananfibre.

Overnatning Hotel Copacabana Mar

Dag 4: Rio de Janeiro
Dag 4: Rio de Janeiro

Der er ingen udflugter planlagt og dagen er til fri disposition.

Disse ture vil foregå i mindre internationale grupper med engelsktalende guider. Vi anbefaler, at du bestiller disse ture hjemmefra.

Om aftenen skal du til et farvestrålende sambashow med musik og dans. Inden showet starter vil der være traditionel brasiliansk BBQ middag. Under showet vil du se de fantastiske dragter og kostumer, som bliver brugt i det årlige verdensberømte Rio karneval.

I Rio de Janeiro er det muligt at tilkøbe følgende tur hjemmefra:

Overnatning Hotel Copacabana Mar

Dag 5: Fly fra Rio de Janeiro til Foz do Iguazu
Dag 5: Fly fra Rio de Janeiro til Foz do Iguazu

Denne morgen er der afgang fra hotellet til Rio de Janeiro lufthavn, hvorfra du flyver til byen Foz do Iguaçu, som grænser op til Argentina. I lufthavnen vil du blive mødt af en chauffør, som vil transportere dig til dit hotel. Iguazu Nationalpark er et af naturens største vidundere med et af verdens største vandfald, som består af 275 større eller mindre vandfald. Du skal opleve vandfaldet både fra den argentinske og brasilianske side, da det er to vidt forskellige oplevelser.

Overnatning Hotel Viale Cataratas

Dag 6: Iguazu-vandfaldene
Dag 6: Iguazu-vandfaldene

Om formiddagen krydser du Tancredo Neves broen over Iguazu-floden, som danner grænsen mellem Argentina og Brasilien. Et tog kører dig ud til det største af vandfaldene, Garganta del Diablo, Djævelens Gab. Herfra spadserer du ad gangbroer ud til den mest imponerende del af vandfaldene. Du fortsætter ad gangstier og gangbroer på den fantastiske tur omkring vandfaldene. Regnskoven omkring vandfaldene rummer et enestående vildt- og planteliv med orkideer, talrige fuglearter og kæmpefirben. Da du krydser grænsen til Argentina, er det nødvendigt at have pas med på denne tur.

Om eftermiddagen skal du på vandretur på den brasilianske side af Iguazu-vandfaldene, som både er bredere og mere kraftfulde end Niagara vandfaldet i Nordamerika. Du får set vandfaldene fra forskellige vinkler og via elevator er der adgang til en udsigtsplatform, hvor der er en fantastisk udsigt lige ned i Djævelens Gab, hvor du bliver indhyllet af disen fra vandfaldet. På gangstierne er der også gode chancer for at se de små næsebjørne, som nysgerrigt følger med. Efter at have set de forskellige udsigtspunkter, vender du tilbage til hotellet.

Overnatning Hotel Viale Cataratas

Dag 7: Fly fra Foz do Iguazu til Manaus i Amazonas junglen
Dag 7: Fly fra Foz do Iguazu til Manaus i Amazonas junglen

Du flyver i dag fra Foz do Iguaçu lufthavn via Sao Paulo til Manaus, som er indgangen til Amazonas regnskov. Du bliver hentet i lufthavnen, hvorfra du både bliver kørt og sejlet, inden du er fremme ved Amazon EcoPark. Amazonas er verdens største regnskov og verdens vandrigeste flod med utallige bifloder, som løber gennem junglen. Stedet er derfor det helt rette til en autentisk regnskovsoplevelse.

Når du ankommer til Amazon Ecopark, vil du som velkomstdrink få en smagsprøve på deres hjemmelavede juice. Derefter er det tid til det første indtryk af den enorme regnskov, og du tager derfor til ”Abe Junglen”, som startede tilbage i 1991 med henblik på at sætte aber tilbage i regnskoven, efter de var blevet forsøgt solgt illegalt videre.

Om aftenen er der afgang fra lodgen i motoriseret kano med guide, hvor du skal på alligator-opdagelse. Disse alligatorer bliver også kaldt ”kaimaner”. Når kaimanerne bliver blændet af lyset fra guidens lommelygte, vil deres øjne blive røde, hvilket gør det lettere for dig at få øje på dem. Efter dagens mange oplevelser sejler du tilbage til hotellet og falder i søvn til regnskovens mange lyde.

Overnatning Amazon Ecopark

Dag 8: Vandretur i regnskoven samt møde med regnskovs-indianere
Dag 8: Vandretur i regnskoven samt møde med regnskovs-indianere

Om morgenen vil der være afgang ind i junglen med guide, som vil føre dig gennem regnskoven og fortælle om plante- og dyrelivet. Derefter vil du besøge en indfødt familie og lære om deres måde at leve på. De indfødte, også kaldet Caboclo, er efterkommere af indianere.

Overnatning Amazon Ecopark

Dag 9: Fisketur og Vandenes Møde
Dag 9: Fisketur og Vandenes Møde

I dag skal du på fisketur, hvor du skal prøve at fange lokale fisk som piranha (piratfisk). Om eftermiddagen skal du ud til flod-områdets indløb og sumpområde. Du skal opleve det fantastiske fænomen ”Vandenes Møde”, hvor de to store floder Rio Solimões og Rio Preto smelter sammen. Den ene flod er brun og mudret, mens den anden er sort. Skillelinjen mellem de to floder er tydeligt at se.

Programmet under opholdet er med forbehold, da vejret kan have indflydelse på rækkefølgen af programpunkterne.

Overnatning Amazon Ecopark

Dag 10: Fly fra Manaus til Salvador
Dag 10: Fly fra Manaus til Salvador

Du tager i dag afsked med Amazonas og vender tilbage til Manaus, hvorfra du flyver videre til Salvador, hvor du bliver kørt til dit hotel. Salvador er byen, hvor Brasilien blev født og hvor historien findes i de koloniale pastelfarvede bygninger og de afrikanske kulturer, som præger denne del af Brasilien. Salvador er Brasiliens gamle hovedstad og var tidligere den næst vigtigste by under det portugisiske imperium. Det er her, man oplever det ”ægte” Brasilien med musikalske, gastronomiske og kulturelle oplevelser.

Overnatning Hotel Sol Barra

Dag 11: Historisk byrundtur i Salvador
Dag 11: Historisk byrundtur i Salvador

Du starter dagen med en historisk rundtur i Salvador. Du ser den gamle bydel, Pelourinho, hvor mange bygninger og kirker fra kolonitiden findes. Området blev total fredet af UNESCO i 1985 og siden har man med nænsom hånd restaureret de mange fine pastelfarvede bygninger. Du fortsætter herefter turen ned til havnen, hvor du bl.a. tager på Brasiliens største marked for kunsthåndværk. Det er et gammelt pakhus, der er omdannet til markedsplads.

Eftermiddagen er til fri disposition, hvor du kan udforske byen på egen hånd eller slappe af ved hotellets swimmingpool.

Overnatning Hotel Sol Barra

Dag 12: Heldagsudflugt til tropiske øer
Dag 12: Heldagsudflugt til tropiske øer

Du forlader hotellet og kører til havnen, hvor du stiger ombord i en skonnert, som vil sejle dig ud på Bahia de Todos os Santos, Allehelgensbugten. Du sejler forbi São Marcelo fæstningen, som i gamle dage beskyttede byen fra invasioner. Her er en fantastisk udsigt ind mod Salvador. Derefter sejler du videre til den tropiske ø, Frade, som regnes for en af de smukkeste øer i bugten og der vil her være mulighed for en svømmetur. Turen går videre til Itaparica, som er den største ø i bugten. Her er der mulighed for at slentre en tur igennem den smukke by eller nyde den fine sandstrand og det krystalklare vand.

Overnatning Hotel Sol Barra

Dag 13: Hjemrejsen starter
Dag 13: Hjemrejsen starter

Da der er afrejse om eftermiddagen, er der tid til den sidste shopping eller afslapning ved stranden eller poolen, inden der er transport til Salvador Lufthavn.

Dag 14: Hjemkomst
Dag 14: Hjemkomst

Efter en mellemlanding lander du i Danmark.

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Trustpilot

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.