• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
14 dage

Brasiliens natur & dyreliv

Få natur- og dyreoplevelser i verdensklasse i vådområdet Pantanal. Svøm i Bonitos krystalklare floder, og oplev det imponerende Iguazú-vandfald. Turen afsluttes i magiske Rio de Janeiro.

Brasiliens natur & dyreliv Brasiliens natur & dyreliv
14 dage

Brasiliens natur & dyreliv

Få natur- og dyreoplevelser i verdensklasse i vådområdet Pantanal. Svøm i Bonitos krystalklare floder, og oplev det imponerende Iguazú-vandfald. Turen afsluttes i magiske Rio de Janeiro.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Oplev Brasiliens fantastiske natur og dyreliv med bl.a. kaimaner, myreslugere og hyacintaraer i et af verdens største vådområder; Pantanal
 • Tag på snorkeltur i Bonitos krystalklare floder, hvor en fantastisk undervandsoplevelse venter med farverige fisk og vandplanter
 • Mærk kraften fra Iguazú-vandfaldenes enorme vandmasser, når du går rundt mellem de mange vandfald ad små gangbroer
 • Nyd solnedgangen over Rio de Janeiro og den berømte Copacabana-strand fra Sukkertoppen

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger

Rejsen kort fortalt

Kom med helt tæt på Brasiliens fantastiske natur og fantastisk dyreliv.

Rejsen starter med et besøg til de imponerende Iguazú-vandfald, som du oplever både fra den argentinske og brasilianske side.

Herefter venter Pantanal, som er verdens største vådområde og hjem for over 600 forskellige fuglearter bl.a. den smukke Hyacinth ara, som er den største i papegøje-familien. Du kan også opleve en masse andre spændende fugle og dyr, som f.eks. kapucineraber, kaimanar, kapivarer, myreslugere og tapirer.

I Bonito venter der dig en snorkeltur i krystalklare floder blandt farverige fisk og vandplanter, samt et besøg til det store zinkhul, Buraca das Araras, hvor de mørkrøde araer (Ara chloropterus) holder til og bygger reder i klippesprækkerne.

Krydret med et besøg i Rio de Janeiro, byen med måske verdens smukkeste beliggenhed, tør vi godt garantere, at du får en oplevelse for livet.

Turen kan forlænges med en strandferie til Búzios eller øen Ilha Grande.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Foz do Iguaçu og retur fra Rio de Janeiro med flyskift undervejs
 • 2 indenrigsflyvninger: Foz do Iguaçu – Campo Grande – Rio de Janeiro
 • Transfers fra og til lufthavnene i Brasilien
 • Transfer mellem Campo Grande – Pantanal – Bonito – Campo Grande med portugisisk chauffør
 • 8 overnatninger på gode hoteller med morgenmad
 • 3 overnatninger på Pousada Aguapé i Pantanal inkl. helpension
 • 4 x frokost (dag 5-8)
 • 3 x aftensmad (dag 5-7)
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for at forlænge turen med en badeferie til Búzios eller øen Ilha Grande

Omfattende udflugtspakke:

 • Iguazú-vandfaldene både fra den brasilianske og argentinske side
 • Guidede udflugter i Pantanal
 • Snorkeltur i floden Rio da Prata i Bonito
 • Udflugt til Buraco das Araras i Bonito
 • Byrundtur i Rio inkl. besøg til Sukkertoppen og Corcovado-bjerget med den berømte Kristus-statue
 • Entréer til nævnte seværdigheder
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark mod Brasilien med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Foz do Iguaçu - Iguazú-vandfaldene (Brasilien)

Ved ankomst til Foz do Iguaçu vil du blive budt velkommen af en guide, der kører dig til dit hotel. Du har formiddagen til lige at lande og få slappet af, inden du om eftermiddagen skal ud og se Iguazú-vandfaldene fra den brasilianske side.

Iguazú-vandfaldene er bare imponerende og af samme grund er de også opført på UNESCOs liste over særlige bevaringsværdige seværdigheder.

Det er verdens største vandfald, men faktisk består det af 275 mindre og større vandfald på en 2,7 km lang strækning. Gennemstrømningen af vand ved Iguazú er 6,5 mio. liter vand pr. sekund. Til sammenligning er gennemstrømningen af vand ved Niagara Falls 2,8 mio. liter vand pr. sekund, så det er med sandhed et enormt vandfald.

Det er fra den brasilianske side, at du får den flotteste panoramaudsigt over alle vandfaldene. Du går ad små gangstier rundt til forskellige udsigtsplatforme. På din vej vil du højst sandsynligt møde de nysgerrige næsebjørne, der altid er på jagt efter lidt madrester fra de mange besøgende. Du er ledsaget af en guide der fortæller om områdets spændende flora og fauna.

Dag 3: Iguazú-vandfaldene (Argentina)

I dag skal du besøge den argentinske side af Iguazú-vandfaldene. På den argentinske side går du ad gangbroer rundt i vandfaldet og kan bl.a. komme hen og kigge ned i Garganta del Diablo, som oversat betyder Djævelens Gab og hvor støjende kaskader af vand vælter ned i et dybt hul.

Du fortsætter ad gangstier og broer på den fantastiske tur omkring vandfaldene. Regnskoven omkring vandfaldene gemmer på enestående plante- og dyreliv, bl.a. med orkidéer, talrige fuglearter og kæmpefirben.

OBS: Husk dit pas denne dag, da du krydser grænsen til Argentina.

Dag 4: Foz do Iguaçu – Campo Grande

I dag går rejsen videre til Campo Grande. Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til Campo Grande. Ved ankomst bliver du mødt af en chauffør, der kører dig til dit hotel.

Du har resten af dagen på egen hånd til at opleve byen eller blot slappe af på hotellet.

Campo Grande er hovedstad og den største by i staten Mato Grosso do Sul med ca. 900.000 indbyggere. Byen er et mix af forskellige nationaliteter fra bl.a. Paraguay, Bolivia og Japan. Japanere kom hertil for at bygge den lange jernbane der forbinder Campo Grande med São Paulo. De mange forskellige nationaliteter giver en spændende gastronomi og en af byens mest populære retter er nuddel-retten Soba, som japanerne bragte hertil.

Du kan også besøge én af byens mange parker, f.eks. Parque das Nações Indígenas og gå en tur og opleve de lokale flittigt motionere eller blot slappe af med deres familie og venner.

Dag 5: Campo Grande – Pantanal

Pantanal betyder sump på portugisisk, og det over 200.000 km² vådområde er det største i verden. Her kan du komme helt tæt på bl.a. bæltedyr, kaimaner, tapirer, myresluger og kapivarer, som er verdens største gnaver. Kattedyr som puma, ozelot og jaguar lever her også her, men det kræver lidt ekstra held at møde dem.

Med over 600 forskellige fuglearter er Pantanal også et mekka for fugleinteresserede, og du kan bl.a. opleve hyacintaraen, som er den største i papegøjefamilien, den blågule ara, tukaner, kolibrier og mange flere.

Pantanal kan besøges året rundt, men hver årstid har sine fordele og ulemper.

I regntiden fra november –  marts oversvømmes store dele af området, og der er færre områder, du kan færdes på. Til gengæld samles dyrene på de få tørlagte områder, der er tilbage, og det kan værre nemmere at finde dem.

I tørtiden fra april – oktober tørrer sletterne lige så langsomt ud igen. På denne årstid har dyrene mere plads at bevæge sig på, til gengæld samles fuglene ved de få vandhuller, der er tilbage, for at fiske.

Efter en god nats søvn bliver du hentet på hotellet og kørt til din lodge i Pantanal. Køreturen tager ca. 3 timer, hvoraf de sidste 1,5 time er på grusvej. Allerede på vej hen til lodgen starter dit Pantanal eventyr! Umiddelbart byder de omkringliggende marker og enge blot på forskellige afgrøder, heste og køer. Men hold godt øje med trætoppe og vandhuller, du passerer, hvor du både kan se forskellige araer, kaimaner og måske endda en myresluger i sin evige søgen efter føde.

Ved ankomst til lodgen bliver du budt velkommen og får anvist dit værelse, hvorefter en lækker frokost serveres i restauranten.

Om eftermiddagen skal du på din første udflugt ud og lede efter spændende fugle og dyreliv. Turene er af forskellig varighed fra 2-4 timer.

Tilbage på lodgen serveres aftensmaden, og du kan falde i søvn til lydene fra Pantanals sletter.

Dag 6-7: Oplevelser i Pantanal

De næste 2 dage står også i dyrelivets tegn, og du kan glæde dig til forskellige udflugter – alle med udgangspunkt fra din lodge. De afgår om morgenen og om eftermiddagen, hvor temperaturen er lavest, og dyrene er mest aktive. De er på disse tidspunkter af dagen, at der er størst chance for at se dyrene.

Midt på dagen er der ”siesta” tilbage på lodgen, hvor du kan snuppe en lur efter frokosten eller slappe af ved den lille swimmingpool.

Følgende aktiviteter tilbydes på lodgen, og det endelige program får du ved ankomst:

 • Bådtur på Aquidauana floden med mulighed for at se både kapucineraber, brølaber, kaimaner, kapivarer og mange forskellige fugle som f.eks. isfuglen, ibis og de smukke araer.
 • Jeep-safari, hvor du i åben safaribil, som du kender dem fra Afrika, kører rundt i området og leder efter bl.a. pampashjorte, nanduer (i strudsefamilien), krabberæve, myresluger og tapir.
 • Vandretur – hvor du på gåben i roligt tempo oplever det smukke område og dyreliv.
 • Ridetur – De smukke pantanalheste vil i langsomt tempo tage dig med rundt i området, så du fra et fugleperspektiv kan spotte dyreliv.
 • Fisketur – hvor du kan prøve at fange de glubske piratfisk, der lever i floden.
 • Aften-safari med jeep, hvor dine dygtige guide med projektør vil lede efter de natteaktive dyr, som f.eks. jaguaren, ozelot, bæltedyr, vaskebjørne og natteaktive fugle som f.eks. uglen.
Dag 8: Pantanal – Bonito – snorkeltur i floden Rio da Prata og udflugt til Buraco das Araras

Efter morgenmaden er det blevet tid til at forlade Pantanal og køre mod Bonito, hvor nye eventyr venter. Turen fra Pantanal til Bonito tager ca. 4 timer med en lille pause undervejs.

Bonito ligger omgivet af smukke søer, floder, vandfald og grotter. Den lille by er i sig selv er ikke speciel smuk, som Bonito ellers betyder på portugisisk, men naturen omkring byen er helt fantastisk.

Når du har sat din bagage på hotellet i Bonito, bliver du kørt til en stor farm, i Brasilien kaldet en Fazenda, hvor en lækker traditionel brasiliansk frokost venter dig. Bagefter er det tid til at klæde om og påføre dig våddragt og snorkel, så du er klar til at hoppe i de krystalklare floder og snorkle med farverige fisk.

Turen starter med en ca. 2 kilometer gåtur i den frodige regnskov inden ankomst til floden. Din guide giver en grundig introduktion til at snorkle, inden turen starter, så alle kan være med, selv om du måske aldrig har snorklet før. Det er en ubeskrivelig oplevelse at opleve livet under overfladen på nærmeste hold. Du kan blot lade dig flyde med strømmen i det ca. 26 grader varme vand og lade dig underholde af sjove fisk og flotte vandplanter. Det er som at befinde sig i et kæmpestort akvarie!

Fra de krystalklare floder går turen til Buraco das Araras, som er et spektakulært zinkhul med en omkreds på hele 500 meter og en dybde på ca. 100 meter. Rundt om hullet er en flot natur, men hovedattraktionen er de smukke og skrappende mørkrøde araer (Ara chloropterus), der holder til her, og som bygger deres reder i klippesprækkerne.

Efter endt tur bliver du kørt tilbage til dit hotel i Bonito og har aftenen på egen hånd.

Dag 9: Bonito på egen hånd

Der er ingen aktiviteter planlagt i dag, og du kan slappe af og gå en tur i den lille by. Bonito har en overskuelig størrelse, og du kan nemt selv gå ned til byens lille centrale plads, Praca da Liberdade eller besøge butikkerne i byens hovedgade.

Dag 10: Bonito – Campo Grande – Rio de Janeiro

Om morgenen bliver du hentet og kørt tilbage til lufthavnen i Campo Grande, hvorfra du skal flyve videre til Rio de Janeiro.

Turen tilbage til lufthavnen tager ca. 4 timer med et lille stop undervejs. På denne strækning får du en god fornemmelse af, hvor vigtigt kvægdrift er for dette område af Brasilien.

Ved ankomst til Rio de Janeiro bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Aftenen er på egen hånd.

Dag 11: Byrundtur i Rio de Janeiro

En rejse til Brasilien er ikke fuldendt uden et besøg i Rio! Byen er magisk – om det er de lokale indbyggere (Cariocas) smittende humør og livsglæde, musikken og dansen, udendørslivet på de mange smukke strande eller udsigten fra toppen af Corcovado-bjerget eller Sukkertoppen er svært at sige. Måske det bare er en god blanding af det hele.

Du kan i ro og mag nyde din morgenmad og have en rolig morgen, for din byrundtur starter først om eftermiddagen. Hop evt. en tur i bølgerne ved Copacabana eller gå en tur langs den smukke strandpromenade.

På byrundturen besøger du nogle af Rios allerstørste højdepunkter. Første stop er den berømte Kristus statue, der står på toppen af Corcovado-bjerget i 710 meters højder og vogter over Rios indbyggere. Heroppe fra får du en vidunderlig udsigt bl.a. ned over byens farverige farvelaer, strandene, Rodrigo de Freitas lagunen og det berømte Maracaña stadion.

Herefter besøges den hyggelige bydel Santa Teresa og Lapa, med den berømte farverige Selaron trappe, lavet af den chilenske kunstner Jorge Selaron.

Turen slutter af med et besøg til det 396 meter høje bjerg, Pão de Açúcar, også kaldet for Sukkertoppen. For at komme til toppen skal du med to svævebaner. Heroppefra får du også en fantastisk udsigt ned over Rio, alt imens solen går ned bag bjergene i horisonten.

Du bliver kørt tilbage til dit hotel og har aftenen på egen hånd.

Dag 12: Rio de Janeiro på egen hånd
Dag 13: Hjemrejsen starter

Så er det blevet tid til at tage afsked med Brasilien. Du bliver hentet og kørt til lufthavnen i Rio. Tidspunktet afhænger af din flyafgang hjem.

Dag 14: Hjemkomst

Ankomst til Danmark efter en oplevelsesrig rejse rundt i Brasilien.

Kombiner med

Badeferieforlængelse til Búzios, 3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 2.400 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.825 kr.

Búzios er én af de mest populære stranddestinationer i staten Rio de Janeiro. Dette er ikke uden grund. Den charmerende by er kendt for sin unikke atmosfære, kulinariske oplever, gode shoppingmuligheder og sine mange fantastiske strande langs halvøens bugter.

Det var den franske diva Brigitte Bardot, der i 1960’erne satte gang i den internationale interesse for Búzios og de flotte omgivelser. Som tak står der i dag en statue af Brigitte Bardot på strandpromenaden, Rua das Pedras.

Brug dagene i Búzios ved én af de mange lækre strande, tag på bådtur og nyd det smukke område fra vandet, lej en beach buggy og tag på opdagelse på halvøen eller lad dig forkæle på nogle af de mange lækre restauranter.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige over jul og nytår. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Badeferieforlængelse til Ilha Grande, 3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 2.650 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.975 kr.

Slut din spændende rundrejse af med en afslappende badeferie på den smukke ø, Ilha Grande.

Her bliver du ved ankomst mødt af en fantastisk uspoleret natur med et unikt plante- og dyreliv, samt mere end 100 strande, inklusiv Lopes Mendes stranden, som er kåret til én af Brasiliens smukkeste.

Du kan udnytte den kuperede øs fantastiske vandremuligheder, tage på snorkeltur og opleve en farverig verden under havets overflade eller blot slappe af ved én af de mange strande, mens du nyder den rolige ø-stemning.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige over jul og nytår. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Tillæg for enkeltværelse (ved én rejsende) 12.000 kr.
Tillæg for enkeltværelse (ved to eller flere rejsende) 3.500 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for at lære mere.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Tom Søndergaard

Skriv til:
info@lamatours.dk

Ring til:
89 93 43 84

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Lamatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.