Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til Syd- og MellemamerikaBrasilienBrasiliens højdepunkter
15 dage:

Brasiliens højdepunkter

Højdepunkter på denne rejse:

Udsigten ned over Rios smukke strande fra toppen af Corcovado-bjerget, vandmasserne i de imponerende Iguazu-vandfald, Amazonas regnskovens unikke plante- og dyreliv og Salvadors historiske centrum Pelourinho, som er på UNESCOS verdensarvsliste.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Rio de Janeiro og retur fra Salvador med flyskift undervejs
 • 3 indenrigsflyvninger: Rio de Janeiro – Foz do Iguaçu – Manaus – Salvador
 • Transfers fra og til lufthavnene i Brasilien
 • 9 overnatninger på gode hoteller med morgenmad
 • 3 overnatninger på Tupana Amazon Lodge inkl. helpension (Den sidste nat kan du få den store oplevelse at overnatte i en junglelejr midt i Amazonas junglen).
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er mulighed for at forlænge turen med en badeferie ved Salvador

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Byrundtur i Rio inkl. besøg til Sukkertoppen og Corcovado-bjerget med den berømte Kristus-statue
 • Iguazu-vandfaldene både fra den brasilianske og argentinske side
 • Guidede udflugter i Amazonas regnskoven
 • Byrundtur i Salvador
 • Entréer til nævnte seværdigheder
Tillæg for enkeltværelse 3.200 kr.
Tillæg for enkeltværelse (ved en rejsende) 8.850 kr.
Vælg denne rejse fordi...

Tag med på en fantastisk rejse rundt i Brasilien, hvor du virkelig kommer til at opleve landets diversitet og spændende kontraster.

Du lander i sambaens hovedstad, Rio de Janeiro, hvor de lokale indbyggere, kaldet Cariocas, vil tage imod dig med åbne arme, smil og en smittende livsglæde. Byen har måske verdens smukkeste beliggenhed, bedøm selv, når du står på toppen af Corcovado-bjerget sammen med den berømte Kristus-statue og kan kigge ned over byen, bugterne og de fantastiske strande.

Fra den travle storby skal du opleve Brasiliens imponerende natur med besøg ved et af verdens største vandfald Iguazu og et ophold i Amazonas regnskoven, hvor du bor i en jungle-lodge i 3 nætter og oplever det unikke plante- og dyreliv på nærmeste hånd.

Turen afsluttes i Salvador, hvor portugiserne gik i land i 1549 og gjorde byen til Brasiliens første hovedstad. Byen er kendt for sin afro-brasilianske kultur og sine smukke kolonitidsbygninger i den farverige bydel Pelourinho, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Du har mulighed for at forlænge rejsen med badeferie ved stranden Praia do Forte lige nord for Salvador.

Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark, og turen går mod Brasilien med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Rio de Janeiro – Byrundtur
Dag 2: Ankomst i Rio de Janeiro – Byrundtur

Ved ankomst i Rio de Janeiro bliver du hentet af en engelsktalende guide i lufthavnen. Han udleverer en velkomstkuvert til dig med praktiske oplysninger om din rejse og kan besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Turen fra lufthavnen til dit hotel, som ligger ved tæt den berømte strand Copacabana, tager afhængig af trafikken ca. 1 time.

Om eftermiddagen bliver du hentet på dit hotel og tager på en spændende byrundtur. Du besøger bl.a. de hyggelige kvarterer, Santa Teresa og Lapa, og kører herefter op til Corcovado-bjerget midt i Tijuca Nationalpark, som er verdens største urbanskov. På toppen af bjerget står den 38 meter høje Kristus-statue og vogter over Rio fra sit højdepunkt 710 meter over havet. Figuren er med tiden blevet byens vartegn og er udnævnt til et af verdens syv nye vidundere. Fra toppen af bjerget belønnes du med en fantastisk udsigt over strandene Copacabana og Ipanema, byens farverige farvelaer, Rodrigo de Freitas lagunen og Maracanã stadion, som er et af verdens største.

Du fortsætter herefter til det 396 meter høje bjerg, Pão de Açúcar, også kaldet Sukkertoppen, som er et andet af byens helt store højdepunkter. En svævebane tager dig først til toppen af bjerget Urca, hvorfra der er udsigt over kysten og områdets småøer. Fra Urca fører en anden svævebane dig det sidste stykke til toppen af Sukkertoppen, hvor du kan nyde en smuk solnedgang over Rio.

Du bliver kørt tilbage til dit hotel og har aftenen på egen hånd.

Overnatning Rio Design Hotel

Dag 3: Rio de Janeiro på egen hånd
Dag 3: Rio de Janeiro på egen hånd

Rio er kendt for at have verdens største karneval, og selvom du ikke besøger byen under karnevallet, så er forberedelserne til den store fest altid i gang. Dagen i dag er på egen hånd i byen, eller du har mulighed for at tilkøbe ekstra ture og f.eks. komme bag kulisserne til verdens største fest, opleve Rio fra cykelsadlen eller opleve byens natteliv og smage på Brasiliens nationaldrink, caipirinhaen.

Se udvalget af tilkøbsture ture denne dag:

Overnatning Rio Design Hotel

Dag 4: Rio de Janeiro på egen hånd
Dag 4: Rio de Janeiro på egen hånd

Denne dag er også på egen hånd i byen eller du kan tilkøbe ekstra ture, hvor du bl.a. kan opleve mindre kendte områder af byen eller hvad med at prøve kræfter med den berømte samba.

Læs mere om turene her. Alle ture skal tilkøbes hjemmefra:

Overnatning Rio Design Hotel

Dag 5: Fly fra Rio de Janeiro til Foz do Iguaçu – Iguazu-vandfaldene (Brasilien)
Dag 5: Fly fra Rio de Janeiro til Foz do Iguaçu – Iguazu-vandfaldene (Brasilien)

Denne morgen bliver du hentet og kørt til lufthavnen og flyver til byen Foz do Iguaçu, som grænser op til Argentina. Foz do Iguaçu er udgangspunkt for ture til det spektakulære Iguazu-vandfald, der er på UNESCOs verdensarvsliste og som består af 275 større eller mindre vandfald.
Glæd dig til at opleve vandfaldene både fra den brasilianske og argentinske side.

Ved ankomst i Foz do Iguaçu bliver du hentet i lufthavnen af en guide, som kører dig ud til den brasilianske side af vandfaldene. Ad små stier kommer du ud til en udsigtsplatform, hvorfra du får en fantastisk smuk panoramaudsigt over vandfaldene. Det er ikke til at forestille sig, hvor stort dette vandfald egentlig er og hvor enorme vandmængder, der kommer fra Iguazu-floden, før man oplever det med egne øjne.

På gangstierne er der gode chancer for at opleve sommerfugle, eksotiske planter og fugle og de små næsebjørne, som nysgerrigt følger med og tigger om mad.
I nationalparken er der også en restaurant lige ned til floden, hvor du kan spise en frokost.
Efter et par timer bliver du kørt hen til dit hotel og aftenen er på egen hånd.

Du kan vælge at tilkøbe følgende tur hjemmefra:

Overnatning Pietro Angelo Hotel

Dag 6: Iguazu-vandfaldene (Argentina)
Dag 6: Iguazu-vandfaldene (Argentina)

I dag skal du opleve vandfaldene fra den argentinske side. Du bliver hentet på dit hotel og krydser Tancredo Neves broen over Iguazu-floden, som danner grænsen mellem Brasilien og Argentina.
Et tog kører dig ud til det største af vandfaldene, Garganta del Diablo, Djævelens Gab. Herfra spadserer du ad gangbroer ud til den mest imponerende del af vandfaldene. Du fortsætter ad gangstier og gangbroer på den fantastiske tur omkring vandfaldene. Regnskoven omkring vandfaldene rummer et enestående plante- og dyreliv som f.eks. orkideer, talrige fuglearter bl.a. tukaner, kæmpefirben og med lidt held også aber.

Bemærk: Da du krydser grænsen til Argentina denne dag, er det nødvendigt at have pas med på denne tur.

Du kan vælge at tilkøbe følgende tur hjemmefra:

Overnatning Pietro Angelo Hotel

Dag 7: Fly fra Foz do Iguaçu til Manaus i Amazonas regnskoven
Dag 7: Fly fra Foz do Iguaçu til Manaus i Amazonas regnskoven

Du flyver i dag fra Foz do Iguaçu til Manaus, som ligger midt i Amazonas regnskoven og er udgangspunkt for ture dybere ind i regnskoven, hvor du oplever den unikke natur.

Du ankommer sidst på eftermiddagen og har aften på egen hånd i Manaus. Du kan evt. gå forbi det smukke operahus, Teatro Amazonas.

Overnatning Go Inn Manaus

Dag 8: Manaus – ankomst til Tupana Lodge – oplevelser i Amazonas regnskoven
Dag 8: Manaus – ankomst til Tupana Lodge – oplevelser i Amazonas regnskoven

Dagen starter tidligt med en ca. 4 timers transfer ind til dit jungle-lodge, hvor du skal tilbringe de næste 3 nætter. Du bliver kørt ned til havnen, hvorfra du sejler til den lille by Villa do Careiro. Herfra bliver du kørt til Tupana floden og sejler herfra det sidste stykke ned til lodgen. Det er ikke blot en transport til dit lodge, men begyndelsen på dit Amazonas eventyr. Du oplever bl.a. stedet, hvor de to store floder Rio Negro og Rio Solimões møder hinanden og bliver til Amazonasfloden. Den ene flod er brun og mudret, mens den anden er sort. Skillelinjen mellem de to floder er tydeligt at se. Dette fantastisk fænomen kaldes ”Vandenes Møde”.

Ved ankomst til lodgen bliver du budt velkommen med en forfriskende velkomstdrink og får tildelt dit værelse. Frokosten serveres herefter i lodgens restaurant.

Om eftermiddagen tager du med din lokale guide på opdagelse i junglen. I sejler med motoriseret kano ned af floden og leder efter spændende plante- og dyreliv. Hvis du er heldig, kan du opleve både aber og eksotiske fugle, men regnskoven er tæt, og der skal et erfarent øje til at spotte dyrene.

Efter aftensmaden, når mørket har sænket sig, venter en natsafari ned ad floden. Målet er at finde kaimaner! Guiden lyser med sin lommelygte i vandet, og når hans lygte rammer en kaimans øjne, vil de lyse op i mørket og afsløre dens position. Kaimaner lever i Syd- og Mellemamerika og er i familie med krokodiller og alligatorer.

OBS: Der må max medbringes 10 kilo bagage til lodgen. Resterende bagage kan opbevares på hotellet i Manuas/på Tupana Lodges kontor i Manaus.

Overnatning Amazon Tupana Jungle Lodge

Dag 9: Oplevelser i Amazonas regnskoven
Dag 9: Oplevelser i Amazonas regnskoven

Efter morgenmaden tager din guide dig med på sejltur ned af floden for at opleve de mange eksotiske fugle, der lever i området. Bagefter skal du på en let vandretur dybere ind i junglen. Her får du et spændende indblik i planternes vigtighed og medicinske betydning for de indfødte i området. Måske får du også mulighed for at se nogle af regnskovens andre beboere, som tæller tapir, kapivarer (flodsvin), dovendyr og mange forskellige slags aber og krybdyr.

Frokosten nydes tilbage på lodgen.

Om eftermiddagen skal du på fisketur på floden. Der findes mange spændende fiskearter i floden, og dagens store udfordring er naturligvis, om du kan fange én af de berømte piratfisk. På vej tilbage til lodgen kan du nyde den smukke solnedgang.

Efter aftensmaden er det igen tid til en lille natsafari, denne gang til fods ind i skoven. Du bliver helt sikkert overrasket over, hvordan junglen bliver levende om natten og hvor mange fascinerende insektarter, der egentlig findes.

Overnatning Amazon Tupana Jungle Lodge

Dag 10: Oplevelser i Amazonas regnskoven
Dag 10: Oplevelser i Amazonas regnskoven

Du starter tidligt med en bådtur på floden, imens du ser solen stå op. På denne tid af dagen kan du opleve mange forskellige fuglearter, og hvis du er heldig spotter du måske den lyserøde delfin, som lever her.

Tilbage på lodgen spiser du morgenmad og herefter går turen med motoriseret kano ned af floden, hvor du skal besøge en lokal familie. Det er et spændende besøg, hvor du får et unikt indblik i livet i en regnskov og deres kultur og traditioner.

Efter frokost skal du på en overlevelsestur ind i junglen. Pak en lille taske med de få ting du skal bruge for at kunne overnatte i junglen.
Du vandrer ind til en lille primitiv junglelejr, hvor du skal overnatte. Guiden vil vise dig, hvordan man finder mad og vand, så du kan overleve i junglen.

Aftensmaden nydes under åben himmel, og du kan glæde dig til at falde i søvn til lyden af regnskovens mange lyde. Det er en kæmpe oplevelse at være så tæt på naturen i verdens største regnskov.

Bemærk: Hvis ikke du har lyst til at overnatte i junglen kan du blive på lodgen og sove. Eftermiddagen vil i stedet være til fri afbenyttelse.

Overnatning Jungle-lejr i Amazonas regnskoven / Amazon Tupana Jungle Lodge

Dag 11: Fly fra Manaus til Salvador
Dag 11: Fly fra Manaus til Salvador

Tidligt om morgenen vandrer du tilbage til lodgen, hvor der er tid til et bad og en god morgenmad, inden det er tid til at tage afsked med livet i junglen og vende tilbage mod Manaus.

Ved ankomst til Manaus bliver du kørt i lufthavnen og flyver til Salvador.

Ankomsten til Salvador er sent om aftenen, og du bliver hentet i lufthavnen og kørt ind til dit hotel.

Overnatning Pousada do Pilar

Dag 12: Byrundtur i Salvador
Dag 12: Byrundtur i Salvador

Salvador har en fantastisk smuk beliggenhed lige ved bugten Bahia de Todos os Santos. Byen blev grundlagt af portugiserne i 1549 og blev Brasiliens første hovedstad. Dengang var Salvador centrum for en omfattende slavehandel og derfor har en stor del af befolkningen afrikansk blod i årene. Denne afro-brasilianske kultur er helt speciel, og det kan du både se og opleve på maden, musikken, religionen og ikke mindst på de varer, der bliver solgt på gadehjørnerne.

Salvadors historiske centrum, Pelourinho har noget af den mest velbevarede arkitektur fra kolonitiden og kom derfor i 1985 på UNESCOs verdensarvsliste.

I dag skal du på en spændende byrundtur og lære meget mere om byens historie. Du oplever det hyggelige gadeliv i de brostensbelagte gader og nyder den imponerende arkitektur. Du kommer bl.a. til at opleve de ikoniske kirker Terreiro de Jesus og St. Francisco, den berømte brasilianske forfatter Jorge Amados hus og fyrtårnet Barra, hvorfra du kan tage nogle flotte billeder ind over byen.

Turen tager ca. 4 timer og resten af dagen er på egen hånd.

En del af Salvador er bygget på en skråning, og byen er derfor opdelt i en øvre og nedre del. Pelourinho ligger i den øvre del af Salvador, og hvis du har lyst til at opleve mere af, hvad den nedre bydel har at tilbyde, kan du tilkøbe en ekstra tur om eftermiddagen. Denne tur tager dig bl.a. forbi det imponerende fort Mont Serrat og det store marked Mercado Modelo, hvor du kan købe alt, hvad hjertet begærer.

Oplev lidt mere af Salvadors historie og tilkøb følgende tur hjemmefra:

Overnatning Pousada do Pilar

Dag 13: Salvador på egen hånd
Dag 13: Salvador på egen hånd

Du har dagen på egen hånd i Salvador. Du kan slentre rundt i de hyggelige gader eller tage en tur ned til stranden, praia do farol da Barra og tage en svømmetur.

Du kan også vælge at tilkøbe nedenstående ture hjemmefra:

Overnatning Pousada do Pilar

Dag 14: Hjemrejsen starter
Dag 14: Hjemrejsen starter

Så er dit brasilianske eventyr ved at være slut og du bliver hentet og kørt til lufthavnen i Salvador. Tidspunktet afhænger af din flyforbindelse hjem.

Dag 15: Hjemkomst
Dag 15: Hjemkomst

Efter en oplevelsesrig rejse rundt i Brasilien lander du i Danmark.

Kombinationsmuligheder efter rundrejsen
Badeferieforlængelse til Praia do Forte 4 dage/3 nætter
Badeferieforlængelse til Praia do Forte 4 dage/3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 2.850 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.825 kr.

Praia do Forte er en hyggelig ferieby med små brostensbelagte gader. Omkring gågaden Alameda do Sol finder du et stort udvalg af restauranter, barer og små butikker.

Gå en tur på de lange gyldne sandstrande eller tag en dukkert i det lune havvand med din snorkelmaske og oplev de mange farverige fisk, der gemmer sig i sten og klipper under havets overflade. Måske er du heldig også at se havskildpadder.

I Praia do Forte kan du besøge det populære havskildpadde-projektet TAMAR, hvor du kan komme helt tæt på og lære en masse om de imponerende dyr.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige over jul og nytår. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Overnatning Porto da Lua

Opgraderingsmulighed:

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Hvorfor vælge os?
 • Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
INDHENT TILBUD
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af sydamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.