Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist | Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til Syd- og MellemamerikaBrasilienRio, strand & vandfald
13 dage:

Rio, strand & vandfald

Højdepunkter på denne rejse:

Iguazu vandfaldene, Rio de Janeiro, Kristus-statuen, Sukkerbjerget, Den Botaniske Have, Buzios.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Foz do Iguaçu med flyskift undervejs
 • Fly fra Rio de Janeiro til Danmark med flyskift undervejs
 • 1 indenrigsflyvning: Foz do Iguaçu – Rio de Janeiro
 • Transfers fra og til lufthavne (foregår i mindre internationale grupper)
 • Bus: Rio de Janeiro – Buzios t/r
 • 10 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 1 x frokost (dag 6)
 • 1 x middag (dag 7)
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er afgang dagligt

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Udflugt til verdens største vandfald Iguazu
 • Heldags jeepudflugt i Rio de Janeiro med Kristus-statuen, Sukkerbjerget og Den Botaniske Have
 • Brasiliansk aften med sambamusik og dans
 • Entréer til nævnte seværdigheder
Tillæg for enkeltværelse 7.500 kr.
Rabat gives ved 6 personer eller mere
Vælg denne rejse fordi...

Udover samba er Brasilien også kendt for sine dejlige byer, lækre strande og flotte natur. På denne rejse oplever du verdens største vandfald Iguazu og den omkringliggende frodige regnskov, som rummer et enestående plante- og dyreliv. Du mærker cariocaernes livsglæde i ”Verdens smukkeste by” Rio de Janeiro, som spreder sig op over de store frodige, grønne bjerge ned til de brede hvide sandstrande. Rejsen slutter i hyggelige Buzios, som er kendt for sine gode shopping muligheder, kulinariske oplever og sine mange fantastiske strande langs halvøens bugter.

Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Fly til Brasilien
Dag 1: Fly til Brasilien

I dag er der afrejse fra Danmark og turen går til Brasilien med mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Ankomst til Foz do Iguazu
Dag 2: Ankomst til Foz do Iguazu

I Foz do Iguaçu lufthavn vil du blive mødt af en chauffør, som vil transportere dig til dit hotel. Iguazu-vandfaldene er både et af verdens største naturvidundere samt et af verdens største vandfald. Det består af 275 større og mindre vandfald. Du skal opleve vandfaldet fra både den argentinske og brasilianske side, da det er to vidt forskellige oplevelser.

Overnatning Hotel Viale Cataratas

Dag 3: Iguazu-vandfaldene
Dag 3: Iguazu-vandfaldene

I dag skal du på en halvdagstur til den argentinske side af Iguazu-vandfaldene. Du krydser Tancredo Neves broen over Iguazu-floden, som danner grænsen mellem Argentina og Brasilien. Du tager toget ud til det største af vandfaldene, nemlig Garganta del Diablo, Djævelens Gab. Herfra spadserer du ad gangbroer ud til den mest imponerende del af vandfaldene. Du fortsætter ad gangstier og gangbroer på den fantastiske tur omkring vandfaldene. Regnskoven omkring vandfaldene rummer et enestående vildt- og planteliv med orkideer, talrige fuglearter og kæmpefirben. Da du krydser grænsen til Argentina, er det nødvendigt at have pas med på denne tur.

Overnatning Hotel Viale Cataratas

Dag 4: Foz do Iguazu
Dag 4: Foz do Iguazu

Du skal på en halvdagsudflugt den brasilianske side af Iguazu-vandfaldene, som både er bredere og mere kraftfulde end Niagara vandfaldet i Nordamerika. Du får set vandfaldene fra forskellige vinkler og via elevator er der adgang til en udsigtsplatform, hvor der er en fantastisk udsigt lige ned i Djævelens Gab, hvor du bliver indhyllet af disen fra vandfaldet. På gangstierne er der også gode chancer for at se de små næsebjørne, som nysgerrigt følger med. Efter at have oplevet de forskellige udsigtspunkter, vender du tilbage til hotellet.

Overnatning Hotel Viale Cataratas

Dag 5: Fly fra Foz do Iguazu til Rio de Janeiro
Dag 5: Fly fra Foz do Iguazu til Rio de Janeiro

Du forlader i dag Iguazu og flyver til Rio de Janeiro, hvor du vil blive mødt af en chauffør, som vil bringe dig til dit hotel, som ligger tæt ved den berømte strand, Copacabana. Byen har en fantastisk beliggenhed ved bjergene langs Atlanterhavskysten.

Resten af dagen kan bruges til at kaste sig i Atlanterhavets blå bølger eller til at gå en tur langs den flotte strandpromenade med de berømte brede hvide sandstrande Copacabana og Ipanema.

Overnatning Hotel Copacabana Mar

Dag 6: Kristus-statuen, Sukkerbjerget og Den Botaniske Have
Dag 6: Kristus-statuen, Sukkerbjerget og Den Botaniske Have

I dag skal du på en heldagsudflugt, hvor du oplever det bedste af Rio de Janeiro i jeep.

Du bliver hentet på dit hotel og første stop er Corcovado bjerget midt i Tijuca Nationalpark, som er verdens største urbanskov. På toppen af bjerget står den kæmpemæssige Kristus-statue, som siges at vogte over Rio fra sit højdepunkt 710 meter over havet. Figuren er med tiden blevet byens vartegn og er udnævnt som et af verdens syv nye vidundere. Fra toppen af bjerget belønnes du af en fantastisk udsigt over Tijuca Nationalpark, strandene Ipanema og Copacabana, Guanabara bugten, byen Niteroi, Rodrigo de Freitas lagunen samt Maracaña stationen som er et af verdens største. Efter dette storslået syn kører jeepen dig til foden af bjerget, hvor det er tid til frokost.

Du fortsætter herefter til det 396 meter høje bjerg Pão de Açúcar, også kaldet Sukkerbjerget, som er et andet af byens højdepunkter. En svævebane tager dig til toppen af bjerget Urca, hvorfra der er udsigt over kysten og områdets småøer. Fra Urca fører en anden svævebane dig det sidste stykke til toppen af Sukkerbjerget, som byder på en eventyrlig panoramaudsigt over de gyldne strande og den blomstrende metropol, som har givet Rio de Janeiro tilnavnet ”Verdens smukkeste by”.

Til sidst besøger du Den Botaniske Have, som blev stiftet i 1808 af den portugisiske konge Dom João. Her findes mere end 6000 forskellige planter og træer, heriblandt 900 palmearter og 600 orkidearter. Haven er også hjemsted for et væld af fugle, hvor af mange har vænnet sig til mennesker og er derfor lettere at spotte end i naturen. Rundt omkring i haven findes små stier og hyggelige områder med springvand, som er populære åndehuller for cariocaerne, som Rios indbyggere kaldes. I havens besøgscenter vises en film, der giver historien om haverne og det er også her der findes en gavebutik med håndværk og souvenirs, såsom skjorter lavet af bambus og skåle med præ-colombianske designs lavet af bananfibre.

Overnatning Hotel Copacabana Mar

Dag 7: Rio de Janeiro
Dag 7: Rio de Janeiro

Dagen er til fri disposition.

Om aftenen skal du til et farvestrålende sambashow med musik og dans. Inden showet starter vil der være traditionel brasiliansk BBQ middag. Under showet vil du se de fantastiske dragter og kostumer, som bliver brugt i det årlige verdensberømte Rio karneval.

Overnatning Hotel Copacabana Mar

Dag 8: Rio de Janeiro
Dag 8: Rio de Janeiro

Der er ingen udflugter planlagt og dagen er til fri disposition.

I Rio de Janeiro er det muligt at tilkøbe følgende tur hjemmefra:

Overnatning Hotel Copacabana Mar

Dag 9: Fra Rio de Janeiro til Buzios
Dag 9: Fra Rio de Janeiro til Buzios

Dagen er nu kommet, hvor du skal til Buzios, som ligger ca. 180 km nord på. Byen var engang et lille fiskerleje, men er nu vokset sig større grundet den fantastiske beliggenhed med mere end 20 skønne strande, som ligger rundt på halvøen i forskellige bugter og som hver har sit særpræg. Det var den franske diva Brigit Bardot, der i 1960’erne opdagede byen og de flotte omgivelser. Byen er hyggelig med fine butikker, lækre restauranter og interessante kunstgallerier. Der er ikke store hoteller, men i stedet mindre charmerende pousadaer. Du skal bo på en af dem, nemlig Pousada Pedra da Laguna.

Overnatning Pousada Pedra la Laguna

Dag 10-11: Buzios
Dag 10-11: Buzios

Dagene i Buzios er til fri disposition. De kan bruges på afslapning ved en af de mange strande, eller du kan tage en sejltur ud i bugten, leje en ”beach buggy” som er en sjov måde at komme rundt på eller tage del i Buzios’ mange shopping muligheder.

Overnatning Pousada Pedra la Laguna

Dag 12: Hjemrejsen starter
Dag 12: Hjemrejsen starter

Om eftermiddagen er der transport til den internationale lufthavn i Rio de Janeiro, hvor hjemrejsen starter.

Dag 13: Hjemkomst
Dag 13: Hjemkomst

Ankomst til Danmark.

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Trustpilot

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.