• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til Syd- og MellemamerikaBoliviaHøjlandets højdepunkter i Bolivia & Chile
14 dage

Højlandets højdepunkter i Bolivia & Chile

Uforglemmelige oplevelser venter i Bolivias og Chiles højland med spektakulære bjerge, vulkaner, gejsere, laguner og saltsletten Salar de Uyuni. Turen afsluttes med vinoplevelser i Santiago.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Højlandets højdepunkter i Bolivia & Chile Højlandets højdepunkter i Bolivia & Chile
14 dage

Højlandets højdepunkter i Bolivia & Chile

Uforglemmelige oplevelser venter i Bolivias og Chiles højland med spektakulære bjerge, vulkaner, gejsere, laguner og saltsletten Salar de Uyuni. Turen afsluttes med vinoplevelser i Santiago.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til La Paz med flyskift undervejs
 • Fly fra Santiago de Chile til Danmark med flyskift undervejs
 • 1 indenrigsflyvning i Bolivia: La Paz – Uyuni
 • 1 indenrigsflyvning i Chile: Calama – Santiago de Chile
 • Private transfers fra og til lufthavne
 • 11 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 4 x frokoster (dag 3, 4, 5, 6)
 • 2 x middage (dag 4, 5)
 • Individuel rundrejse; privat transport rundt i Bolivia og Chile med spansktalende chauffør og lokale engelsktalende guider på alle udflugter
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for daglig afgang

Omfattende udflugtspakke:

 • Byrundtur i La Paz inkl. Månedalen
 • Heldagsudflugt til Uyuni saltørken
 • Heldagsudflugt til Eduardo Avaroa National Reserve med Laguna Colorada
 • Heldagsudflugt til Sol de Mañana gejserne og Laguna Verde
 • Halvdagsudflugt til de varme gejsere ved El Tatio
 • Halvdagsudflugt til Månedalen ved San Pedro de Atacama
 • Halvdagsbyrundtur i Santiago de Chile
 • Heldagsudflugt til Valparaiso og Vina del Mar
 • Halvdagsudflugt til Maipo Canyon vinområde
 • Entréer til nævnte seværdigheder, dog ikke entré til Incahuasi Island ved Uyuni og Eduardo Avaroa Reserve og entréer på byrundturen i Santiago de Chile, som betales lokalt.

Rejsen kort fortalt

Denne rejse rejse byder på spændende byer og enestående, imponerende landskaber i Bolivias og Chiles højland. Du starter i Bolivias adm. hovedstad La Paz, hvor du ser byens traditionelle seværdigheder. Uden for byen besøger du det specielle månelandskab Valle de Luna og de præcolumbianske ruiner ved Tiwanaku. Du oplever Bolivias usædvanlige flotte landskab med besøg til sprudlende gejsere, varme kilder og farverige søer. Et af højdepunkterne er Uyuni, som er verdens største saltørken omgivet af rødbrune vulkaner, som står smukt mod himlens stærke blå farve. Stedet kan næsten få hårene til at rejse sig. Turen går videre til Chile, hvor du kan glæde dig til at opleve de geologiske former i verdens tørreste ørken og Tatios 80 skoldhede gejsere med dampsøjler i kontrastfyldte farver, som er et fantastisk naturfænomen. Du besøger havnebyen Valparaíso ved Stillehavet og havebyen Viña del Mar med en spændende blanding af strande og frodige parker. Rejsen slutter i den indbydende chilenske hovedstad med nogle af verdens bedste vinmarker lige uden for byen.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Kombinér to af Sydamerikas fantastiske destinationer; Bolivia og Chile
 • Oplev Bolivias imponerende højland med den magiske saltslette Salar de Uyuni, de farverige laguner, spruttende gejsere og høje vulkaner
 • Besøg Bolivias administrative hovedstad, La Paz, og den nærliggende Månedal med de særprægede klippeformationer
 • Oplev kontrasten fra den tørre Atacama-ørken i det nordlige Chile til de frodige vinområder ved Santiago de Chile

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Bolivia

Afrejse fra Danmark med flyskifte undervejs til La Paz.

Dag 2: Ankomst til La Paz

Om morgenen ankommer du til La Paz, som er Bolivias administrative hovedstad. I ankomsthallen vil du blive mødt af en guide, som vil køre dig til hotellet.

Overnatning:
Dag 3: Byrundtur i La Paz – Månedalen

I dag skal du på byrundtur i La Paz. Du starter ved byens traditionelle centrum Plaza Murillo, hvor katedralen og det italienskinspirerede præsidentpalads ligger. De snævre gader strækker sig op ad bjergsiden bag Plaza San Francisco med den store stenkirke, hvor der er en statue af Jesus med en blå selvlysende glorie. Her er der som regel fyldt med bolivianske campeninas (kvinder fra landet), i farvestrålende klæder. De sælger bl.a. tæpper, nødder, urter og uldsweatere med billeder af lamaer. Herefter besøger du et af byens mest hyggelige kvarter med gaden Calle Jaén, som stadig er brolagt, uden trafik og med velbevarede kolonitidsbygninger. Du besøger her frilandsmuseet med Tiwanaku kulturen. Herefter går turen til Valle de la Luna, Månedalen, som har fået sit navn efter klippeformationerne, der præger området.

Overnatning:
Dag 4: Fly La Paz – Uyuni

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor du har en lille times flyvning til Uyuni i det sydlige Bolivia. Ved ankomsten står jeeps klar til at hente dig og køre dig mod verdens største saltslette.

Du besøger i dag ”Togenes kirkegård” med gamle lokomotiver og vogne fra det 19. århundrede. Herefter besøger du byen Colcachi, hvor vi ser processen for salt produktion og der kan købes lokal kunsthåndværk og typiske saltkrystaller. Du fortsætter til Salar de Uyuni, som er verdens største saltsø med sine 10.500 km2. Den ligger nær grænsen til Chile i 3.653 meters højde og det kan derfor blive koldt, så tag varmt tøj med. Rundt om ligger rødbrune vulkaner og bjerge, der står smukt mod den stærke blå himmel. Det er et fænomenalt syn og nærmest af en anden verden. Der er søer i forskellige farver pga. mineraler og alger. Vi fortsætter til det gamle Hotel de Sal, hvor du kan opleve saltarkitektur. Du tager herefter ud til Isla Incahuasi, hvorfra du kan nyde den magiske udsigt til saltsøen. Herefter går det mod hotellet i San Pedro de Quemes.

Overnatning:
Dag 5: San Pedro de Quemes – Eduardo Avaroa National Reserve

I dag er der tidlig afgang fra hotellet, hvor du skal se ørkenen i solopgangens flotte lys. Du fortsætter ind i den imponerende Eduardo Avaroa National Reserve, hvor der er mulighed for at se planten Yaretas og de vilde ørkenkaniner Vizcachas.

Du besøger den røde sø Laguna Colorada, som er beboet af flamingoer. Den røde farve i søen og på flamingoerne skyldes dels solens stråler dels alger og plankton i søen. Herefter fortsætter du til Ojo de Perdiz, hvor du overnatter.

Dag 6: Eduardo Avaroa National Reserve - Hito Cajones – San Pedro de Atacama

Tidligt denne morgen forlader du hotellet for at se gejserne ved Sol de Mañana, hvor de er mest aktive ved solens første stråler. Landskabet er helt utroligt med huller med lava, røg og lugt af svovl. Du får herefter muligheden for en dukkert i de varme kilder. Du fortsætter til den grønne sø Laguna Verde, som er en sand perle. Her kan du se hvordan farven ændrer sig fra smaragdgrøn til dybere grøn. Dens farve er forårsaget af aflejringer og indeholder kobber mineraler. Du vil herfra være i stand til at se Licancabur vulkanen på næsten 6000 meters højde i det fjerne. Du fortsætter til Hito Cajon ved den boliviansk-chilenske grænse, hvor vores chilenske samarbejdsparter overtager og du sætter kurs mod San Pedro de Atacama i Chile.

Overnatning:
Dag 7: San Pedro de Atacama - Tatio gejsere

Kl. 04.00 om morgenen er der afgang fra hotellet til Tatios skoldhede gejsere, som ligger i 4.300 meters højde. Der er ca. 80 aktive gejsere, som er mest sprudlende ved solopgang. Her vil du opleve et af verdens mest fantastiske naturfænomener, hvor du ser dampsøjler i kontrastfyldte farver her i verdens højeste geotermiske område. Du går tværs over det geotermiske område, hvor du vil have mulighed for at tage en svømmetur i Tatios varme kilder, som er rig på mineraler.

På vejen tilbage kører du langs Andesbjergene, hvor du kan nyde synet af vulkanen i baggrunden samt opleve planter og dyr i deres naturlige element.

Overnatning:
Dag 8: Månedalen

På denne halvdagstur til månedalen kommer du til at opleve de geologiske former beliggende i Atacama ørkenen, som er et af verdens tørreste områder. Her kan du beundre naturens utrolige kræfter gennem tusinder af år. Denne ørkendal omkranses af hvide bjergtoppe, som står i kontrast til den okkerfarvede dalbund. Du vil på denne tur også opleve salt hulerne og deres specielle form. Højdepunktet er den helt utrolig flotte solnedgang i dette fantastiske landskab med Sydamerikas højeste vulkan Licancabur (5.900 meter) i baggrunden. I skumringen skifter bjergene farver og veksler mellem nogle fantastiske nuancer.

Overnatning:
Dag 9: San Pedro de Atacama – Santiago de Chile

I dag vil du blive hentet på hotellet, og der er en 2 timers køretur til Calama lufthavn, hvorfra du flyver til hovedstaden Santiago de Chile. Når du ankommer, vil du blive mødt af en chauffør og kørt til dit hotel.

Santiago er en moderne storby og har en smuk beliggenhed omkranset af Andesbjergene.

Overnatning:
Dag 10: Byrundtur i Santiago de Chile

I dag skal du på en halvdags byrundtur, hvor du ser byens vigtigste attraktioner og kontrasten mellem hovedstadens rige historie og dens moderne og imponerende bygninger. Du besøger regeringspaladset Moneda Palace, som er en neoklassisk bygning fra det 18. århundrede, pladsen Plaza de Armas og landets største katedral med et imponerende interiør i barokstil. Herefter tager du til Santa Lucia, hvor der er en fantastisk udsigt over byen. Til sidst besøger du de dyre boligområder Vitacura og Las Condes.

Overnatning:
Dag 11: Heldagstur til Valparaiso og Viña del Mar

I dag bliver du hentet på hotellet og kører ca. 120 km mod havnebyen Valparaíso ved Stillehavet. På turen kan du nyde det varierende landskab ved Curacaví og Casablanca dalen, som bl.a. er kendt for dens produktion af hvidvinen Sauvignon Blanc. Byen er delt op af det flade havneområde og de 17 bakker, som rejser sig rundt om bugten. På bakkerne findes labyrinter af farverige huse, snoede gader og smalle gyder. Du skal besøge byens vigtigste attraktioner – Plaza Victoria, Plaza Sotomayor, Glorias Navales monumentet og 21 de Maya Boulevard som fører op til et udsigtspunkt, hvor du kan nyde udsigten over havnen.

Du fortsætter herefter til havebyen Viña del Mar med en spændende blanding af strande og frodige parker. For hundrede år siden var byen et tilflugtssted for velhavende folk fra Valparaíso. De byggede huse med store haver, som senere blev til byens parker. Efter frokost skal du på en gåtur langs stranden og inden du vender tilbage til Santiago de Chile besøger du Quinta Vergara som er byens mest elegante park fyldt med eksotiske planter fra hele verden. Herefter går det tilbage til Santiago.

Overnatning:
Dag 12: Halvdagstur i vinområdet

I dag skal du besøge vinproducenterne Concha og Toro, som producerer vin fra de ædleste franske vinstokke. Der er herfra en fantastisk udsigt over bjergene. Under besøget vil du have mulighed for at smage og købe vine, her kan bl.a. nævnes mærkerne Casillero del Diablo og Don Melchor. Resten af dagen er til fri disposition i Santiago.

Overnatning:
Dag 13: Hjemrejse

I dag er der afrejse. Du vil blive hentet på hotellet og kørt til lufthavnen.

Dag 14: Hjemkomst

Du ankommer til Danmark.

Tillæg for enkeltværelse (ved to eller flere rejsende) 4.800 kr.
Tillæg for enkeltværelse (ved en rejsende) 12.250 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 3 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.