TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideNyheder og rejseartikler5 ting du skal opleve i Cuba

5 ting du skal opleve i Cuba

28.09.2017
Vis alle indlæg

Gade

Cuba er helt unik.

Når du besøger Cuba, vil du hurtigt få en fornemmelse af at være ankommet til et sted, hvor tiden på mange måder er gået i stå.

Her finder du et spændende land, hvor de lokale butikker endnu ikke er byttet ud med store kædebutikker, og hvor vejene stadig er fyldt med gamle, klassiske amerikanerbiler fra 1960’erne.
Og oplevelserne står i kø!

Vi har udvalgt 5 af vores favoritoplevelser til dig, som du skal opleve på en af vores rundrejser i Cuba.

1. Drik en mojito på dét sted, hvor den blev opfundet

Mojito

Befinder du dig i den gamle bydel i Havana, er det et must at besøge den historiske bar La Bodeguita del Medio, som hævder at være fødested for drinken mojito.

Siden sin åbningsdag for mere end 70 år siden, har baren lokket flere historiske personligheder til, som for eksempel Ernest Hemingway, Fidel Castro og Harry Belafonte, der alle har nydt en drink i barens lounge.

2. Se hvor cigarerne bliver produceret

Cigar

Mange siger, at cubanerne laver verdens bedste cigarer. Derfor er cigarproduktionen også en af Cubas helt store seværdigheder, som man ikke må gå glip af på rejsen til Cuba.

Mens mange af øens cigarfabrikker ligger i Havana, bliver en størstedel af tobaksplanterne dyrket i Viñales-dalen, hvor du kan besøge en lokal tobaksplantage, som dyrker den verdensberømte tobak.

Hvis du gerne vil købe cubanske cigarer, er der muligheder for at gøre det overalt i Cuba. Ligesom meget andet i Cuba, er det staten der bestemmer, hvor meget tobakken koster.

3. Lær at danse cubansk salsa

Salsa

Få undervisning i cubansk salsa og lær at danse de forførende rytmer. Den cubanske salsa er en stor del af den cubanske kultur, som kan opleves på både barer, caféer og gadehjørner.

Uanset om du er en god danser eller ej, er det en sjov og underholdende oplevelse at lære mere om den cubanske salsa af en kvalificeret underviser, som giver dig et indblik i den fantastiske dans.

4. Slap af på de lækre strande i Varadero

Strand

Ved kysten i Varadero kan du opleve nogle af Cubas bedste sandstrande med krystalklart badevand, svajende palmer og eksotiske omgivelser.

Hvis du er til aktiviteter i vandet, byder området også på fantastiske muligheder for vandsportsaktiviteter, som for eksempel surfing, snorkling og jetski.

5. Bo på Casa Particulares

Hus Trinidad

Den bedste måde at lære den cubanske kultur at kende på er ved at bo på de et såkaldt casa particular. Et casa particular er en form for privat indkvartering, hvor du bor hos en cubansk familie, der har indrettet en del af deres hus til formålet.

I et casa particular får du samme service som du ville gøre på et hotel, men derudover får du et unikt og anderledes indblik i cubanernes hverdag. Du vil hurtigt mærke, at cubanerne er et glad og gæstfrit folkefærd, som med glæde vil hjælpe dig med spørgsmål på rejsen.

TourCompass – Kom helt tæt på!