TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideNyheder og rejseartiklerFantastiske strande i Cuba

Fantastiske strande i Cuba

04.03.2020
Vis alle indlæg

varadero

Cuba er et magisk land fyldt med spændende historie, en fængende kultur og enestående naturoplevelser.

I Cuba finder du også flere smukke og billedskønne sandstrande med krystalklart og azurblåt hav.

Vi benytter flere forskellige af Cubas fantastiske strande på vores rejser. Drømmer du om at slænge dig på én af landets hvide sandstrande?

Find ud af, hvilken af Cubas strande du skal besøge herunder.

Varadero – et uforglemmeligt strandparadis

varadero

Varadero er Cubas største og mest populære strandområde, som ligger cirka 2,5 times kørsel fra hovedstaden, Havanna.

På den 20 kilometer lange strandtange bliver du mødt af fint og blødt sand, azurblåt hav og palmer, der svajer blidt i vinden.

Stranden er fuld af liv og mennesker, der alle er enige om Varaderos skønhed. Når du først har oplevet Varadero-stranden, vil du sent glemme kombinationen af enestående strand og vidunderlig stemning.

Ved strandområdet har du rig mulighed for at dykke, deltage i sports- og vandsportsaktiviteter, besøge områdets mange restauranter, dase i solen eller tage på ture både over og under Varaderos klare hav.

Vi tilbyder både Varadero som en del af udvalgte rejser eller som forlængelsesmulighed.

Oplev eller tilvælg Varadero på disse rejser:

Jibacoa – Cubas bedst bevarede hemmelighed

jibacoa

På Cubas nordkyst, omgivet af en skøn natur, finder du den lille smukke by, Jibacoa, der ligger på kyststrækningen mellem Havanna og Varadero.

Stranden emmer af en afslappet atmosfære, og her findes kun nogle få hoteller. Her kan du komme helt ned i gear og nyde, at mange endnu ikke har opdaget den lille, gemte strandperle.

Jibacoas sand er hvidt og blødt som silke. Vandet er klart og fuld af de smukkeste blå nuancer. Bag stranden højner sig et frodigt bagland med et bakket terræn, der inviterer til vandreture for de energiske.

Når du er færdig med at suge solens varme stråler til dig eller vandre i den smukke natur, kan du iføre dig snorkling- eller dykkerudstyr og tage på eventyr under vandet. Her kan du finde to forskellige skibsvrag: et sunket fragtskib og et militærskib.

Vi tilbyder Jibacoa som forlængelsesmulighed på udvalgte rejser.

Tilvælg Jibacoa på disse rejser:

Cayo Santa María – et ægte ø-paradis

cayo santa maria

Cirka 6 timers kørsel øst for Havanna finder du øen Cayo Santa María, der er forbundet til Cubas nordkyst via en dæmning.

Strandene på Cayo Santa María er for dig, der ønsker at tilbringe solrige og afslappende dage ved et af Cubas mest paradisiske steder.

Her bliver du mødt af spektakulære strande med det smukkeste, klare hav og en rolig stemning, der gør Cayo Santa María til et ægte ø-paradis.

Til trods for, at øen er det perfekte afslapningssted, har du stadig mulighed for at dykke og snorkle blandt havets farverige koraller og fascinerende undervandsliv eller udfordre dig selv med dybhavsfiskeri.

Tag køreturen fra fastlandet til Cayo Santa María og få en idyllisk og fantastisk strandoplevelse.

Oplev Cayo Santa María på denne rejse:

Guardalavaca – skønt koralrev og autentisk stemning

guardalavaca

I den østlige del af Cubas nordkyst ligger Guardalavaca, der er det perfekte sted at nyde krystalklart vand og et skønt koralrev.

Det siges, at da Christopher Columbus så Guardalavaca for første gang, beskrev han stranden som en af de smukkeste, han nogensinde har set – og det er ikke uden grund.

Stranden strækker sig over 1.500 meter med glitrende og kridhvidt sand, mens lange rækker af palmer pryder kanten mod baglandet. Bag stranden er landskabet bakket og fyldt med sukkerrørsmarker.

Guardalavacas autentiske og rolige stemning komplementers af koralrevet lige ved kysten, hvor du kan snorkle og opleve fisk og koraller i alle regnbuens farver.

Besøg Guardalavaca på din rejse til Cuba for at opleve et sandt strandparadis.

Oplev Guardalavaca på denne rejse:

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende