• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til Syd- og MellemamerikaArgentinaArgentina & Chile: Gletsjer & Torres del Paine i Patagonien
14 dage

Argentina & Chile: Gletsjer & Torres del Paine i Patagonien

Fra Buenos Aires’ pulserende storbyliv til ubeskrivelige naturoplevelser i Patagonien med Perito Moreno-gletsjeren og Torres del Paine Nationalpark. Turen afsluttes i Santiago de Chile.

Argentina & Chile: Gletsjer & Torres del Paine i Patagonien Argentina & Chile: Gletsjer & Torres del Paine i Patagonien
14 dage

Argentina & Chile: Gletsjer & Torres del Paine i Patagonien

Fra Buenos Aires’ pulserende storbyliv til ubeskrivelige naturoplevelser i Patagonien med Perito Moreno-gletsjeren og Torres del Paine Nationalpark. Turen afsluttes i Santiago de Chile.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Denne tur kombinerer Argentina og Chile og giver dig spændende hovedstæder og verdensklasse-naturoplevelser i Patagonien
 • Tag med på vandretur i de billedskønne omgivelser i Torres del Paine Nationalpark
 • Besøg Los Glaciares Nationalpark med den imponerende 250 km2 store Perito Moreno-gletsjer
 • Oplev Argentinas moderne hovedstad, Buenos Aires, der charmerer med sine brede boulevarder, stemningsfyldte kvarterer, lækre mad og imødekommende befolkning

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger

Rejsen kort fortalt

Denne rejse er et sandt natureventyr krydret med storbyferie. Du kan se frem til at opleve den argentinske hovedstad Buenos Aires, som er Sydamerikas svar på Paris samt de fantastiske blålige gletsjere i den turkise sø Lago Argentino ved El Calafate. Chiles natur er ligesom Argentinas meget varieret og er beskyttet i adskillige nationalparker. Du besøger den smukke park Torres del Paine med gletsjere og sneklædte bjergtoppe som står i kontrast til de turkisfarvede søer, vandfald og frodige dale. Smukt beliggende ved sundet Ultima Ezperenza finder du den lille by Puerto Natales omgivet af bjerge og den patagoniske slette, hvor du har en overnatning. Du slutter i den chilenske hovedstad Santiago de Chile, som er kendt for sine skyskrabere, grønne parker samt sine spændende og charmerende kvarterer med flotte historiske bygninger.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Buenos Aires med flyskift undervejs
 • Fly fra Santiago de Chile til Danmark med flyskift undervejs
 • 1 indenrigsflyvning i Argentina: Buenos Aires – El Calafate
 • 1 indenrigsflyvning i Chile: Punta Arenas – Santiago de Chile
 • Transfers fra og til lufthavne (foregår i mindre internationale grupper)
 • Bus: El Calafate – Torres del Paine – Puerto Natales
 • 11 overnatninger på gode hoteller
 • 11 x morgenmad (dag 3-13)
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for daglig afgang

Omfattende udflugtspakke:

 • Halvdagsbyrundtur i Buenos Aires
 • Heldagstur til Los Glaciares Nationalpark med Perito Moreno gletsjeren
 • Heldagsudflugt i Torres del Paine Nationalpark
 • Byrundtur i Santiago de Chile
 • Entréer til nævnte seværdigheder
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Argentina

Afrejse fra Danmark med mellemlanding undervejs til Buenos Aires.

Dag 2: Ankomst i Buenos Aires

I ankomsthallen i Buenos Aires vil der stå en chauffør, som vil køre dig til hotellet. Byen er kendt for at være Sydamerikas svar på Paris pga. dens elegance, de brede boulevarder, de hyggelige kvarterer og de storslåede antikke og moderne bygninger. Der er en fantastisk atmosfære med hyggeligt caféliv, pulserende byliv og melankolsk tangokultur. Du har tre overnatninger i denne vidunderlige by, så der er tid til at se forskellige dele af byen og mærke stemningen.

Dag 3: Byrundtur i Buenos Aires

Denne morgen bliver du hentet på hotellet og vil få en spændende introduktion til Buenos Aires på en 3 timers byrundtur.

Du besøger bl.a. de historiske kvarterer La Boca og San Telmo. I det gamle arbejderkvarter La Boca finder du de smukt malede huse i en palette af stærke farver. San Telmo er den ældste bydel og i dag et spændende kunstnerkvarter. Du besøger også Palermo og Recoleta bydelenene og det mere moderne områder Puerto Madero, som er det nyere havneområde med masser af cafeer og restauranter
Byrundturen fortsætter med verdens bredeste boulevard, 9 de Julio Avenida, med det berømte vartegn Obelisco og Corrientes Avenida, som er her byens teatre og biografer er samlet bl.a. Teatro Colón – det flotte operahus.
Du ser også mange af byens storslåede pladser bl.a. Plaza de Mayo, Plaza San Martin og Plaza Alvear.

Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 4: Buenos Aires
Dag 5: Fly fra Buenos Aires til El Calafate

Du forlader hovedstaden og sætter kurs mod sydvest til El Calafate, hvor store naturoplevelser venter. Byen har en fantastisk beliggenhed med de omkringliggende Andesbjerge og den utrolig smukke turkisfarvede sø Lago Argentino.

Dag 6: Perito Moreno gletsjeren

I dag skal du på heldagsudflugt til Los Glaciares Nationalpark, som udgør et areal på 6000 km2 beliggende tæt på grænsen til Chile. Parken er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og består af Lago Viedma og bjerge i nord samt de tre store gletsjere Upsala, Viedma og Perito Moreno i syd.

Turen går henover den patagoniske slette, inden du kører ind i selve nationalparken. Du kommer til søen Lago Argentino, som er den største ferskvandssø i Argentina med et areal på 1466km2. Her findes et rigt fugleliv og hvis du er heldig, kan du se lyserøde flamingoer. Den 60 meter høje og 4 km brede blålige Perito Moreno gletsjer kan ses på lang afstand og der er flere udsigtspunkter undervejs, inden du kommer helt tæt på. Her kan du høre de enorme brag, når store is stykker falder af den aktive gletsjer og ned i søen. Det er et imponerende skue og du vil her forstå hvorfor nationalparken er på UNESCOs liste over verdensnaturarv. Gletsjeren er opkaldt efter den argentinske opdagelsesrejsende Francisco Perito Moreno, som i slutningen af det 19. århundrede var med til at udforske dele af det sydlige Argentina.

Dag 7: El Calafate

Der er ingen udflugter planlagt. Dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske El Calafate på egen hånd.

Dag 8: Bus El Calafate - Torres del Paine Nationalpark

I dag har du en længere køretur foran dig. Du bliver hentet på dit hotel tidligt om morgenen og kører mod grænsen til Chile, Cerro Castillo. Efter grænsekontrol vil der være tid til at veksle penge, nyde en traditionel morgenmad og møde de lokale. Herefter fortsætter busturen ind i en af de smukkeste og mest fantastiske nationalparker, Torres del Paine. Nationalparken udgør et areal på 2.400 km2 og ligger i den sydligste spids af Andesbjergene. Den har et enestående landskab med sneklædte bjergtoppe, gletsjere, turkisfarvede søer, vandfald, frodige dale og de imponerende og berømte Torres del Paine (tårnene) som ligger navn til parken.

Første stop er søen El Lago Sarmiento, hvor der vil være mulighed for at tage billeder af det fantastiske landskab. Du fortsætter til Laguna Amarga, som er en af indgangene til parken, og kører videre til søen Lago Nordenskjöld, hvor du kan se Cuernos del Paine spejle sig i vandet – et utroligt smukt syn! Herefter kører du til Pudeto området, hvor du skal på halvanden times vandretur i parkens skønne omgivelser – faktisk er Torres del Paine Nationalpark et af de bedste steder i verden for vandreture. Turen tager dig med til Cuernos del Paine og vandfaldet Salto Grande, som sender kaskader af vand fra Lago Nordenskjöld gennem en smal kløft og ned i Lago Pehoé. Nationalparken er også hjemsted for mange dyrearter og hvis du er heldig, kan du se kondorer kredse mellem bjergtoppene, harer og ræve gå rundt i buskadserne samt guanaco’er som i modsætning til andre lamadyr ikke er sky og derfor kan fotograferes på nært hold. Efter denne fantastiske tur kører du til dit hotel, hvor du har to overnatninger.

Dag 9: Torres del Paine
Dag 10: Puerto Natales

Formiddagen er til fri disposition, så du kan nyde de sidste indtryk af denne fantastiske nationalpark.

Om eftermiddagen vil du blive hentet og kørt til Puerto Natales, hvor du har en overnatning. Puerto Natales er en lille by smukt beliggende ved sundet Ultima Ezperenza (Det sidste håb) omgivet af sneklædte bjergtinder og den patagoniske slette.

Dag 11: Santiago de Chile

I dag bliver du hentet på hotellet og kørt til Punta Arenas lufthavn, hvorfra du flyver til Chiles hovedstad Santiago de Chile. I lufthavnen bliver du mødt af en chauffør, som vil køre dig til dit hotel.

Af Chiles 16 millioner indbyggere bor 6 millioner i Santiago de Chile. Den chilenske hovedstad ligger smukt omgivet af de sneklædte Andesbjerge mod øst og kystbjergkæden mod vest. Santiago de Chile er en moderne og indbydende storby med skyskrabere, spændende og charmerende kvarterer og så ligger nogle af verdens bedste vinmarker lige uden for byen.

Dag 12: Byrundtur i Santiago de Chile

Du skal i dag på byrundtur, hvor du ser byens vigtigste seværdigheder. Under turen vil der være panoramaudsigt over Bellavista kvarteret, som er Santiagos kulturelle hjerte med farverige bygninger, cafeer, restauranter, kunstgallerier samt musikere og teatergrupper der optræder i gaderne. Du besøger det centrale marked med friske madvarer, den tidligere banegård Estación Mapocho som nu er et kulturcenter, kunstmuseet Museo de Bellas Artes som er en kopi af Petit Palais i Paris og Santa Lucia bakken med en utrolig flot udsigt over byen, som menes at være det sted hvor Santiago de Chile blev grundlagt af Valdivia. Herefter besøger du den centrale plads Plaza de Armas, Cerreo Central som huser Sydamerikas mest effektive postvæsen, landets største katedral som er bygget i barokstil, det historiske museum som skildrer Chiles historie, kongressen hvor Chiles lovgivende samling holdt til indtil det blev lukket i 1973 samt præsidentpaladset Palacio de la Moneda, hvor præsident Allende begik selvmord under militærkuppet i 1973.

Du oplever også Santiago de Chiles moderne bydel, også kendt som Sanhattan opkaldt efter Manhattan i New York med flotte skyskrabere og grønne områder. Inden dagens byrundtur slutter, besøger du kunsthåndværkbutikken Faba, som har specialiseret sig i at lave smykker ud af den blå og sjældne sten lapis lazuli, som kun findes i Chile og Afghanistan.

Dag 13: Hjemrejsen starter

I dag er det blevet tid til at sige farvel til Argentina og Chile. Du bliver kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver mod Europa.

Dag 14: Hjemkomst

Ankomst til Danmark efter en oplevelsesrig ferie.

Tillæg for enkeltværelse 6.800 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for at lære mere.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Tom Søndergaard

Skriv til:
info@lamatours.dk

Ring til:
89 93 43 84

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Lamatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.