• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til Syd- og MellemamerikaArgentinaArgentina & Chile: Gletsjer & Torres del Paine i Patagonien
14 dage

Argentina & Chile: Gletsjer & Torres del Paine i Patagonien

Fra Buenos Aires’ pulserende storbyliv til ubeskrivelige naturoplevelser i Patagonien med Perito Moreno-gletsjeren og Torres del Paine Nationalpark. Turen afsluttes i Santiago de Chile.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Argentina & Chile: Gletsjer & Torres del Paine i Patagonien Argentina & Chile: Gletsjer & Torres del Paine i Patagonien
14 dage

Argentina & Chile: Gletsjer & Torres del Paine i Patagonien

Fra Buenos Aires’ pulserende storbyliv til ubeskrivelige naturoplevelser i Patagonien med Perito Moreno-gletsjeren og Torres del Paine Nationalpark. Turen afsluttes i Santiago de Chile.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Buenos Aires med flyskift undervejs
 • Fly fra Santiago de Chile til Danmark med flyskift undervejs
 • 1 indenrigsflyvning i Argentina: Buenos Aires – El Calafate
 • 1 indenrigsflyvning i Chile: Punta Arenas – Santiago de Chile
 • Transfers fra og til lufthavne (foregår i mindre internationale grupper)
 • Bus: El Calafate – Puerto Natales
 • 11 overnatninger på gode hoteller
 • 11 x morgenmad (dag 3-13)
 • 1 x frokost (dag 9)
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for daglig afgang

Omfattende udflugtspakke:

 • Halvdagsbyrundtur i Buenos Aires
 • Heldagstur til Los Glaciares Nationalpark med Perito Moreno gletsjeren
 • Heldagsudflugt til Torres del Paine Nationalpark med Cueva del Milodón
 • Byrundtur i Santiago de Chile
 • Entréer til de nævnte seværdigheder (undtagen til Torres del Paine Nationalpark og Cueva del Milodón, der betales lokalt, ca. 53 USD)

Rejsen kort fortalt

Denne rejse er et sandt natureventyr krydret med storbyferie. Du kan se frem til at opleve den argentinske hovedstad Buenos Aires, som er Sydamerikas svar på Paris samt de fantastiske blålige gletsjere i den turkise sø Lago Argentino ved El Calafate. Chiles natur er ligesom Argentinas meget varieret og er beskyttet i adskillige nationalparker. Du besøger den smukke park Torres del Paine med gletsjere og sneklædte bjergtoppe som står i kontrast til de turkisfarvede søer, vandfald og frodige dale. Smukt beliggende ved sundet Ultima Ezperenza finder du den lille by Puerto Natales omgivet af bjerge og den patagoniske slette, hvor du har en overnatning. Du slutter i den chilenske hovedstad Santiago de Chile, som er kendt for sine skyskrabere, grønne parker samt sine spændende og charmerende kvarterer med flotte historiske bygninger.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Denne tur kombinerer Argentina og Chile og giver dig spændende hovedstæder og verdensklasse-naturoplevelser i Patagonien
 • Tag med på vandretur i de billedskønne omgivelser i Torres del Paine Nationalpark
 • Besøg Los Glaciares Nationalpark med den imponerende 250 km2 store Perito Moreno-gletsjer
 • Oplev Argentinas moderne hovedstad, Buenos Aires, der charmerer med sine brede boulevarder, stemningsfyldte kvarterer, lækre mad og imødekommende befolkning

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Argentina

Afrejse fra Danmark med mellemlanding undervejs til Buenos Aires.

Dag 2: Ankomst i Buenos Aires

I ankomsthallen i Buenos Aires vil der stå en chauffør, som vil køre dig til hotellet. Byen er kendt for at være Sydamerikas svar på Paris pga. dens elegance, de brede boulevarder, de hyggelige kvarterer og de storslåede antikke og moderne bygninger. Der er en fantastisk atmosfære med hyggeligt caféliv, pulserende byliv og melankolsk tangokultur. Du har tre overnatninger i denne vidunderlige by, så der er tid til at se forskellige dele af byen og mærke stemningen.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 3: Byrundtur i Buenos Aires

Denne morgen bliver du hentet på hotellet og vil få en spændende introduktion til Buenos Aires på en 3 timers byrundtur.

Du besøger bl.a. de historiske kvarterer La Boca og San Telmo. I det gamle arbejderkvarter La Boca finder du de smukt malede huse i en palette af stærke farver. San Telmo er den ældste bydel og i dag et spændende kunstnerkvarter. Du besøger også Palermo og Recoleta bydelenene og det mere moderne områder Puerto Madero, som er det nyere havneområde med masser af cafeer og restauranter
Byrundturen fortsætter med verdens bredeste boulevard, 9 de Julio Avenida, med det berømte vartegn Obelisco og Corrientes Avenida, som er her byens teatre og biografer er samlet bl.a. Teatro Colón – det flotte operahus.
Du ser også mange af byens storslåede pladser bl.a. Plaza de Mayo, Plaza San Martin og Plaza Alvear.

Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 4: Buenos Aires

Dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske Buenos Aires på egen hånd.

Dag 5: Fly fra Buenos Aires til El Calafate

Du forlader hovedstaden og sætter kurs mod sydvest til El Calafate, hvor store naturoplevelser venter. Byen har en fantastisk beliggenhed med de omkringliggende Andesbjerge og den utrolig smukke turkisfarvede sø Lago Argentino.

Overnatning:
Dag 6: Perito Moreno-gletsjeren

I dag skal du på heldagsudflugt til Los Glaciares Nationalpark, som udgør et areal på 6000 km2 beliggende tæt på grænsen til Chile. Parken er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og består af Lago Viedma og bjerge i nord samt de tre store gletsjere Upsala, Viedma og Perito Moreno i syd.

Turen går henover den patagoniske slette, inden du kører ind i selve nationalparken. Du kommer til søen Lago Argentino, som er den største ferskvandssø i Argentina med et areal på 1466km2. Her findes et rigt fugleliv og hvis du er heldig, kan du se lyserøde flamingoer. Den 60 meter høje og 4 km brede blålige Perito Moreno gletsjer kan ses på lang afstand og der er flere udsigtspunkter undervejs, inden du kommer helt tæt på. Her kan du høre de enorme brag, når store is stykker falder af den aktive gletsjer og ned i søen. Det er et imponerende skue og du vil her forstå hvorfor nationalparken er på UNESCOs liste over verdensnaturarv. Gletsjeren er opkaldt efter den argentinske opdagelsesrejsende Francisco Perito Moreno, som i slutningen af det 19. århundrede var med til at udforske dele af det sydlige Argentina.

Overnatning:
Dag 7: El Calafate

Der er ingen udflugter planlagt. Dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske El Calafate på egen hånd.

Overnatning:
Dag 8: Bus: El Calafate – Puerto Natales

Tidligt denne morgen går turen sydpå til Puerto Natales i Chile, hvor du skal overnatte de næste tre nætter. Det er en længere bustur på ca. 5-6 timer. På vejen krydser du grænsen til Chile ved Cerro Castillo, hvor der vil være grænsekontrol, inden turen går videre til Puerto Natales.

Puerto Natales er en lille by smukt beliggende ved sundet Última Esperanza (’Det sidste håb’) omgivet af sneklædte bjergtinder og den patagoniske slette.

Overnatning:
Dag 9: Torres del Paine Nationalpark & Cueva del Milodón

I dag skal du på en heldagstur til Torres del Paine Nationalpark, der er en af de smukkeste og mest fantastiske nationalparker i verden. Parken udgør et areal på 2.400 km2 og ligger i den sydligste spids af Andesbjergene. Den har et enestående landskab med sneklædte bjergtoppe, gletsjere, turkisfarvede søer, vandfald, frodige dale og de imponerende og berømte klippetårne Torres del Paine, som har lagt navn til nationalparken.

Dagens første stop er den gamle grotte Cueva del Milodón, som ligger ca. 25 km fra Puerto Natales. Stedet består egentlig af tre grotter samt en stor klippeformation kaldet Silla del Diablo (’djævlens stol’). Den største af grotterne imponerer med sin størrelse på ca. 30 meter i højden, 50 meter i bredden og 200 meter i dybden. Grotten er opkaldt efter det uddøde kæmpedovendyr mylodon darwinii, som man har fundet fossiler af her, og som du vil kunne se en statue af ved indgangen til grotten.

Herefter går turen videre mod Torres del Paine Nationalpark. Først kommer du til Laguna Amarga, som er en af indgangene til nationalparken, og derefter kører du videre til de smukke søer Nordenskjöld og Pehoé. Du passerer det imponerende vandfald Salto Grande, der forbinder de to søer ved at sende kaskader af vand fra Nordenskjöld gennem en smal kløft og ned i Pehoé.

Turen fortsætter til Camp Pehoé, hvor du kan spise din inkluderede frokost, mens du nyder den fantastiske udsigt til Cuernos del Paine, der spejler sig i vandet på Pehoé-søen – et utroligt smukt syn! Herefter skal du på en smuk lille vandretur ved Grey-søen, som ligger for foden af den spektakulære gletsjer af samme navn. Grey-gletsjeren er 30 meter høj og 6 km bred, og du vil sikkert kunne se imponerende flydende isbjerge og isskosser på søen.

Nationalparken er også hjemsted for mange dyrearter, og hvis du er heldig, kan du se kondorer kredse mellem bjergtoppene, nanduer og ræve gå rundt i buskadserne samt guanacoer, som i modsætning til andre lamadyr ikke er sky og derfor kan fotograferes på nært hold.

Efter denne fantastiske tur i Torres del Paine bliver du kørt tilbage til dit hotel i Puerto Natales.

Overnatning:
Dag 10: Dag på egen hånd i Puerto Natales

Dagen er til fri disposition til at udforske Puerto Natales på egen hånd. Du kan evt. gå en tur langs sundet hen til det sjove monument Monumento de la Mano, som forestiller en kæmpe hånd, der stikker op af jorden. På byens museum, Museo Histórico Municipal, kan du lære mere om byens historiske rødder.

Har du ikke fået nok af områdets betagende natur, kan du tilkøbe en vandretur i nationalparken op til de betagende klippetårne Torres del Paine.

Dag 11: Santiago de Chile

I dag bliver du hentet på hotellet og kørt til Punta Arenas lufthavn, hvorfra du flyver til Chiles hovedstad Santiago de Chile. I lufthavnen bliver du mødt af en chauffør, som vil køre dig til dit hotel.

Af Chiles 16 millioner indbyggere bor 6 millioner i Santiago de Chile. Den chilenske hovedstad ligger smukt omgivet af de sneklædte Andesbjerge mod øst og kystbjergkæden mod vest. Santiago de Chile er en moderne og indbydende storby med skyskrabere, spændende og charmerende kvarterer og så ligger nogle af verdens bedste vinmarker lige uden for byen.

Overnatning:
Dag 12: Byrundtur i Santiago de Chile

I dag skal du på en byrundtur på ca. 3 timer, hvor du ser byens vigtigste seværdigheder.

Du bliver hentet på hotellet og besøger først kunsthåndværkbutikken Piedras Australes, som har specialiseret sig i at lave smykker ud af den blå og sjældne sten lapis lazuli, som kun findes i Chile og Afghanistan.

Turen går derefter videre til hjertet af Santiago de Chile, hvor du vil kunne se kontrasten mellem hovedstadens rige historie og dens moderne og imponerende bygninger.

Her besøger du Santa Lucía-bakken, som menes at være det sted, hvor Santiago de Chile blev grundlagt af Pedro de Valdivia, og hvorfra der er en utroligt flot udsigt over byen. Bagefter besøger du den centrale plads Plaza de Armas, der er indrammet af smukke bygninger som det flotte postkontor Correo Central, landets største katedral med imponerende interiør i barokstil og det nationalhistoriske museum, som skildrer Chiles historie.

Til sidst ser du det storslåede neoklassiske præsidentpalads Palacio de La Moneda, hvor præsident Allende begik selvmord under militærkuppet i 1973. Der vil være mulighed for at gå lidt rundt i de traditionelle gader ved La Moneda, inden du bliver kørt tilbage til hotellet.

Resten af eftermiddagen er til fri disposition, så du kan udforske byen på egen hånd eller bare slappe af på hotellet.

Overnatning:
Dag 13: Hjemrejsen starter

I dag er det blevet tid til at sige farvel til Argentina og Chile. Du bliver kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver mod Europa.

Dag 14: Hjemkomst

Ankomst til Danmark efter en oplevelsesrig ferie.

Tillæg for enkeltværelse 6.400 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.