• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til Syd- og MellemamerikaArgentinaGletsjer, søhøjland & hovedstæder
15 dage

Gletsjer, søhøjland & hovedstæder

Oplev Argentina og Chiles spændende hovedstæder kombineret med bjergtagende natur ved Perito Moreno-gletsjeren og i hyggelige Bariloche omgivet af søer og snedækkede bjerge.

Gletsjer, søhøjland & hovedstæder Gletsjer, søhøjland & hovedstæder
15 dage

Gletsjer, søhøjland & hovedstæder

Oplev Argentina og Chiles spændende hovedstæder kombineret med bjergtagende natur ved Perito Moreno-gletsjeren og i hyggelige Bariloche omgivet af søer og snedækkede bjerge.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Oplev Patagoniens imponerende natur, og besøg Los Glaciares Nationalpark og Perito Moreno-gletsjeren
 • Bliv forblændet af byen Bariloches beliggenhed med dybblå søer og sneklædte bjergtinder som kulisse
 • Lad dig charmere og forføre af Argentinas livlige hovedstad, Buenos Aires, med spændende historie, smuk arkitektur og hyggelige, stemningsfyldte kvarterer
 • Du krydser over de majestætiske Andesbjerge fra Argentina ind i Chile til landets moderne og kulturelle hovedstad, Santiago de Chile

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger

Rejsen kort fortalt

Denne rejse er en blanding af storbyferie og natureventyr. Du kan glæde dig til at opleve Argentinas og tangoens hovedstad Buenos Aires, som er Sydamerikas svar på Paris med brede boulevarder, storslåede bygninger og hyggelige kvarterer. Du oplever den maleriske natur med besøg til den turkisfarvede sø Lago Argentino med de fantastiske blålige gletsjere samt den smukke by Bariloche som ofte bliver kaldt Andesbjergenes Schweiz pga. dens skønhed med dybblå søer, floder og snedækkede bjergtinder.

Rejsen slutter i Chile, hvor du oplever landets flotte natur med besøg til Petrohué vandfaldene og landets dybgrønne søer omgivet af bjerge og vulkaner. Til sidst har du to overnatninger i den chilenske hovedstad Santiago de Chile, hvor skyskraberne står i kontrast til de flotte historiske bygninger og grønne parker.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Buenos Aires med flyskift undervejs
 • Fly fra Santiago de Chile til Danmark med flyskift undervejs
 • 2 indenrigsflyvninger i Argentina: Buenos Aires – El Calafate – Bariloche
 • 1 indenrigsflyvning i Chile: Puerto Montt – Santiago de Chile
 • Transfers fra og til lufthavne (foregår i mindre internationale grupper)
 • Bus og båd over Andesbjergene: Bariloche – Puella – Puerto Varas
 • 12 overnatninger på gode hoteller
 • 12 x morgenmad (dag 3-14)
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er afgang dagligt

Omfattende udflugtspakke:

 • Halvdags-byrundtur i Buenos Aires
 • Heldagsudflugt til Los Glaciares Nationalpark med Perito Moreno gletsjeren
 • Halvdagsudflugt i Bariloche og omegn
 • Byrundtur i Santiago de Chile
 • Entréer til nævnte seværdigheder
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Argentina

Afrejse fra Danmark med mellemlanding undervejs til Buenos Aires.

Dag 2: Ankomst i Buenos Aires

I ankomsthallen i Buenos Aires vil der stå en chauffør, som vil køre dig til hotellet. Byen er kendt for at være Sydamerikas svar på Paris pga. dens elegance, de brede boulevarder, de hyggelige kvarterer og de storslåede antikke og moderne bygninger. Der er en fantastisk atmosfære med hyggeligt caféliv, pulserende byliv og melankolsk tangokultur. Du har tre overnatninger i denne vidunderlige by, så der er tid til at se forskellige dele af byen og mærke stemningen.

Dag 3: Byrundtur i Buenos Aires

Denne morgen bliver du hentet på hotellet og vil få en spændende introduktion til Buenos Aires på en 3 timers byrundtur.

Du besøger bl.a. de historiske kvarterer La Boca og San Telmo. I det gamle arbejderkvarter La Boca finder du de smukt malede huse i en palette af stærke farver. San Telmo er den ældste bydel og i dag et spændende kunstnerkvarter. Du besøger også Palermo og Recoleta bydelenene og det mere moderne områder Puerto Madero, som er det nyere havneområde med masser af cafeer og restauranter
Byrundturen fortsætter med verdens bredeste boulevard, 9 de Julio Avenida, med det berømte vartegn Obelisco og Corrientes Avenida, som er her byens teatre og biografer er samlet bl.a. Teatro Colón – det flotte operahus.
Du ser også mange af byens storslåede pladser bl.a. Plaza de Mayo, Plaza San Martin og Plaza Alvear.

Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 4: Buenos Aires
Dag 5: Fly fra Buenos Aires til El Calafate

Du forlader hovedstaden og sætter kurs mod sydvest til El Calafate, hvor store naturoplevelser venter. Byen har en fantastisk beliggenhed med de omkringliggende Andesbjerge og den utrolig smukke turkisfarvede sø Lago Argentino.

Dag 6: Perito Moreno gletsjeren

I dag skal du på heldagsudflugt til Los Glaciares nationalpark, som udgør et areal på 6000 km2 beliggende tæt på grænsen til Chile. Parken er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og består af Lago Viedma og bjerge i nord samt de tre store gletsjere Upsala, Viedma og Perito Moreno i syd.

Turen går henover den patagoniske slette, inden du kører ind i selve nationalparken. Du kommer til søen Lago Argentino, som er den største ferskvandssø i Argentina med et areal på 1466km2. Her findes et rigt fugleliv og hvis du er heldig, kan du se lyserøde flamingoer. Den 60 meter høje og 4 km brede blålige Perito Moreno gletsjer kan ses på lang afstand og der er flere udsigtspunkter undervejs, inden du kommer helt tæt på. Her kan du høre de enorme brag, når store is stykker falder af den aktive gletsjer og ned i søen. Det er et imponerende skue og du vil her forstå hvorfor nationalparken er på UNESCOs liste over verdensnaturarv. Gletsjeren er opkaldt efter den argentinske opdagelsesrejsende Francisco Perito Moreno, som i slutningen af det 19. århundrede var med til at udforske dele af det sydlige Argentina.

Dag 7: El Calafate

Der er ingen udflugter planlagt. Dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske El Calafate på egen hånd.

Dag 8: Bariloche

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til Bariloche. Her vil du blive mødt af en chauffør, som vil køre dig til dit hotel.

Bariloche ligger på grænsen til Chile og bliver kaldt Andesbjergenes Schweiz. Byen har et fantastisk plante- og dyreliv og er omgivet af dybblå søer, floder og snedækkede bjergtinder. Det er uden tvivl et af de smukkeste steder.

Dag 9: Rundtur i Bariloche

I dag skal du på en halvdagsudflugt. Du starter ved Ezequiel Bustillo Avenue langs Nahuel Huapi søens bred. Du kommer til Playa Bonita, hvorfra du kan se Huemul øen midt ude i søen. Du fortsætter gennem det smukke sceneri og kommer til Campanario Hill. En lift tager dig til toppen 1050 m.o.h., hvorfra du kan nyde den imponerende udsigt over området med Nahuel og Moreno søerne, El Trebol lagunen, San Pedro og Llao Llao halvøerne, bjergene Otto, Lopez, Goye og Catedral, Victoria Island hvis myrte-buske siges at have inspireret nogle af Walt Disneys rådgivere, da de tegnede baggrunden til filmen Bambi samt hovedbyen San Carlos de Bariloche.

Du fortsætter til Llao Llao halvøen med de to arkitektoniske juveler – San Eduardo kapellet og Llao Llao hotellet, som er blevet restaureret og genåbnet efter at have været glemt i årevis. Du fortsætter turen langs Pañuelo havn og krydser broen over Angostura floden, som forener søerne Nahuel Huapi og Moreno. Du når Panorama Point, hvor der er en storslået udsigt over Moreno søen og Llao LLao halvøen. På vej tilbage til Bariloche krydser du broen over Moreno søen og går langs El Trebol lagunen til Ezequiel Bustillo Avenue.

Eftermiddagen er til fri disposition.

Dag 10: Peulla

I dag forlader du Argentina og sætter kurs mod Chile. Du bliver hentet på hotellet og kørt til Puerto Pañuelo, hvor en katamaran venter på at tage dig med på en smuk sejltur over søen Lago Nahuel Huapi til Puerto Blest – en sejltur på ca. en time. Når du ankommer til Puerto Blest, holder der en bus og venter på at køre dig til Puerto Alegre ved søen Frias. Her sejler du på den dybgrønne sø, med udsigt til det sneklædte bjerg Tronador 3491 m.o.h., til Puerto Frias omgivet af grøn vegetation. Du fortsætter herfra med bus til byen Puella gennem de fantastiske Andesbjerge. På turen kan du nyde den frodige vegetation og udsigten til det sneklædte bjerg Tronador med dens 9 gletsjere. Du kører ind i Perez Rosales nationalpark og ankommer til Peulla beliggende ved søen Lago Todos los Santos.

Dag 11: Puerto Varas

Morgenen er til fri disposition, hvor du kan nyde dette smukke sted.

Senere sejler du med katamaran over søen Todos Los Santos, også kaldet ”smaragd søen” pga. dens dybgrønne farve. På sejlturen kan du nyde udsigten til de snedækkede vulkaner Orsono, Tronador og Puntiagudos. Efter knap 2 timer lægger katamaranen til ved Petrohué, hvor du skal besøge Petrohué vandfaldene.

Du fortsætter i bus langs søen Lago Llanquihue, hvor der er en fantastisk udsigt til Osorno vulkanen og Calbuco landskabet. Du ankommer til Puerto Varas, som har en utrolig smuk beliggenhed ved søen og med sneklædte vulkaner i baggrunden. Det er en yderst velholdt by grundlagt i 1854 af tyske immigranter, hvilket også ses på byens arkitektur.

Dag 12: Santiago de Chile

Du bliver hentet på hotellet og kørt til Puerto Montt lufthavn, hvorfra du flyver til Chiles hovedstad Santiago de Chile. I lufthavnen bliver du mødt af en chauffør, som vil køre dig til dit hotel.

Af Chiles 16 millioner indbyggere bor 6 millioner i Santiago. Den chilenske hovedstad ligger smukt omgivet af de sneklædte Andesbjerge mod øst og kystbjergkæden mod vest. Santiago er en moderne og indbydende storby med skyskrabere, spændende og charmerende kvarterer og så ligger nogle af verdens bedste vinmarker lige uden for byen.

Dag 13: Byrundtur i Santiago de Chile

Du skal i dag på byrundtur, hvor du ser byens vigtigste seværdigheder. Under turen vil der være panoramaudsigt over Bellavista kvarteret, som er Santiagos kulturelle hjerte med farverige bygninger, cafeer, restauranter, kunstgallerier samt musikere og teatergrupper der optræder i gaderne. Du besøger det centrale marked med friske madvarer, den tidligere banegård Estación Mapocho som nu er et kulturcenter, kunstmuseet Museo de Bellas Artes som er en kopi af Petit Palais i Paris og Santa Lucia bakken med en utrolig flot udsigt over byen, som menes at være det sted hvor Santiago de Chile blev grundlagt af Valdivia. Herefter besøger du den centrale plads Plaza de Armas, Cerreo Central som huser Sydamerikas mest effektive postvæsen, landets største katedral som er bygget i barokstil, det historiske museum som skildrer Chiles historie, kongressen hvor Chiles lovgivende samling holdt til indtil det blev lukket i 1973 samt præsidentpaladset Palacio de la Moneda, hvor præsident Allende begik selvmord under militærkuppet i 1973.

Du oplever også Santiago de Chiles moderne bydel, også kendt som Sanhattan opkaldt efter Manhattan i New York med flotte skyskrabere og grønne områder. Inden dagens byrundtur slutter, besøger du kunsthåndværkbutikken Faba, som har specialiseret sig i at lave smykker ud af den blå og sjældne sten lapis lazuli, som kun findes i Chile og Afghanistan.

Dag 14: Hjemrejsen starter

I dag er det blevet tid til at sige farvel til Argentina og Chile. Du bliver kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver mod Europa.

Dag 15: Hjemkomst

Ankomst til Danmark efter en dejlig ferie.

Tillæg for enkeltværelse 6.700 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for at lære mere.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Tom Søndergaard

Skriv til:
info@lamatours.dk

Ring til:
89 93 43 84

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Lamatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.