Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist | Man - Fre 9 - 16
Menu
ForsideRejser til Syd- og MellemamerikaArgentinaBuenos Aires, vandfald & Rio
14 dage:

Buenos Aires, vandfald & Rio de Janeiro

Højdepunkter på denne rejse:

Buenos Aires, tangoshow, Iguazu vandfaldene, Rio de Janeiro, Kristus-statuen, Sukkerbjerget, Den Botaniske Have, sambashow.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Buenos Aires med flyskift undervejs
 • Fly fra Rio de Janeiro til Danmark med flyskift undervejs
 • 1 indenrigsflyvning i Argentina: Buenos Aires – Puerto Iguazu
 • 1 indenrigsflyvning i Brasilien: Foz do Iguaçu – Rio de Janeiro
 • Transfers fra og til lufthavne (foregår i mindre internationale grupper)
 • 11 overnatninger på gode hoteller
 • 11 x morgenmad (dag 3-13)
 • 2 x middag (dag 4, 10)
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er afgang dagligt

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Halvdagsbyrundtur i Buenos Aires
 • Flot tangoshow inkl. argentinsk middag
 • Udflugt til verdens største vandfald Iguazu
 • Heldags jeepudflugt i Rio de Janeiro med Kristus-statuen, Sukkerbjerget og Den Botaniske Have
 • Brasiliansk aften med sambamusik og dans
 • Entréer til nævnte seværdigheder
Tillæg for enkeltværelse 6.500 kr.
Rabat gives ved 6 personer eller mere
Vælg denne rejse fordi...

På denne rejse venter dig fantastisk natur, skønne byer, livsglade mennesker og forførende tango- og salsarytmer, som kan fortrylle enhver. Du oplever Argentinas og tangoens hovedstad Buenos Aires, hvorefter du fortsætter til Puerto Iguazu, hvor du kommer tæt på verdens største vandfald på både den argentinske og brasilianske side. Her findes et væld af planter og et fantastisk dyreliv med bl.a. næsebjørne og tukaner. Du slutter i sambaens hovedstad Rio de Janeiro, også kaldet Verdens smukkeste by. Her besøger du Corcovado bjerget med den verdensberømte Kristus-statue samt det berømte Sukkerbjerg hvorfra der er en fantastisk panoramaudsigt over Rio og dens omgivelser. Inden turen går tilbage til de danske himmelstrøg, har du tid til at udforske Rio og mærke byens stemning, besøge de berømte favelaer, slappe af ved byens lækre strande eller tage en sejltur på den enorme Guanabara Bugt.

Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Argentina
Dag 1: Flyrejsen til Argentina

Afrejse fra Danmark med mellemlanding undervejs til Buenos Aires.

Dag 2: Ankomst i Buenos Aires
Dag 2: Ankomst i Buenos Aires

I ankomsthallen i Buenos Aires vil der stå en chauffør, som vil køre dig til hotellet i det centrale Buenos Aires. Byen er kendt for at være Sydamerikas svar på Paris pga. de brede boulevarder, de hyggelige kvarterer og de storslåede bygninger. Der er en fantastisk atmosfære med hyggeligt caféliv, pulserende byliv og melankolsk tango-kultur. Du har 4 overnatninger i denne vidunderlige by, så der er tid til at se forskellige dele af byen og mærke stemningen.

Overnatning Hotel Waldorf

Dag 3: Byrundtur i Buenos Aires
Dag 3: Byrundtur i Buenos Aires

Denne morgen bliver du hentet på hotellet og skal på den traditionelle byrundtur, hvor du ser det bedste af Buenos Aires: Du besøger La Boca, arbejderkvarteret, hvor husene er malet i forskellige stærke farver. Herefter tager du videre til San Telmo, den ældste bydel og i dag kunstnerkvarter.

Byrundturen fortsætter med verdens bredeste boulevard, 9 de Julio Avenida med det berømte vartegn Obelisco, og Puerto Madero, det nye havneområde med skønne cafèer og restauranter. Herefter besøger du Corrientes Avenida – forlystelseskvarteret med teatre og biografer, Teatro Colón – det flotte operahus og Recoleta – den berømte kirkegård hvor bl.a. Eva Perón, bedre kendt som Evita, ligger begravet.

Overnatning Hotel Waldorf

Dag 4: Tangoshow i Buenos Aires
Dag 4: Tangoshow i Buenos Aires

Selve dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske byen på egen hånd.

Om aftenen skal du opleve et uforglemmeligt tangoshow. Først er der traditionel argentinsk middag og derefter starter showet med de melankolske tangorytmer, fantastiske sangere og musikere samt de fremragende tangodansere.  Det er et flot show i høj kvalitet.

Overnatning Hotel Waldorf

Dag 5: Buenos Aires
Dag 5: Buenos Aires

Dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske Buenos Aires på egen hånd.

Her er et udvalg af ture i Buenos Aires som kan tilkøbes:

Overnatning Hotel Waldorf

Dag 6: Puerto Iguazu
Dag 6: Puerto Iguazu

Du forlader nu Buenos Aires og flyver til Puerto Iguazu, som ligger tæt ved grænserne til Paraguay og Brasilien. Her venter store naturoplevelser som vandfald og regnskov. Byen ligger ca. 20 km fra selve vandfaldet, men du bor på et mindre lodge i regnskoven ca. 6-7 km uden for byen.

Overnatning La Cantera Lodge de Selva by DON

Dag 7: Iguazu-vandfaldene på den argentinske side
Dag 7: Iguazu-vandfaldene på den argentinske side

Iguazu-vandfaldene er verdens største og består af 275 mindre og større vandfald langs en 2,7 km lang strækning på Iguazu-floden. Vandfaldene løber ofte sammen og vælter i støjende kaskader udover de op til 85 meter høje klipper, som er formet som en hestesko. Sammenlignet med et andet berømt vandfald, Niagara i Nordamerika, er Iguazu både langt større og mere imponerende. Niagara har en årlig gennemstrømning på 2,8 mio. liter vand pr. sekund, hvorimod gennemstrømningen ved Iguazu er på 6,5 mio. liter vand pr. sekund. Ved synet af Iguazu skulle den tidligere amerikanske førstedame, Eleanor Roosevelt, angiveligt have udbrudt: ”Niagara er jo blot en dryppende vandhane”. Iguazu er opført på UNESCOs liste over særlige bevaringsværdige seværdigheder.

I dag skal du besøge den argentinske side af Iguazu-vandfaldene. Her spadserer du ad gangbroer ud til den mest imponerende del af vandfaldene, hvor du bl.a. kan kigge ned på Garganta del Diablo, Djævelens Gab. Du fortsætter ad gangstier og broer på den fantastiske tur omkring vandfaldene. Regnskoven omkring vandfaldene rummer et enestående vildt- og planteliv med orkideer, talrige fuglearter og kæmpefirben.

Overnatning La Cantera Lodge de Selva by DON

Dag 8: Iguazu-vandfaldene på den brasilianske side – Rio de Janeiro
Dag 8: Iguazu-vandfaldene på den brasilianske side – Rio de Janeiro

Inden turen går videre til Rio de Janeiro i Brasilien skal du på tur til den brasilianske side af vandfaldene. Du krydser broen, som forener den argentinske by, Puerto Iguazu og den brasilianske by, Foz do Iguaçu. Efter check ved toldmyndighederne kan du fortsætte ind i nationalparken. De fleste af vandfaldene ligger på den argentinske side, men det er på den brasilianske side, man opnår den bedste udsigt. Du får set vandfaldene fra forskellige vinkler og via elevator er der adgang til en udsigtsplatform, her er en fantastisk udsigt lige op til Djævelens Gab, hvor du bliver indhyllet af disen fra vandfaldet. På gangstierne er der også gode chancer for at se de små næsebjørne, som nysgerrigt følger med.

Du kører herefter til lufthavnen i Foz do Iguaçu, hvorfra du flyver til Rio de Janeiro. Her vil du blive mødt af en chauffør, som vil bringe dig til hotellet tæt på den berømte Copacabana strand. Byen har en fantastisk beliggenhed ved bjergene langs Atlanterhavskysten.

Resten af dagen kan bruges til at kaste sig i Atlanterhavets blå bølger eller til at gå en tur langs den flotte strandpromenade med de berømte brede hvide sandstrande Copacabana og Ipanema.

Overnatning Hotel Copacabana Mar

Dag 9: Kristus-statuen, Sukkerbjerget og Den Botaniske Have
Dag 9: Kristus-statuen, Sukkerbjerget og Den Botaniske Have

I dag skal du på en heldagsudflugt, hvor du oplever det bedste af Rio de Janeiro i jeep.

Du bliver hentet på dit hotel og første stop er Corcovado bjerget midt i Tijuca Nationalpark, som er verdens største urbanskov. På toppen af bjerget står den kæmpemæssige Kristus-statue, som siges at vogte over Rio fra sit højdepunkt 710 meter over havet. Figuren er med tiden blevet byens vartegn og er udnævnt som et af verdens syv nye vidundere. Fra toppen af bjerget belønnes du af en fantastisk udsigt over Tijuca Nationalpark, strandene Ipanema og Copacabana, Guanabara bugten, byen Niteroi, Rodrigo de Freitas lagunen samt Maracaña stationen som er et af verdens største. Efter dette storslået syn kører jeepen dig til foden af bjerget, hvor det er tid til frokost.

Du fortsætter herefter til det 396 meter høje bjerg Pão de Açúcar, også kaldet Sukkerbjerget, som er et andet af byens højdepunkter. En svævebane tager dig til toppen af bjerget Urca, hvorfra der er udsigt over kysten og områdets småøer. Fra Urca fører en anden svævebane dig det sidste stykke til toppen af Sukkerbjerget, som byder på en eventyrlig panoramaudsigt over de gyldne strande og den blomstrende metropol, som har givet Rio de Janeiro tilnavnet ”Verdens smukkeste by”.

Til sidst besøger du Den Botaniske Have, som blev stiftet i 1808 af den portugisiske konge Dom João. Her findes mere end 6000 forskellige planter og træer, heriblandt 900 palmearter og 600 orkidearter. Haven er også hjemsted for et væld af fugle, hvor af mange har vænnet sig til mennesker og er derfor lettere at spotte end i naturen. Rundt omkring i haven findes små stier og hyggelige områder med springvand, som er populære åndehuller for cariocaerne, som Rios indbyggere kaldes. I havens besøgscenter vises en film, der giver historien om haverne og det er også her der findes en gavebutik med håndværk og souvenirs, såsom skjorter lavet af bambus og skåle med præ-colombianske designs lavet af bananfibre.

Overnatning Hotel Copacabana Mar

Dag 10: Sambashow
Dag 10: Sambashow

Selve dagen er til fri disposition.

Om aftenen skal du til et farvestrålende sambashow med musik og dans. Inden showet starter vil der være traditionel brasiliansk BBQ middag. Under showet vil du se de fantastiske dragter og kostumer, som bliver brugt i det årlige verdensberømte Rio karneval.

Overnatning Hotel Copacabana Mar

Dag 11-12: Rio de Janeiro
Dag 11-12: Rio de Janeiro

Ingen udflugter planlagt og dagene er til fri disposition. Du kan vælge at bruge dagene ved Rios lækre badestrande, udforske byen på egen hånd, eller der er mulighed for tilkøb af ture.

Vi anbefaler, at du bestiller disse ture hjemmefra, så du er helt sikker på, at turen bliver gennemført netop denne dag.

I Rio de Janeiro er det muligt at tilkøbe følgende tur hjemmefra:

Overnatning Hotel Copacabana Mar

Dag 13: Hjemrejse
Dag 13: Hjemrejse

Om eftermiddagen er der transport til den internationale lufthavn i Rio de Janeiro, hvor hjemrejsen starter.

Dag 14: Hjemkomst
Dag 14: Hjemkomst

Ankomst til Danmark.

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Trustpilot

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.