Tlf. 89 93 43 84 | Snak med en Latinamerika-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til Syd- og MellemamerikaArgentinaBuenos Aires, vandfald & Rio
13 dage:

Buenos Aires, vandfald & Rio de Janeiro

Højdepunkter på denne rejse:

Buenos Aires, tangoshow, Iguazu vandfaldene, Rio de Janeiro, Kristus-statuen, Sukkerbjerget.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Buenos Aires med flyskift undervejs
 • Fly fra Rio de Janeiro til Danmark med flyskift undervejs
 • 1 indenrigsflyvning i Argentina: Buenos Aires – Puerto Iguazu
 • 1 indenrigsflyvning i Brasilien: Foz do Iguaçu – Rio de Janeiro
 • Transfers fra og til lufthavne (foregår i mindre internationale grupper)
 • 10 overnatninger på gode hoteller
 • 10 x morgenmad (dag 3-13)
 • 1 x middag (dag 4)
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Halvdagsbyrundtur i Buenos Aires
 • Flot tangoshow inkl. argentinsk middag
 • Udflugt til verdens største vandfald Iguazu
 • Byrundtur i Rio inkl. besøg til Sukkertoppen og Corcovado-bjerget med den berømte Kristus-statue
 • Entréer til nævnte seværdigheder
Tillæg for enkeltværelse 4.800 kr.
Rabat gives ved 6 personer eller mere
Vælg denne rejse fordi...

På denne rejse venter dig skønne storbyer, fantastisk natur, livsglade mennesker og forførende tango, som kan fortrylle enhver.

Du oplever Argentinas og tangoens hovedstad, Buenos Aires, hvorefter du fortsætter til Puerto Iguazu, hvor du kommer tæt på verdens største vandfald, Iguazu, som du både oplever fra den argentinske og brasilianske side. Her findes et helt unikt plante- og dyreliv med bl.a. næsebjørne og tukaner.

Du slutter rejsen af i sambaens hovedstad Rio de Janeiro, som også blive kaldt ”verdens smukkeste by” pga. sin unikke beliggenhed. Her besøger du Corcovado-bjerget med den verdensberømte Kristus-statue og Sukkertoppen, hvorfra du får de mest fantastiske panoramaudsigter ned over Rio og dens omgivelser.

Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Argentina
Dag 1: Flyrejsen til Argentina

Afrejse fra Danmark med mellemlanding undervejs til Buenos Aires.

Dag 2: Ankomst i Buenos Aires
Dag 2: Ankomst i Buenos Aires

I ankomsthallen i Buenos Aires vil der stå en chauffør, som vil køre dig til hotellet i det centrale Buenos Aires. Byen er kendt for at være Sydamerikas svar på Paris pga. de brede boulevarder, de hyggelige kvarterer og de storslåede bygninger. Der er en fantastisk atmosfære med hyggeligt caféliv, pulserende byliv og melankolsk tango-kultur. Du har 4 overnatninger i denne vidunderlige by, så der er tid til at se forskellige dele af byen og mærke stemningen.

Overnatning Hotel Waldorf

Dag 3: Byrundtur i Buenos Aires
Dag 3: Byrundtur i Buenos Aires

Denne morgen bliver du hentet på hotellet og vil få en spændende introduktion til Buenos Aires på en 3 timers byrundtur.

Du besøger bl.a. de historiske kvarterer La Boca og San Telmo. I det gamle arbejderkvarter La Boca finder du de smukt malede huse i en palette af stærke farver. San Telmo er den ældste bydel og i dag et spændende kunstnerkvarter. Du besøger også Palermo og Recoleta bydelenene og det mere moderne områder Puerto Madero, som er det nyere havneområde med masser af cafeer og restauranter
Byrundturen fortsætter med verdens bredeste boulevard, 9 de Julio Avenida, med det berømte vartegn Obelisco og Corrientes Avenida, som er her byens teatre og biografer er samlet bl.a. Teatro Colón – det flotte operahus.
Du ser også mange af byens storslåede pladser bl.a. Plaza de Mayo, Plaza San Martin og Plaza Alvear.

Resten af dagen er på egen hånd.

Overnatning Hotel Waldorf

Dag 4: Tangoshow i Buenos Aires
Dag 4: Tangoshow i Buenos Aires

Selve dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske byen på egen hånd.

Om aftenen skal du opleve et uforglemmeligt tangoshow. Først er der traditionel argentinsk middag og derefter starter showet med de melankolske tangorytmer, fantastiske sangere og musikere samt de fremragende tangodansere.  Det er et flot show i høj kvalitet.

Overnatning Hotel Waldorf

Dag 5: Buenos Aires
Dag 5: Buenos Aires

Dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske Buenos Aires på egen hånd.

Her er et udvalg af ture i Buenos Aires som kan tilkøbes:

Overnatning Hotel Waldorf

Dag 6: Puerto Iguazu
Dag 6: Puerto Iguazu

Du forlader nu Buenos Aires og flyver til Puerto Iguazu, som ligger tæt ved grænserne til Paraguay og Brasilien. Her venter store naturoplevelser som vandfald og regnskov. Byen ligger ca. 20 km fra selve vandfaldet, men du bor på et mindre lodge i regnskoven ca. 6-7 km uden for byen.

Overnatning La Cantera Lodge de Selva by DON

Dag 7: Iguazu-vandfaldene på den argentinske side
Dag 7: Iguazu-vandfaldene på den argentinske side

Iguazu-vandfaldene er verdens største og består af 275 mindre og større vandfald langs en 2,7 km lang strækning på Iguazu-floden. Vandfaldene løber ofte sammen og vælter i støjende kaskader udover de op til 85 meter høje klipper, som er formet som en hestesko. Sammenlignet med et andet berømt vandfald, Niagara i Nordamerika, er Iguazu både langt større og mere imponerende. Niagara har en årlig gennemstrømning på 2,8 mio. liter vand pr. sekund, hvorimod gennemstrømningen ved Iguazu er på 6,5 mio. liter vand pr. sekund. Ved synet af Iguazu skulle den tidligere amerikanske førstedame, Eleanor Roosevelt, angiveligt have udbrudt: ”Niagara er jo blot en dryppende vandhane”. Iguazu er opført på UNESCOs liste over særlige bevaringsværdige seværdigheder.

I dag skal du besøge den argentinske side af Iguazu-vandfaldene. Her spadserer du ad gangbroer ud til den mest imponerende del af vandfaldene, hvor du bl.a. kan kigge ned på Garganta del Diablo, Djævelens Gab. Du fortsætter ad gangstier og broer på den fantastiske tur omkring vandfaldene. Regnskoven omkring vandfaldene rummer et enestående vildt- og planteliv med orkideer, talrige fuglearter og kæmpefirben.

Overnatning La Cantera Lodge de Selva by DON

Dag 8: Iguazu-vandfaldene på den brasilianske side – fly til Rio de Janeiro
Dag 8: Iguazu-vandfaldene på den brasilianske side – fly til Rio de Janeiro

Inden turen går videre til Rio de Janeiro i Brasilien skal du på tur til den brasilianske side af vandfaldene. Du krydser broen, som forener den argentinske by, Puerto Iguazu og den brasilianske by, Foz do Iguaçu og fortsætter ud til nationalparken. De fleste af vandfaldene ligger på den argentinske side, men det er på den brasilianske side, du får den bedste panoramaudsigt over vandfaldene.

Gangstier fører dig hen til en udkigsplatform hvorfra du kan tage nogle fantastiske billeder af vandfaldene. Der er gode chancer for at se smukke sommerfugle, eksotiske planter og fugle og ikke mindst de små nysgerrige næsebjørne, der søger efter mad.

Efter besøget bliver du kørt i lufthavnen i Foz do Iguaçu, hvorfra du flyver til Rio de Janeiro. Her bliver du mødt af en guide, som kører dig ind til dit hotel, der ligger tæt ved den berømte Copacabana strand.

Resten af dagen er på egen hånd.

Overnatning Rio Design Hotel

Dag 9: Byrundtur i Rio de Janeiro
Dag 9: Byrundtur i Rio de Janeiro

Du kan i ro og mag nyde din morgenmad og have en rolig morgen, for der er ikke planlagt nogle aktiviteter før om eftermiddagen.

Du kan springe i bølgerne ved Copacabana stranden eller gå en tur langs den smukke strandpromenade, hvor du møder masser af lokale Cariocas, som indbyggerne i Rio kaldes, som er i gang med at motionere.

Om eftermiddagen bliver du hentet på hotellet og tager på en byrundtur til Rios højdepunkter. Du besøger bl.a. de hyggelige kvarterer, Santa Teresa og Lapa og fortsætter turen mod Rios berømte Kristus statue, der står på toppen af Corcovado-bjerget i 710 meters højder og vogter og Rios indbyggere. Heroppefra får du en vidunderlig panoramaudsigt bl.a. ned over byens farverige farvelaer, strandene, Rodrigo de Freitas lagunen og det berømte Maracaña stadion.

Turen slutter af med et besøg på det 396 meter høje bjerg, Pão de Açúcar, også kaldet for Sukkertoppen. Her tager du en svævebane til bjerget Urca og fra Urca tager du endnu en svævebane til toppen. Heroppe får du endnu en fantastisk udsigt over Rio, kysten og områdets småøer. Nyd en betagende solnedgang over byen inden du bliver kørt tilbage til dit hotel.

Overnatning Rio Design Hotel

Dag 10: Rio de Janeiro på egen hånd
Dag 10: Rio de Janeiro på egen hånd

Rio har mange ting at byde på og du har dagen på egen hånd til at udforske byen.

Vi kan varmt anbefale at tilkøbe ekstra ture, hvor du f.eks. kan komme med bag kulisserne til verdens største fest, karnevallet i Rio. Der er også mulighed for at være aktiv og tage med på en cykeltur til byens smukke strande og lagune. Eller måske har du lyst til at opleve byens berømte farverige natteliv og smage på Brasiliens nationaldrink, caipirinhaen.

Se udvalget af tilkøbsture ture denne dag:

Overnatning Rio Design Hotel

Dag 11: Rio de Janeiro på egen hånd
Dag 11: Rio de Janeiro på egen hånd

Denne dag er også på egen hånd i byen. Du kan på egen hånd tage til strande og slappe af eller besøge Rios smukke botaniske have.

Du kan også tilkøbe ekstra ture, hvor du bl.a. kan opleve mindre kendte områder af byen eller måske prøve kræfter med den berømte dans, sambaen.

Læs mere om turene her. Alle ture skal tilkøbes hjemmefra:

Overnatning Rio Design Hotel

Dag 12: Hjemrejsen starter
Dag 12: Hjemrejsen starter

Så er dit brasilianske eventyr ved at være slut og du bliver hentet og kørt til lufthavnen i Rio. Tidspunktet afhænger af din flyforbindelse hjem.

Dag 13: Hjemkomst
Dag 13: Hjemkomst

Efter en oplevelsesrig rejse rundt i Brasilien lander du i Danmark.

Kombinationsmuligheder efter rundrejsen
Badeferieforlængelse til Ilha Grande 4 dage/3 nætter
Badeferieforlængelse til Ilha Grande 4 dage/3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 2.400 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.275 kr.

Slut din spændende rundrejse af med en afslappende badeferie på den smukke ø, Ilha Grande.

Her bliver du ved ankomst mødt af en fantastisk uspoleret natur med et unikt plante- og dyreliv, samt mere end 100 strande, inklusiv Lopes Mendes stranden, som er kåret til én af Brasiliens smukkeste.

Du kan udnytte den kuperede øs fantastiske vandremuligheder, tage på snorkeltur og opleve en farverig verden under havets overflade eller blot slappe af ved én af de mange strande, mens du nyder den rolige ø-stemning.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige over jul og nytår. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Du kan hjemmefra tilkøbe en vandretur til Lopes Mendes stranden og en bådtur til den smukke blå lagune, hvor du kan bade og svømme med farverige fisk i det klare vand.

Overnatning Pousada Naturalia

Opgraderingsmulighed:

Badeferieforlængelse til Búzios 4 dage/3 nætter
Badeferieforlængelse til Búzios 4 dage/3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 2.400 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.825 kr.

Búzios er én af de mest populære stranddestinationer i staten Rio de Janeiro. Dette er ikke uden grund. Den charmerende by er kendt for sin unikke atmosfære, kulinariske oplever, gode shoppingmuligheder og sine mange fantastiske strande langs halvøens bugter.

Det var den franske diva Brigitte Bardot, der i 1960’erne satte gang i den internationale interesse for Búzios og de flotte omgivelser. Som tak står der i dag en statue af Brigitte Bardot på strandpromenaden, Rua das Pedras.

Brug dagene i Búzios ved én af de mange lækre strande, tag på bådtur og nyd det smukke område fra vandet, lej en beach buggy og tag på opdagelse på halvøen eller lad dig forkæle på nogle af de mange lækre restauranter.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige over jul og nytår. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Overnatning La Chimere

Opgraderingsmulighed:

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 84
info@lamatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.