• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til Syd- og MellemamerikaArgentinaBuenos Aires, Iguazú & Rio de Janeiro
13 dage

Buenos Aires, Iguazú & Rio de Janeiro

På denne rejse oplever du 3 af Sydamerikas absolutte højdepunkter med Argentinas smukke hovedstad Buenos Aires, det imponerende Iguazú-vandfald og fantastiske Rio de Janeiro.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Buenos Aires, Iguazú & Rio de Janeiro Buenos Aires, Iguazú & Rio de Janeiro
13 dage

Buenos Aires, Iguazú & Rio de Janeiro

På denne rejse oplever du 3 af Sydamerikas absolutte højdepunkter med Argentinas smukke hovedstad Buenos Aires, det imponerende Iguazú-vandfald og fantastiske Rio de Janeiro.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Buenos Aires med flyskift undervejs
 • Fly fra Rio de Janeiro til Danmark med flyskift undervejs
 • 1 indenrigsflyvning i Argentina: Buenos Aires – Puerto Iguazú
 • 1 indenrigsflyvning i Brasilien: Foz do Iguaçu – Rio de Janeiro
 • Transfers fra og til lufthavne (foregår i mindre internationale grupper)
 • 10 overnatninger på gode hoteller
 • 10 x morgenmad (dag 3-13)
 • 1 x middag (dag 4)
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke:

 • Halvdagsbyrundtur i Buenos Aires
 • Flot tangoshow inkl. argentinsk middag
 • Udflugt til verdens største vandfald Iguazú
 • Byrundtur i Rio inkl. besøg til Sukkertoppen og Corcovado-bjerget med den berømte Kristus-statue
 • Entréer til nævnte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

På denne rejse venter dig skønne storbyer, fantastisk natur, livsglade mennesker og forførende tango, som kan fortrylle enhver.

Du oplever Argentinas og tangoens hovedstad, Buenos Aires, hvorefter du fortsætter til Puerto Iguazú, hvor du kommer tæt på verdens største vandfald, Iguazú, som du både oplever fra den argentinske og brasilianske side. Her findes et helt unikt plante- og dyreliv med bl.a. næsebjørne og tukaner.

Du slutter rejsen af i sambaens hovedstad Rio de Janeiro, som også blive kaldt ”verdens smukkeste by” pga. sin unikke beliggenhed. Her besøger du Corcovado-bjerget med den verdensberømte Kristus-statue og Sukkertoppen, hvorfra du får de mest fantastiske panoramaudsigter ned over Rio og dens omgivelser.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Få en smagsprøve på Argentina i landets charmerende hovedstad, Buenos Aires, med spændende historie, store bøffer og forførende tango
 • Luk øjnene, og lad lyden og kraften fra verdens største vandfald blæse dig bagover, og oplev de imponerende Iguazú-vandfald både fra den argentinske og den brasilianske side
 • Besøg fantastiske Rio de Janeiro med sine livsglade indbyggere, ikoniske strande og betagende udsigter fra Corcovado-bjerget og Sukkertoppen
 • Du kan forlænge rejsen med afslappende badeferie i Brasilien på den frodige ø Ilha Grande eller i feriebyen Búzios

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Argentina

Afrejse fra Danmark med mellemlanding undervejs til Buenos Aires.

Dag 2: Ankomst i Buenos Aires

I ankomsthallen i Buenos Aires vil der stå en chauffør, som vil køre dig til hotellet i det centrale Buenos Aires. Byen er kendt for at være Sydamerikas svar på Paris pga. de brede boulevarder, de hyggelige kvarterer og de storslåede bygninger. Der er en fantastisk atmosfære med hyggeligt caféliv, pulserende byliv og melankolsk tango-kultur. Du har 4 overnatninger i denne vidunderlige by, så der er tid til at se forskellige dele af byen og mærke stemningen.

Overnatning:
Dag 3: Byrundtur i Buenos Aires

Denne morgen bliver du hentet på hotellet og vil få en spændende introduktion til Buenos Aires på en 3 timers byrundtur.

Du besøger bl.a. de historiske kvarterer La Boca og San Telmo. I det gamle arbejderkvarter La Boca finder du de smukt malede huse i en palette af stærke farver. San Telmo er den ældste bydel og i dag et spændende kunstnerkvarter. Du besøger også Palermo og Recoleta bydelenene og det mere moderne områder Puerto Madero, som er det nyere havneområde med masser af cafeer og restauranter
Byrundturen fortsætter med verdens bredeste boulevard, 9 de Julio Avenida, med det berømte vartegn Obelisco og Corrientes Avenida, som er her byens teatre og biografer er samlet bl.a. Teatro Colón – det flotte operahus.
Du ser også mange af byens storslåede pladser bl.a. Plaza de Mayo, Plaza San Martin og Plaza Alvear.

Resten af dagen er på egen hånd.

Overnatning:
Dag 4: Tangoshow i Buenos Aires

Selve dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske byen på egen hånd.

Om aftenen skal du opleve et uforglemmeligt tangoshow. Først er der traditionel argentinsk middag og derefter starter showet med de melankolske tangorytmer, fantastiske sangere og musikere samt de fremragende tangodansere.  Det er et flot show i høj kvalitet.

Overnatning:
Dag 5: Buenos Aires

Dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske Buenos Aires på egen hånd.

Dag 6: Puerto Iguazú

Du forlader nu Buenos Aires og flyver til Puerto Iguazú, som ligger tæt ved grænserne til Paraguay og Brasilien. Her venter store naturoplevelser som vandfald og regnskov. Byen ligger ca. 20 km fra selve vandfaldet, men du bor på et mindre lodge i regnskoven ca. 6-7 km uden for byen.

Dag 7: Iguazú-vandfaldene på den argentinske side

Iguazú-vandfaldene er verdens største og består af 275 mindre og større vandfald langs en 2,7 km lang strækning på Iguazú-floden. Vandfaldene løber ofte sammen og vælter i støjende kaskader udover de op til 85 meter høje klipper, som er formet som en hestesko. Sammenlignet med et andet berømt vandfald, Niagara i Nordamerika, er Iguazú både langt større og mere imponerende. Niagara har en årlig gennemstrømning på 2,8 mio. liter vand pr. sekund, hvorimod gennemstrømningen ved Iguazú er på 6,5 mio. liter vand pr. sekund. Ved synet af Iguazú skulle den tidligere amerikanske førstedame, Eleanor Roosevelt, angiveligt have udbrudt: ”Niagara er jo blot en dryppende vandhane”. Iguazú er opført på UNESCOs liste over særlige bevaringsværdige seværdigheder.

I dag skal du besøge den argentinske side af Iguazú-vandfaldene. Her spadserer du ad gangbroer ud til den mest imponerende del af vandfaldene, hvor du bl.a. kan kigge ned på Garganta del Diablo, Djævelens Gab. Du fortsætter ad gangstier og broer på den fantastiske tur omkring vandfaldene. Regnskoven omkring vandfaldene rummer et enestående vildt- og planteliv med orkideer, talrige fuglearter og kæmpefirben.

Dag 8: Iguazú-vandfaldene på den brasilianske side – fly til Rio de Janeiro

Inden turen går videre til Rio de Janeiro i Brasilien skal du på tur til den brasilianske side af vandfaldene. Du krydser broen, som forener den argentinske by, Puerto Iguazú og den brasilianske by, Foz do Iguaçu og fortsætter ud til nationalparken. De fleste af vandfaldene ligger på den argentinske side, men det er på den brasilianske side, du får den bedste panoramaudsigt over vandfaldene.

Gangstier fører dig hen til en udkigsplatform hvorfra du kan tage nogle fantastiske billeder af vandfaldene. Der er gode chancer for at se smukke sommerfugle, eksotiske planter og fugle og ikke mindst de små nysgerrige næsebjørne, der søger efter mad.

Efter besøget bliver du kørt i lufthavnen i Foz do Iguaçu, hvorfra du flyver til Rio de Janeiro. Her bliver du mødt af en guide, som kører dig ind til dit hotel, der ligger tæt ved den berømte Copacabana strand.

Resten af dagen er på egen hånd.

Overnatning:
Dag 9: Byrundtur i Rio de Janeiro

Du kan i ro og mag nyde din morgenmad og have en rolig morgen, for der er ikke planlagt nogle aktiviteter før om eftermiddagen.

Du kan springe i bølgerne ved Copacabana stranden eller gå en tur langs den smukke strandpromenade, hvor du møder masser af lokale Cariocas, som indbyggerne i Rio kaldes, som er i gang med at motionere.

Om eftermiddagen bliver du hentet på hotellet og tager på en byrundtur til Rios højdepunkter. Du besøger bl.a. de hyggelige kvarterer, Santa Teresa og Lapa og fortsætter turen mod Rios berømte Kristus statue, der står på toppen af Corcovado-bjerget i 710 meters højder og vogter og Rios indbyggere. Heroppefra får du en vidunderlig panoramaudsigt bl.a. ned over byens farverige farvelaer, strandene, Rodrigo de Freitas lagunen og det berømte Maracaña stadion.

Turen slutter af med et besøg på det 396 meter høje bjerg, Pão de Açúcar, også kaldet for Sukkertoppen. Her tager du en svævebane til bjerget Urca og fra Urca tager du endnu en svævebane til toppen. Heroppe får du endnu en fantastisk udsigt over Rio, kysten og områdets småøer. Nyd en betagende solnedgang over byen inden du bliver kørt tilbage til dit hotel.

Overnatning:
Dag 10: Rio de Janeiro på egen hånd

Rio har mange ting at byde på og du har dagen på egen hånd til at udforske byen.

Vi kan varmt anbefale at tilkøbe ekstra ture, hvor du f.eks. kan komme med bag kulisserne til verdens største fest, karnevallet i Rio. Der er også mulighed for at være aktiv og tage med på en cykeltur til byens smukke strande og lagune.

Dag 11: Rio de Janeiro på egen hånd

Denne dag er også på egen hånd i byen. Du kan på egen hånd tage til strande og slappe af eller besøge Rios smukke botaniske have.

Du kan også tilkøbe ekstra ture, hvor du bl.a. kan opleve mindre kendte områder af byen eller måske prøve kræfter med den berømte dans, sambaen. Eller måske har du lyst til at opleve byens berømte farverige natteliv og smage på Brasiliens nationaldrink, caipirinhaen.

Dag 12: Hjemrejsen starter

Så er dit brasilianske eventyr ved at være slut og du bliver hentet og kørt til lufthavnen i Rio. Tidspunktet afhænger af din flyforbindelse hjem.

Dag 13: Hjemkomst

Efter en oplevelsesrig rejse rundt i Brasilien lander du i Danmark.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Badeferieforlængelse til Ilha Grande, 3 nætter

Slut din spændende rundrejse af med en afslappende badeferie på den smukke ø, Ilha Grande.

Her bliver du ved ankomst mødt af en fantastisk uspoleret natur med et unikt plante- og dyreliv, samt mere end 100 strande, inklusiv Lopes Mendes stranden, som er kåret til én af Brasiliens smukkeste.

Du kan udnytte den kuperede øs fantastiske vandremuligheder, tage på snorkeltur og opleve en farverig verden under havets overflade eller blot slappe af ved én af de mange strande, mens du nyder den rolige ø-stemning.

 

Badeferieforlængelse til Búzios, 3 nætter

Búzios er én af de mest populære stranddestinationer i staten Rio de Janeiro. Dette er ikke uden grund. Den charmerende by er kendt for sin unikke atmosfære, kulinariske oplever, gode shoppingmuligheder og sine mange fantastiske strande langs halvøens bugter.

Det var den franske diva Brigitte Bardot, der i 1960’erne satte gang i den internationale interesse for Búzios og de flotte omgivelser. Som tak står der i dag en statue af Brigitte Bardot på strandpromenaden, Rua das Pedras.

Brug dagene i Búzios ved én af de mange lækre strande, tag på bådtur og nyd det smukke område fra vandet, lej en beach buggy og tag på opdagelse på halvøen eller lad dig forkæle på nogle af de mange lækre restauranter.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Tillæg for enkeltværelse (ved en rejsende) 7.595 kr.
Tillæg for enkeltværelse (ved to eller flere rejsende) 6.100 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.