• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
13 dage

Argentinas højdepunkter

Få uforglemmelige oplevelser i Argentina med farverige Buenos Aires, dyrelivet på Península Valdés og den betagende natur ved Perito Moreno-gletsjeren og Iguazú-vandfaldene.

Argentinas højdepunkter Argentinas højdepunkter
13 dage

Argentinas højdepunkter

Få uforglemmelige oplevelser i Argentina med farverige Buenos Aires, dyrelivet på Península Valdés og den betagende natur ved Perito Moreno-gletsjeren og Iguazú-vandfaldene.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Tag med til Argentinas livlige hovedstad, Buenos Aires, med smuk arkitektur, spændende historie, lækker mad og vin samt forførende tango
 • Oplev Valdés-halvøens smukke natur og unikke dyreliv med pingviner, søløver, sæler og mange forskellige slags havfugle
 • En storslået naturoplevelse venter i Los Glaciares Nationalpark med den berømte Perito Moreno-gletsjer
 • Glæd dig til mødet med de betagende Iguazú-vandfald, som består af 275 større og mindre vandfald

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger

Rejsen kort fortalt

Argentina er et utroligt spændende land præget af store geografiske forskelle, store byer, store vidder – selv bøfferne er store. På denne rejse kan du se frem til Argentinas absolutte højdepunkter. Du starter i hovedstaden Buenos Aires, hvor du oplever byens traditionelle seværdigheder og et vaskeægte tangoshow. Du har også mulighed for at besøge den berømte og vidtstrakte pampas med kvæg og cowboys eller tage en sejltur på Tigre deltaet. Du oplever den rå natur på halvøen Peninsula Valdés med et spændende dyreliv bestående af havfugle, sæler og hvaler samt de enestående blålige gletsjere i den turkise sø Lago Argentino ved El Calafate. I Puerto Iguazú kommer du tæt på verdens største vandfald på både den argentinske og brasilianske side. Her kan du nyde et enestående væld af planter og dyrearter i den omkringliggende regnskov, inden turen går tilbage til Danmark.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Buenos Aires med flyskift undervejs
 • Fly fra Sao Paulo til Danmark med flyskift undervejs
 • 3 indenrigsflyvninger i Argentina: Buenos Aires – Trelew – El Calafate – Puerto Iguazú
 • 1 indenrigsflyvning i Brasilien:  Foz do Iguaçu – Sao Paulo
 • Transfers fra og til lufthavne (foregår i mindre internationale grupper)
 • 10 overnatninger på gode hoteller
 • 10 x morgenmad (dag 3-12)
 • 1 x middag (dag 3)
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Der er afgang dagligt

Omfattende udflugtspakke:

 • Halvdagsbyrundtur i Buenos Aires
 • Flot tangoshow inkl. argentinsk middag
 • Heldagsudflugt til Peninsula Valdes med fantastisk dyreliv
 • Heldagsudflugt til Los Glaciares Nationalpark med Perito Moreno gletsjeren
 • Udflugt til verdens største vandfald Iguazú
 • Entréer til nævnte seværdigheder
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Argentina

Afrejse fra Danmark med mellemlanding undervejs til Buenos Aires.

Dag 2: Ankomst i Buenos Aires

I ankomsthallen i Buenos Aires vil der stå en chauffør, som vil køre dig til hotellet i det centrale Buenos Aires. Byen er kendt for at være Sydamerikas svar på Paris pga. de brede boulevarder, de hyggelige kvarterer og de storslåede bygninger. Der er en fantastisk atmosfære med hyggeligt caféliv, pulserende byliv og melankolsk tango-kultur. Der er 3 overnatninger i denne vidunderlige by, så der er tid til at se forskellige dele af byen og mærke stemningen.

Dag 3: Byrundtur i Buenos Aires

Denne morgen bliver du hentet på hotellet og vil få en spændende introduktion til Buenos Aires på en 3 timers byrundtur.

Du besøger bl.a. de historiske kvarterer La Boca og San Telmo. I det gamle arbejderkvarter La Boca finder du de smukt malede huse i en palette af stærke farver. San Telmo er den ældste bydel og i dag et spændende kunstnerkvarter. Du besøger også Palermo og Recoleta bydelenene og det mere moderne områder Puerto Madero, som er det nyere havneområde med masser af cafeer og restauranter
Byrundturen fortsætter med verdens bredeste boulevard, 9 de Julio Avenida, med det berømte vartegn Obelisco og Corrientes Avenida, som er her byens teatre og biografer er samlet bl.a. Teatro Colón – det flotte operahus.
Du ser også mange af byens storslåede pladser bl.a. Plaza de Mayo, Plaza San Martin og Plaza Alvear.

Om aftenen skal du opleve et uforglemmeligt tangoshow. Først er der traditionel argentinsk middag og derefter starter showet med de melankolske tangorytmer, fantastiske sangere og musikere samt de fremragende tangodansere.  Det er et flot show i høj kvalitet.

Dag 4: Buenos Aires
Dag 5: Fly fra Buenos Aires til Trelew

Det er nu tid til at sige farvel til hovedstaden og flyve sydpå til Trelew, hvorfra du bliver hentet og kørt til Puerto Madryn. Der er ca. 1-1½ times kørsel til hotellet. Byen er en lille havneby, som er udgangspunkt for udflugter på halvøen, Peninsula Valdes. Går man en tur ned til havnen, er der mulighed for at se sæler svømme langs de store skibe.

Dag 6: Peninsula Valdes

Der er i dag heldagsudflugt på halvøen Peninsula Valdes, som i 1999 kom på UNESCOs liste over verdens naturarv. Det er et fantastisk område med et rigt dyreliv. Du kører rundt til forskellige steder på øen, hvor du ser de enorme søelefanter, søløver, sæler og havfugle. Det er muligt med en hvalsafari (mod tillæg), hvis man kommer i perioden juni – december, hvor man kan se de kæmpe hvaler bl.a. spækhuggere.

Dag 7: Fly fra Trelew til El Calafate

Du forlader halvøen og sætter kurs yderligere sydvest på mod El Calafate, hvor store naturoplevelser venter. El Calafate ligger tæt ved grænsen til Chile og tæt ved søen Lago Argentino, som nærmest har turkisfarvet vand. Denne hyggelige by har en fantastisk beliggenhed med de omkringliggende Andesbjerge.

Bemærk, at indenrigsflyet fra Trelew til El Calafate går via Buenos Aires. Vær forberedt på en meget tidlig morgenafgang fra Trelew.

Dag 8: Perito Moreno gletsjer

I dag skal du på heldagstur til den fantastiske gletsjer, Perito Moreno. Du kører forbi søen Argentino, hvor du kan nyde et rigt fugleliv. Hvis du er heldig, kan du se de lyserøde flamingoer. Du fortsætter turen henover den patagoniske slette, inden du kører ind i selve nationalparken, Los Glaciares, hvor der findes et rigt planteliv med bl.a. den karakteristiske røde chilenske ildbusk. Den 60 meter høje og 4 km brede blålige gletsjer kan ses på lang afstand og der er flere udsigtspunkter undervejs, inden du kommer helt tæt på. Her kan du høre de enorme brag, når store isstykker falder af den aktive gletsjer og ned i søen. Det er et imponerende skue og ikke underligt at nationalparken er på UNESCOs liste over verdens narturarv.

Dag 9: El Calafate

Der er ingen udflugter planlagt. Dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske El Calafate på egen hånd.

Dag 10: Fly fra El Calafate til Puerto Iguazú

Du forlader Patagonien og sætter kurs mod det nordlige Argentina til Puerto Iguazú, som ligger tæt ved grænserne til Paraguay og Brasilien. Byen ligger ca. 20 km fra selve Iguazú-vandfaldene. Du bor på et mindre lodge i regnskoven ca. 6-7 km uden for byen.

Dag 11: Iguazú-vandfaldene

Iguazú-vandfaldene er verdens største og består af 275 mindre og større vandfald langs en 2,7 km lang strækning på Iguazú-floden. Vandfaldene løber ofte sammen og vælter i støjende kaskader udover de op til 85 meter høje klipper, som er formet som en hestesko. Sammenlignet med et andet berømt vandfald, Niagara i Nordamerika, er Iguazú både langt større og mere imponerende. Niagara har en årlig gennemstrømning på 2,8 mio. liter vand pr. sekund, hvorimod gennemstrømningen ved Iguazú er på 6,5 mio. liter vand pr. sekund. Ved synet af Iguazú skulle den tidligere amerikanske førstedame, Eleanor Roosevelt, angiveligt have udbrudt: ”Niagara er jo blot en dryppende vandhane”. Iguazú er opført på UNESCOs liste over særlige bevaringsværdige seværdigheder.

I dag skal du besøge den argentinske side af Iguazú-vandfaldene. Her spadserer du ad gangbroer ud til den mest imponerende del af vandfaldene, hvor du bl.a. kan kigge ned på Garganta del Diablo, Djævelens Gab. Du fortsætter ad gangstier og broer på den fantastiske tur omkring vandfaldene. Regnskoven omkring vandfaldene rummer et enestående vildt- og planteliv med orkideer, talrige fuglearter og kæmpefirben.

Dag 12: Vandfald og hjemrejsen starter

Inden turen går tilbage til Danmark skal du på tur til den brasilianske side af Iguazú-vandfaldene. Du krydser broen, som forener den argentinske by, Puerto Iguazú og den brasilianske by, Foz do Iguaçu. Efter check ved toldmyndighederne kan du fortsætte ind i nationalparken. De fleste af vandfaldene ligger på den argentinske side, men det er på den brasilianske side, man opnår den bedste udsigt. Du får set vandfaldene fra forskellige vinkler og via elevator er der adgang til en udsigtsplatform, her er en fantastisk udsigt lige op til Djævelens Gab, hvor du bliver indhyllet af disen fra vandfaldet. På gangstierne er der også gode chancer for at se de små næsebjørne, som nysgerrigt følger med.

Du kører herefter til lufthavnen i Foz do Iguaçu, hvorfra du flyver til Sao Paulo. Her skiftes der fly, inden rejsen fortsætter mod Europa.

Dag 13: Hjemkomst

Ankomst til Danmark.

Tillæg for enkeltværelse 4.500 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for at lære mere.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Tom Søndergaard

Skriv til:
info@lamatours.dk

Ring til:
89 93 43 84

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Lamatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.