• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til Syd- og MellemamerikaArgentinaArgentina: Andesbjerge & Iguazú
12 dage

Argentina: Andesbjerge & Iguazú

Oplev stemningsfyldte Buenos Aires, de farverige Andesbjerge ved Salta og de flotte Iguazú-vandfald midt i den frodige regnskov.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Argentina: Andesbjerge & Iguazú Argentina: Andesbjerge & Iguazú
12 dage

Argentina: Andesbjerge & Iguazú

Oplev stemningsfyldte Buenos Aires, de farverige Andesbjerge ved Salta og de flotte Iguazú-vandfald midt i den frodige regnskov.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Latinamerika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Brasilien. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Buenos Aires med flyskift undervejs
 • Fly fra Sao Paulo til Danmark med flyskift undervejs
 • 2 indenrigsflyvninger i Argentina: Buenos Aires – Salta – Puerto Iguazú
 • 1 indenrigsflyvning i Brasilien: Foz do Iguaçu – Sao Paulo
 • Transfers fra og til lufthavne (foregår i mindre internationale grupper)
 • 9 overnatninger på gode hoteller
 • 9 x morgenmad (dag 3-11)
 • 1 x middag (dag 3)
 • Individuel rundrejse; dog foregår alle udflugter i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for daglig afgang

Omfattende udflugtspakke:

 • Halvdagsbyrundtur i Buenos Aires
 • Flot tangoshow inkl. argentinsk middag
 • Halvdags-byrundtur i Salta
 • Heldagsudflugt til Andesbjergene med bl.a. ”Bjerget med de Syv Farver”
 • Udflugt til verdens største vandfald Iguazú
 • Entréer til nævnte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

Argentina er et sandt skatkammer for naturelskere. På denne rejse vil du opleve landets skønne byer og de fortryllende landskaber med bl.a. vandfald, regnskov og de storslåede Andesbjerge. Du kan se frem til hovedstaden Buenos Aires, som er Sydamerikas svar på Paris med brede boulevarder, storslåede bygninger og hyggelige kvarterer. Tager du lidt uden for byen har du mulighed for at tage en sejltur på Tigre deltaet eller besøge den berømte vidtstrakte pampas med kvæg og cowboys. Du oplever den charmerende by Salta med velbevarede kolonitidsbygninger og kløften Humahuaca, som er kendt for dens charmerende små landsbyer og imponerende klippeformationer i alverdens farver. Rejsen slutter ved verdens største vandfald Iguazú omgivet af frodig regnskov, hvor du kan nyde et enestående plante- og dyreliv med flotte, farverige tukaner og små nysgerrige næsebjørne.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Vores korteste Argentina-tur giver dig en smagsprøve på landets hovedstad og det nordlige Argentinas højdepunkter
 • Glæd dig til Buenos Aires’ brede boulevarder, stemningsfyldte kvarterer, lækre mad og fascinerende tangoshows
 • Oplev Andesbjergenes magi ved den imponerende kløft, Quebrada de Humahuaca, og bjerget med de 7 farver
 • Kom helt tæt på de brusende Iguazú-vandfald ad små gangbroer, som fører dig rundt mellem de mange vandfald

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Argentina

Afrejse fra Danmark med mellemlanding undervejs til Buenos Aires.

Dag 2: Ankomst i Buenos Aires

I ankomsthallen i Buenos Aires vil der stå en chauffør, som vil køre dig til hotellet i det centrale Buenos Aires. Byen er kendt for at være Sydamerikas svar på Paris pga. de brede boulevarder, de hyggelige kvarterer og de storslåede bygninger. Der er en fantastisk atmosfære med hyggeligt caféliv, pulserende byliv og melankolsk tango kultur. Der er 3 overnatninger i denne vidunderlige by, så der er tid til at se forskellige dele af byen og mærke stemningen.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 3: Byrundtur i Buenos Aires

Denne morgen bliver du hentet på hotellet og vil få en spændende introduktion til Buenos Aires på en 3 timers byrundtur.

Du besøger bl.a. de historiske kvarterer La Boca og San Telmo. I det gamle arbejderkvarter La Boca finder du de smukt malede huse i en palette af stærke farver. San Telmo er den ældste bydel og i dag et spændende kunstnerkvarter. Du besøger også Palermo og Recoleta bydelenene og det mere moderne områder Puerto Madero, som er det nyere havneområde med masser af cafeer og restauranter
Byrundturen fortsætter med verdens bredeste boulevard, 9 de Julio Avenida, med det berømte vartegn Obelisco og Corrientes Avenida, som er her byens teatre og biografer er samlet bl.a. Teatro Colón – det flotte operahus.
Du ser også mange af byens storslåede pladser bl.a. Plaza de Mayo, Plaza San Martin og Plaza Alvear.

Om aftenen skal du opleve et uforglemmeligt tangoshow. Først er der traditionel argentinsk middag og derefter starter showet med de melankolske tangorytmer, fantastiske sangere og musikere samt de fremragende tangodansere.  Det er et flot show i høj kvalitet.

Overnatning:
Dag 4: Buenos Aires

Dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske Buenos Aires på egen hånd.

Dag 5: Fly fra Buenos Aires til Salta

I dag flyves der videre til Salta i det nordlige Argentina. Når du ankommer til Salta, bliver du hentet i lufthavnen og kørt til hotellet. Salta er en hyggelig by med velbevarede bygninger fra kolonitiden og brostensbelagte gader omkring den grønne plaza. Fra bymidten kan man desuden se bjergene omkranse byen.

Overnatning:
Dag 6: Byrundtur i Salta

Om formiddagen skal du på byrundtur, hvor du også vil se nærmere på de nærliggende omgivelser. Byens kendetegn er den spanskprægede arkitektur fra 1582, de lave huse og de smalle gader. I bymidten er den traditionelle plaza med den flotte katedral. Du tager også lidt uden for byen til San Bernardo bjerget, hvor der er en flot panoramaudsigt udover byen og dalen. Inden du vender tilbage til byen, passerer du Quebrada de Castellanos, Vasqueros floden, Lesser og San Lorenzo. Du slutter turen ved et marked med bl.a. kunsthåndværk.

Overnatning:
Dag 7: Humahuaca kløften

I dag skal du på heldagstur til Quebrada de Humahuaca, som er erklæret verdens naturarv af UNESCO. Det er en dyb kløft, hvor floden Rio Grande løber igennem. Dalen er brugt som en vigtig transportvej mellem Andesbjergene og sletterne ved Jujuy. Turens højdepunkt er ”Bjerget med de syv farver”, hvor mineraler, sol og vind har gjort, at bjerget har 7 forskellige farvenuancer. På turen kommer du også igennem forskellige små landsbyer, hvor der bliver tid til at gå på det lokale indianer marked. Det er en flot køretur igennem de tørre landskaber med de store kaktusplanter. Du gør bl.a. stop ved ”Malerens Palette” – klippeformationer i alverdens farver, inden du tager tilbage til Salta efter en dag fyldt med flotte og særprægede naturoplevelser.

Overnatning:
Dag 8: Fly fra Salta til Puerto Iguazú

Du forlader nu Andesbjergene og sætter kurs mod Puerto Iguazú, som ligger tæt ved grænserne til Paraguay og Brasilien. Her venter store naturoplevelser som vandfald og regnskov. Byen ligger ca. 20 km fra selve vandfaldet, men du bor på et mindre lodge i regnskoven ca. 6-7 km uden for byen.

Dag 9: Iguazú-vandfaldene på den argentinske side

Iguazú-vandfaldene er verdens største og består af 275 mindre og større vandfald langs en 2,7 km lang strækning på Iguazú-floden. Vandfaldene løber ofte sammen og vælter i støjende kaskader udover de op til 85 meter høje klipper, som er formet som en hestesko.

Sammenlignet med et andet berømt vandfald, Niagara i Nordamerika, er Iguazú både langt større og mere imponerende. Niagara har en årlig gennemstrømning på 2,8 mio. liter vand pr. sekund, hvorimod gennemstrømningen ved Iguazú er på 6,5 mio. liter vand pr. sekund. Ved synet af Iguazú skulle den tidligere amerikanske førstedame, Eleanor Roosevelt, angiveligt have udbrudt: ”Niagara er jo blot en dryppende vandhane”. Iguazú er opført på UNESCOs liste over særlige bevaringsværdige seværdigheder.

I dag skal du besøge den argentinske side af Iguazú-vandfaldene. Her spadserer du ad gangbroer ud til den mest imponerende del af vandfaldene, hvor du bl.a. kan kigge ned på Garganta del Diablo, Djævelens Gab. Du fortsætter ad gangstier og broer på den fantastiske tur omkring vandfaldene. Regnskoven omkring vandfaldene rummer et enestående vildt- og planteliv med orkideer, talrige fuglearter og kæmpefirben.

Dag 10: Iguazú-vandfaldene på den brasilianske side

I dag er der tur til den brasilianske side af vandfaldene. Du krydser broen, som forener de to byer og efter check ved toldmyndighederne, kan du fortsætte ind i nationalparken.

Eftersom du krydser grænsen mellem Argentina og Brasilien, skal der medbringes pas på denne tur. De fleste af vandfaldene ligger på den argentinske side, men det er på den brasilianske side, man opnår den bedste udsigt. Du får set vandfaldene fra forskellige vinkler og via elevator er der adgang til en udsigtsplatform. Her er en fantastisk udsigt lige op til Djævelens Gab, hvor du bliver indhyllet af disen fra vandfaldet. På gangstierne er der også gode chancer for at se de små næsebjørne, som nysgerrigt følger med.

Dag 11: Hjemrejse

Du bliver kørt til lufthavnen, Foz do Iguaçu, på den brasilianske side, hvorfra du flyver til Sao Paulo. Her skiftes der fly, inden rejsen fortsætter mod Europa.

Dag 12: Hjemkomst

Ankomst til Danmark.

Tillæg for enkeltværelse 3.900 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Lamatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af latinamerikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.