• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideAnmeldelser

Anmeldelser

Her har du mulighed for at læse nogle af de anmeldelser og rejseberetninger, som vi har modtaget igennem tiden fra vores gæster, der har rejst med Lamatours.

Gode rammer for en rejse

Af: Judith R.

Kære Tom og Lama tours,

Jeg vil bare vende tilbage med med et virkelig stort tak for jeres evne til at skabe gode rammer for en rejse. Det gik forrygende flot, alle kom til tiden, jeg blev passet godt på, det at der var solo guides var fantastisk, turene gennem landet gik upåklageligt. 1. hotel i havanna, habana..var ok, lidt trist og skuffende, men ok. DEJLIGT at det var inde i den gamle bydel. Det samme med Ambos Mundos, det var et pragt hotel, med skøøøn tagteresse, dog var det det enested sted hvor jeg fik maveforgiftning. Pudsigt og selvfølgeligt ikke rart. men smukt hotel og skøn beliggenhed.

Guiderne var virkelig gode og vidste det hele. Jeg må på det kraftigste anbefale at I anbefaler folk at gå ind og opleve HAVANNA QUEENS, det var et formidabelt show…og dem er der ikke så mange af…

Der var kun tre små fejl. Da jeg kom til cienfuegos var der ingen til at ta imod mig. Og da vi kom tilbage til Havanna blev jeg bare sat af på en vej og skulle selv finde mit hotel med to store kufferter, i sådanne gader, det var ikke så sjov. Og hotelet i resort ´et ved trinidad, havde lovet hav udsigt, jooooo man kunne da skimte havet, men palmerne fyldte det hele, så der var udsigt til palmer… men det var bare så skønhedsfejl, ellers virkelig godt arrangeret, fra første øjeblik jeg fik Tom i røret til jeg stod på dansk jord igen.

Så tak for en flot tur. jeg vil helt klart anbefale jer til alle og benytte mig af jer igen…jeg vil sååå gerne til peru og argentina og det store vandfald, såååå jeg vender tilbage..

Guiderne var velforberedte

Af: Torsten D.

Så kom vi hjem og nu er det tid at brokke sig over forløbet på turen.

For det første var vi rimeligt i tvivl om hvordan. afhentningerne  fungerede. Afhentningerne fungerede upåklageligt. Guiderne var meget velforberedte. ( især ham i Buenos Aries )

Morgenmaden på de forskellige hoteller var fint tilfredsstillende ( noget for enhver smag ).

Udflugterne / ture iflg.. programmet var i top klasse.

Hotellerne levede op til forventningerne ( omend lidt slidte – kommer an på øjet der ser ).

De ansatte i de forskellige receptioner var meget hjælpsomme.

Alt fungerede til mindste detajle

Af: Svend

Så er vi kommet hjem fra en fantastisk tur til Argentina og Brasilien. Alt var velplanlagt og fungerede til mindste detalje. I har dygtige og præcise samarbejdspartnere derude.

Tak for en god tur. Vi ses snart igen

En pragtfuld rejse

Af: Karen C.

1000 tak for en pragtfulde rejse til Cuba fra den 30/1 til den 12/2.

Det var en oplevelsesrig tur, hvor alt fungerede perfekt, lige fra bestillingen hos jer, jeres service til os og selve turen, information og servicen ude på Cuba.

Det var nogle fantastiske steder I havde valgt vi skulle bo.

Det er absolut en rejse vi vil anbefale andre.

En fornøjelse at rejse med jer

Af: Dan N.

RIGTIG MANGE TAK FOR EN MEGET FIN TUR.
Det har været en fornøjelse at rejse med jer.
Vi husker, at I udtrykte en vis usikkerhed på rideturen i Vináles dalen. Den blev til noget. Varede 4 timer og var fremragende. Gennem floder og ad snævre stier.
Det var fremragende Casa Particolares.

Familiært dejligt i Vináles, fint og i 2 etager i Baracoa med fantastisk mad og ren 4stjernet luxus i Trinidad.
Og alle placeret lige i centrum.

Vi rejser meget gerne med Lamatour igen.

Tilbage efter en fantastisk tur

Af: Lisa & Torben

Hej med Jer,
Så er vi tilbage efter en fantastisk tur.. :-)
Sender hermed  jer og jeres agent  Latin America Travel i Havana de største roser der findes..
Utroligt godt arrangement og  absolut ALT var veltilrettelagt.  Lige fra venlig og perfekt afhentning / aflevering i lufthavnen til super motiverede fantastiske guider på destinationerne.
Guiderne alle supervenlige og velinformerede og alle steder mødte de op altid 10-15 min før tid.  Arrangeret transport ligeså : Altid klar 15 min før aftalt tid.. Fantastisk overraskende punktlighed i et ellers meget afslappet miljø..  :-)
Marta fra Latin America Travel var virkelig opmærksom med masser af praktisk information vedr. vores køretur, hvilket vi takker mange gange for.
Overnatningsstederne var perfekte og specielt casa particulares var efter vores mening top super og udvalgt med omhu.

1000 tak igen og vi anbefaler bestemt  jer og jeres bureau til alle vi møder på vores vej fremover.

Alt fungerede perfekt

Af: Birgit S.

Kære Tom og medarbejdere.
I ønskes en glædelig jul og et godt nytår.
I arrangerede en rigtig god tur for os til Mexico i efteråret, jeg har kun ros til over for arrangementet, alt fungerede helt perfekt. Hotellerne var alle virkelig gode, og vi var godt tilfreds med de forskellige guider, ganske små smuttere skal der vel også være, men bestemt ikke noget der slog vores humør i stykker.

En speciel tak til Tom, som klarede vores problemer efter orkanen, og fik løst vores frustrationer i den forbindelse til vores store tilfredshed. Jeg/vi benytter gerne Lama tours igen og anbefaler jer til andre.

En meget vellykket rejse

Af: Karin S. & Bjarne A., Jonna & Erik A.

Vi har været på en meget vellykket rejse til Sydamerika. Rejsen var tilrettelagt af Lamatours. Der er tale om jeres rejse til Buenos Aires, vandfaldene ved Iguazu og Rio de Janeiro.

Da vi bestilte rejsen fik vi det arrangeret således,  at vi kunne rejse en uge tidligere, for at kunne besøge vores familie i Argentina.

Efter at vi er kommet hjem, og har fordøjet de mange oplevelser fra rejsen, føler vi nu trang til at udtrykke vores tak til Lamatours.
Lamatours har fra vores første kontakt vedr. rejsen, været meget venlige og imødekommende. Vi følte at, reservationerne blev udført professionelt og betryggende.

Det viste sig også på turen, at der var styr på alt, lige fra flyreservationer, hotelreservationer, tranfers til og fra lufthavnene til turene med lokale guider. Hotelpersonalet og guiderne var meget venlige og servicen var helt i top.

Mexico var helt fantastisk

Af: Kirsten K.

Kære Lamatours

Jeg har længe ville skrive til jer – men glemt det igen. Vores rejse til Mexico var helt fantastik alt klappede på alle måder, med hotel og afhentning guider osv. Så derfor vil jeg sige mange tak for en rigtig god oplevelse og gerne anbefale Lamatours til andre.

En fantastisk og helt ubeskrivelig dejlig tur

Af: Jytte og Uffe

Til dig og dine kollegaer i Lama Tours skal lyde en STOR tak for en fantastisk og helt ubeskrivelig dejlig tur, (og så synes vi til en meget fin pris).
(Vi har fortalt vidt og bredt om den, og ligesom vi ikke kendte jeres bureau før turen, havde alle andre, vi fortalte om turen heller ikke hørt om jer før, men det er i hvert fald ikke vores skyld, hvis firmaet ikke er kendt nu, så vi håber at have udbredt kendskabet til jer).

Vi har ikke et øjeblik fortrudt, at vi lavede turen “på egen hånd”. Selvfølgelig var der udfordringer med vejene (og skiltningen mange steder kunne være bedre, det kunne påtales overfor regeringen eller hvem der nu står for det), for det er virkerlig et paradis på jord.
Dejligt var det også, at vi selv kunne bestemme tempoet, se de ting vi gerne ville, ud over det I havde anbefalet.
Man skal bare vide, hvad man tager over til, et fattigt, men meget stolt land, og Cubanerne er utrolig venlige og hjælpsomme. Alt koster jo, lokale guider, entreer, og alle vil jo gerne have en del af kagen. Meget forståeligt., men igen det koster jo ingen penge i.f.t. her.
Vi talte bl.a. med en 4 sproglig lærer, han tjente ca. 250 d.kr. pr. måned!! Så derfor tjente han (og mange andre) meget mere ved at hjælpe turister.
Forespurgt hvorfor han ikke kom til DK og tjente 500000 kr. med den uddannelse? Jo, det ville han også gerne, men det ville tage ca. 15-20 år at spare op til rejsen.

Noget af det helt fantastiske var de 2 guider I havde givet os i Havana og Vinales, hvor vi havde dem helt for os selv en hel dag, det var intenst og oplevelsesrigt – Store roser til dem begge, hvilket I gerne må viderebringe, selv om vi selvfølgelig også gjorde det.

Grundet de private lokalkendte guider vi “købte” de andre steder ((i øvrigt for mellem 15 og 25 CUC for en hel dag! vildt billigt), fik vi nogen helt unikke oplevelser, som ikke lige stod i brochurerne, bl.a. diskoteket i Grotten i Trinidad (de lokale kender det), samt nationalparken Pasa del Ibado, hvor man i bunden kan se vandfaldet Salto de Caburni, hvor man kan bade. Tager ca. 1 time hver vej i regnskoven. (kan varmt anbefales).
Også turen fra Santiago 2-3 timer i bil ud til Nationalparken, hvor El Kommandante (Fidel C.), havde sit “gemmested” under kampene mod Spanierne kan anbefales. Der er både hans central, køkken museum m.v.

Vi skal også rose den måde i havde lagt turen på. Helt perfekt, og overnatningerne passede meget godt med det, der var at se, dog kunne der godt bruges 1 overnatninmg mere i Playa Larga ved Svinebugten, bl.a. p.g.a. de fine snorkelmuligheder, naturområderne, og andre seværdigheder.
Vedr. Playa Larga Homestay har vi EN MEGET STOR BØN til jer fra Mayito, der ejer stedet:
Da vi kom dertil fulgte vi vejadressen (ingen nr.) men kunne ikke finde “Hotel Playa Larga Homestay” på vejen. Vi spurgte os for, og fandt Homestay ca. 3 km. derfra, men de havde ingen reservation til os? De ringede så til kontaktpersonen Mayito for os, og han kom og hentede os på cykel (ha-ha).
Det viste dig, at han rent faktisk boede på den vej I havde skrevet, men hans Homestay hedder:” HOSTAL MAYITO”, så vi lovede, at bede jer om at ændre det.
Mayito og familien kan i øvrigt MEGET varmt anbefales, de er så varme, stedet ligger 5 min. fra Svinebugten, og så tilbød han 2 timers snorkling i Svinebugten, med farvede fisk, koraller, og han fangede fisk, som blev tilberedt på stranden og spist bagefter. Og for den vanvittig billige pris af 15 CUC p.p. all incl.

Også vores anden Home Stay hos Vivienne og Pablo i Trinidad var helt fantastisk.
Jamen, jamen “top dollar”!
Skal vi nogensinde til Cuba igen, skal vi have flere Home Stays. Ikke at der var noget som helst at udsætte på hotellerne, specielt det i Vinales, sikke en beliggenhed!, men der er nu engang mere nærhed ved et Home Stay, og man kommer også tættere på de andre gæster, hvilket jo er en gave i sig selv.

Alt er jo vildt billigt derovre, så lommepengene rækker langt, man spiser rigtig godt med drikkevarer for 2 personer for 150 kr. max., og det er store portioner og veltillavet.
Vi forstår egentlig ikke, at bl.a. Politikens “turen går til Cuba” bl.a. anfører, at det Cubanske køkken ikke er noget særligt??
Det er det i hvert fald, især de friske fisk og hummere, MUMS.
Havde vi været der 8 dage mere, tror jeg, at vi både havde fået gæller og finner!

Nå, men igen tusind tak og stor ros til jer.

En formidabel tur

Af: Per K.

Nu er det lidt over 1 måned siden, vi kom hjem fra en fantastisk tur til Costa Rica.

Vi havde alle steder dejlige hoteller, dygtige guider og fantastiske ture.

Vi er nu i gang med at bearbejde alle billederne med masser af natur, fugle og dyr.

Skiftetiden i Newark var tæt på at være for kort. Vi landede fra København ca. 10 min før tid, og vi nåede igennem det hele 10 min inden afgang til San Jose, men vi skulle virkelig skynde os. Med amerikanernes bureaukrati kræver det længere tid. Ellers var det et godt valg af flyrute, da det er dejligt at have et stop midtvejs på den lange tur.

Tak for en formidabel tur, som I havde arrangeret rigtig godt.

En skøn Cubaferie

Af: Liv, Bosse, Gert og Ulla

Hermed en lille evalueringshilsen efter vi er kommet hjem fra en helt igennem vellykket Cubaferie.
Alt klappede. Vi blev hentet når vi skulle, bilen havde den rette størrelse til al bagage, vi var ventet på hoteller og vores guide Luis i Havana var en guldgrube til introduktion til byen og landet.

Alle mine bekymringer omkring min fod “sørgede” Luis for i og med at han med det samme prajede en cykeltaxa til mig til gåturen i Havana. Det var perfekt mens de andre slentrede ved siden af. Det blev i det hele taget i alle byer en herlig transportform.

Mht. hotellerne, så var vi især meget begejstrede for Beltran i Havanna – lille, centralt, stemningsfuldt. Las Terrazzas i Vinales pga udsigten. Union i Cienfuegos, der var vild luksus og centralt beliggende. Casa Particulares i Trinidad som var perfekt, familiært (uden at være for meget).
Latin America Travel har i det hele taget sig godt af os. En fin samarbejdspartner I har der.

Så tak for hjælpen herfra.

En utrolig velarrangeret tur

Af: Else & Carsten L., Ole & Hanne L.

Vi vil gerne sige rigtig mange gange tak for en utrolig vel arrangeret tur til Cuba. Alt klappede rigtig fint og selskabet i Cuba gjorde det også rigtig godt.

Vi har alle 4 nydt turen rigtig meget og synes vi har oplevet meget forskelligt. Cubanerne er jo varme og hjælpsomme mennesker, så selv om skiltningen i byer og på veje er mangelfuld var det ikke noget problem.
Vi var glade for rådet om at pakke/blande et par kufferter, for min dukkede først op efter godt to døgn uden.

Tusind tak for en dejlig tur, vi rejser gerne med Jer igen og anbefaler Jer meget gerne til andre.

En pragtfuld rundrejse i Cuba

Af: Jytte & Bjørn L.

Vi er kommet tilbage fra en pragtfuld rundrejse i Cuba, som I jo havde arrangeret. Vi vil blot meddele at alt fungerede 100% – STOR ROS, og også til Latin American Travel.
Selvom vi havde mange voucers og afhentninger, var der intet der glippede!

Vi har en rejsehjemmeside som hedder:http://www.fjernehorisonter.dk/  her har vi lagt en udførlig beskrivelse af turen, samt billeder ind i bla. “Rejsebillder”.
Har her på hjemmesiden også udtrykt ros til Lamatours!

Tak for en god oplevelse.

Fantastisk tur til Mexico

Af: Lis & Claus F.

Vi må sige, at vi havde den mest fantastiske tur til Mexico. Ikke mindst “Rundvisningen” i Mexico City og omegn med guiden Mr. Benjamin Velazquez var helt ovenud vellykket. Han havde en stor kærlighed til sit land og en dyb historisk viden om alle de seværdigheder vi mødte. En sand lykke at få ham som guide.

Resten af turen forløb også godt bortset fra en mindre detalje.
På turen fra San Cristobal  til Palenque (Otisa) var der ikke nogen engelsktalende guide – og kun spansktalende medpassagerer.

Men ellers en rigtig spændende rejse, som varmt kan anbefales.

En rigtig dejlig tur

Af: Lynn A. & Jann S

Vi er lige kommet hjem fra turen Buenos Aires – Iguazu – Rio De Janeiro.

Det var en rigtig dejlig tur som vi på det varmeste kan anbefale til andre og jeres lokale agenter klarede opgaven helt i top. Vi er meget tilfredse og vil gerne bruge jer til en anden tur.

En helt fantastisk god tur

Af: Anne & Jørn

Ja, så er vi hjemme i DK igen efter en helt fantastisk god tur.
I skal have tak for en veltilrettelagt tur, fordelingen var god med 2-3 overnatninger, og så videre til næste oplevelse og at vi afsluttede i det varme Mendoza og Iguazu.
Vi var meget heldige med vejret, lidt regn med tørt og solrigt på turene.
Jeres guider er utrolige hjælpsomme og meget venlige. dette gælder faktisk alle de argentinere vi har mødt. Så I har nogen rigtig gode samarbejdskolleger.
Vi var en smule betænksomme ved ikke at have dansk guide med, men denne rejse gør, at vi  ikke vil betænke os en anden gang. Men det skyldes jo især jeres forarbejde.

Vi var lidt uheldige med et par flysituationer, bl.a mellemlandede  vi netop i Buines Aires da strejken brød ud, men det løste sig også.
Vi kan forstå at aflysninger, fosinkelser og ændringer ikke er ualmindeligt i Argentina. Og det er der jo ingen, der kan gardere sig mod.

Så endnu engang tak for turen, vi snakkes måske ved an anden gang.

Spændende og velarrangeret

Af: Olga & Jeff

Rejse: Specialtur til Brasilien

Vi vil gerne takke for en rigtig god oplevelse – vores rejse til Brasilien. Det var en rigtig god tur, spændende og velarrangeret. Vi kan kun anbefale sådan en tur (og det har vi allerede gjort til vores venner og kolleger).

Fantastiske oplevelser

Af: Palle J.

Gode hoteller i BA og Rio lige  i centrum med masser af liv. Centralt for  masser af udflugter  i  byen og  omegnen.

Interessant at se  forskellen mellem  “livet” i   BA  og  Rio, det
første  mere sydeuropæisk , det andet klart præget af efterkommere fra de oprindelige  beboere.

Og så er  Rio fantastisk flot  – i hvert fald nede  omkring  strandene.

Lodgen ved  Iguazu  i regnskoven rigtig  behagelig  væk fra storbylarm. Vandfaldene  fantastiske.

Guider   der kunne tale og forstå engelsk samt give udmærket  orientering.

Så alt i alt  en tur  der  kan give  fantastiske oplevelser i det tempo man selv  ønsker.

Utroooolig tilfreds - en fantastisk oplevelse

Af: Salli A. — Sep, 2012

Alt i alt var jeg utroooolig tilfreds og havde en ubeskrivelig og fantastisk oplevelse! Til at starte med var jeg rigtig glad for, at det var muligt at booke turen, selvom jeg var lidt sent ude og du har været rigtig god med råd og vejledning :-)

Argentina delen af turen var fantastisk og turistbureauet, der står for arrangementet i Buenos Aires var dygtige og gode til at give råd og forslag til aktiviteter, der passede til netop mig.

Iguazu delen var også heeeeeelt fantastisk. Jeg ved ikke om La aldea lodge er et hotel i ”normalt” anvender, men jeg kan vaaaarmt anbefale dette hotel. Omgivelserne var helt i top, værelset i top, hotel servicen var top og jeg kunne sagtens have brugt mere tid der for blot at nyde hotellet. (Jeg har snakket med andre turister/rejsende og set billeder fra andre hoteller og det var slet ikke det samme ;-)).

På mine udflugter var de TOP professionelle, dygtige, underholdende og jeg har derfor absolut også nydt opholdet i Rio.
Jeg havde en super tur – tak for det!!

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.